Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Πάω να γράψω για απουσίες, τακτικές κτλ.
Και βλέπω από πάνω ο black να λέει πως και η άεκ έπαιξε ευρωπαϊκό..
Τρώω μια φλασιά..
Βλέπω μετά τη λέξη Καρδίτσα..
Λάθος δωμάτιο..
Παρότι μέχρι το 2020 περίπου έβλεπα καθημερινά 3 με 4 αγώνες μπάσκετ και ήξερα απ΄ έξω ρόστερ και στατιστικά όλων των ομάδων στα 7 με 8 καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης (για στοιχηματικούς λόγους) πλέον το έχω παρατήσει εντελώς και είμαι μόνο στη μπάλα.. Το μπάσκετ είναι εκπληκτικό άθλημα ειδικά ...
Καλησπέρα φίλε freemind Είναι πολλά και διαφορετικά τα οποία λίγο λίγο με ξενέρωναν και δε χρειάζεται να επεκταθώ και να κουράζω. Σε τίτλους θα σου πω μερικά. Βιώματα από την ακαδημία που πήγαινα τον γιο μου, φορμάτ διεξαγωγής του αθλήματος, ο αποκλεισμός σε δικτατορικό επίπεδο ...
Ζόραν καλημέρα.
Σε αυτά είναι πρωτομάστορες άλλοι.
Εμείς δε θυμάμαι να έχουμε λειτουργήσει ποτέ έτσι.
Να βγαίνει ο προπονητής και να λέει πως σε 2 εβδομάδες θα είναι έτοιμος και ξαφνικά kinder έκπληξη.
Εκτίθεται αυτός.
Δεν είναι διαρροές, άρθρα κτλ.
Είναι δήλωση από επίσημα χείλη.
Τρομερά σημαντικό ματς για την οικονομία του πρωταθλήματος. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένα, σφίξιμο δοντιών για την κούραση και νίκη και με 1-0 δεν με χαλάει καθόλου.
Όλοι ΤΟΥΜΠΑ.
Φίλε Ανταρκτικέ καλημέρα. Το ματς δεν είναι απλά σημαντικό. Το ματς δεν είναι απλά δύσκολο. Είναι ματς καμπή. Για ...
Αυτό που χαίρομαι στην ομάδα τον τελευταίο μήνα είναι η ωριμότητα στο παιχνίδι της. Η ψυχραιμία, το διάβασμα και η υπομονή. Ο ΠΑΟΚ πλέον πέρασε στο επόμενο στάδιο. Δε συζητάμε για το σύστημα, τα πρόσωπα, τους αυτοματισμούς κτλ. Η ομάδα δεν ασχολείται με αυτά. Τα έχει ...
Φιλε Μαρσάντος ο κάθε άνθρωπός έχει τον δικό του αξιακο χώρο για εμένα η Ηθική είναι μεγαλύτερη από το κέρδος. Θα συμφωνήσω μαζί σου αν τον σκεφτόμουν τον Π.Α.Ο.Κ. ως προς την τηλεοπτική κάλυψη του απο το συγκεκριμένο κανάλι ωφελιμιστικά, τότε έχεις δίκαιο εσυ και πολύ άλλοι . :mrgreen: