Α ρε, Μητσάρα. Τη χειρότερη στιγμή λείπεις. Με σένα μέσα, αυτά τα ματς στο τέλος, μπορεί να είχαν άλλη κατάληξη.
Δυστυχώς όμως η ίωση του Ντέλια σε ανάγκασε να πάρεις περισσότερο από όσο μπορείς και πρέπει να παίρνεις τώρα πια.
Περαστικά και σε περιμένουμε γερό, δυνατό και καθοριστικό.
Η αναζήτηση βρήκε 160 εγγραφές
- Σάβ 27 Σεπ 2025, 11:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Αν δεν έρθει σωρεία κακών αποτελεσμάτων νομίζω πως θα διατηρούν τον Κοντη όσο επιβιώνει ο Ρασβαν στην ομάδα μας με απώτερο στόχο και σκοπο το καλοκαίρι. Εκεί περιμένοντας το τέλος της συνεργασίας ΠΑΟΚ - Λουτσεσκου, ευκολα θα χαιρετήσουν τον Κοντη και θα τα δώσουν όλα για τον αγαπημένο μας Ρασβαν ...
- Σάβ 27 Σεπ 2025, 12:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Καταλαβαίνεις φιλαράκι @aivas19 γιατι γράφω όσα γράφω στο άλλο τοπικ και προτείνω ανακωχή με τους αντιρασβανικους (τους αγνούς διαφωνούντες όμως και όχι σε όσους επενδύουν στο χάος)
- Σάβ 27 Σεπ 2025, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Καταλαβαίνεις φιλαράκι @aivas19 γιατι γράφω όσα γράφω στο άλλο τοπικ και προτείνω ανακωχή με τους αντιρασβανικους (τους αγνούς διαφωνούντες όμως και όχι σε όσους επενδύουν στο χάος)
Απολύτως και μακάρι να πιάσει. Θα ακουστεί βεβαια και το εισαι Λουτσεσκου πιο πολυ απο ΠΑΟΚ. Τα γνωστά
Δεν ...
- Σάβ 27 Σεπ 2025, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Είχαν τελειώσει οι αλλαγές του οσφπ και μπήκε ο Μανθατης;
- Σάβ 27 Σεπ 2025, 19:23
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 10:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime
Διαβάζω σε ρεπορτάζ πως είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Τσάλοφ και ο Ντεσποντοφ. Περιμενω μια φορά να δούμε τον Γιακουμάκη και τον Ντεσποντοφ ταυτόχρονα. Είτε βασικούς είτε αναπληρωματικους αλλάταυτόχρονα.
Δεν ξέρω αν το σημερινό είναι το κατάλληλο ματς αλλά σε ένα μικρό θέλω να δω αυτό το ντουέτο.
Δεν ξέρω αν το σημερινό είναι το κατάλληλο ματς αλλά σε ένα μικρό θέλω να δω αυτό το ντουέτο.
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 11:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime
Διαβάζω σε ρεπορτάζ πως είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Τσάλοφ και ο Ντεσποντοφ. Περιμενω μια φορά να δούμε τον Γιακουμάκη και τον Ντεσποντοφ ταυτόχρονα. Είτε βασικούς είτε αναπληρωματικους αλλάταυτόχρονα.
Δεν ξέρω αν το σημερινό είναι το κατάλληλο ματς αλλά σε ένα μικρό θέλω να δω αυτό το ντουέτο ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 16. Tomasz Karol Kędziora
Tomasz εγώ σε λατρεύω αλλά σήμερα μέχρι και το βλέμμα σου έβγαζε ανασφάλεια. Τι συμβαίνει δεν ξέρω.
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 32. Greg Taylor
Νομίζω ο Ράφα ήταν αξιοπρεππεστατος. Σήμερα παραλίγο να δώσει 3 γκολ. Το ένα το κατάφερε. Στο γύρισμα ευτυχώς ήμασταν τυχεροί στην καραμπόλα και στο τέλος από το κόρνερ ευτυχώς που ο αντίπαλος δεν κατάλαβε πως είναι μόνος και γύρισε τη μπάλα πίσω.
Δεν ξέρω πως στεκόταν στη Σελτικ αλλά μέχρις ...
Δεν ξέρω πως στεκόταν στη Σελτικ αλλά μέχρις ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Η διαφορά είναι ότι ο βαζελος έδωσε κ 2 Μ στην ιταλική ομάδα για να τον πάρει ...
Είχα αναφέρει πριν λίγο καιρό πως το θέμα με τα μπακ είμαι μεγαλύτερο από του φορ.
Δεν ξέρω γιατί αποφάσισαν να ακολουθήσουν αυτή τη στρατηγική. Πότε δε σχολιάζω την οικονομική πολιτική.
Αυτό που μπορώ να πω ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα ένα λάθος του Ράσβαν σήμερα είναι που δεν έβαλε τον Μπάμπα μετά το 3-3. Η ομάδα κυνηγούσε γκολ και το παιδί δεν βοηθούσε καθόλου, Αφού ο Μεϊτέ μόλις τον πήρε χαμπάρι 2 φορές του γύρισε την πλάτη και ο Σκωτσεζος έμεινε με τα χέρια σηκωμένα να ζητάει μπάλα.
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Αντε να δούμε τώρα πως θα σηκώσει η ομάδα κεφάλι με το Βόλο μετα απο 3 ισοπαλίες και 5 ήττες.
Πως θα σκεφτείς κι εσύ ψύχραιμα ποιοι και με ποιους πρέπει να παίζουν.
Λουπα με πέρυσι η κατάσταση. Σε 2 με 3 ματς δεν κερδίσαμε όπως μπορούσαμε κι η ομάδα αρχίζει να χάνει σε αυτοπεποίθηση απότομα και ...
Λουπα με πέρυσι η κατάσταση. Σε 2 με 3 ματς δεν κερδίσαμε όπως μπορούσαμε κι η ομάδα αρχίζει να χάνει σε αυτοπεποίθηση απότομα και ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Αντε να δούμε τώρα πως θα σηκώσει η ομάδα κεφάλι με το Βόλο μετα απο 3 ισοπαλίες και 5 ήττες.
Λουπα με πέρυσι η κατάσταση. Σε 2 με 3 ματς δεν κερδίσαμε όπως μπορούσαμε κι η ομάδα αρχίζει να χάνει σε αυτοπεποίθηση απότομα ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 00:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Εν τω μεταξύ θες να πεις έναν καλό λόγο και βλέπεις στο δεύτερο γκολ που τρώμε πως είναι εκτός τηλεοπτικών πλάνων. Κάποια στιγμή απο την πλαϊνή λήψη φαίνεται κάπου λίγο πιο κάτω από το κέντρο να περπατάει σε φάση από τη στιγμή που κάνει τη γκέλα ο Κεντζιόρα μέχρι το γκολ έχει περάσει ένας αιώνας ...