Doomlord4 Doomαρε καλησπέρα.
Άλλη μια χρονιά που ο 1ος και 2ος βγαίνει τσου λου κι εμείς μένουμε μπουκάλα..
Και με τον κυπελλούχο/3ο να έχει εξασφαλισμένους ομίλους. Κι εκεί μπουκάλα..
Έχω την αίσθηση πως αν η χώρα ανέβαινε σούπερ ψηλά στη βαθμολογία της Ευρώπης και έβγαζε 4 ομάδες στο τσου λου ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1296 εγγραφές
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 00:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Europemania II
Εννοείται πως δεν είναι πιο δύσκολο από τσου λου.
Όμως στο τσου λου περνάς τον πρώτο γύρο και εξασφάλισες europa.
Τώρα για να εξασφαλίσεις ομίλους θέλεις 2 προκρίσεις. Και δε θυμάμαι να μου άρεσαν οι ομάδες που είδα.
Όμως στο τσου λου περνάς τον πρώτο γύρο και εξασφάλισες europa.
Τώρα για να εξασφαλίσεις ομίλους θέλεις 2 προκρίσεις. Και δε θυμάμαι να μου άρεσαν οι ομάδες που είδα.
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 01:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
...
Έχω την αίσθηση ότι θα μας κάτσει η κέντα την Κυριακή. Μια καριόλα κέντα να κάτσει και σε εμάς φέτος. Στην τελική περιμέναμε έναν χρόνο ολόκληρο δεν θα σταματήσω τώρα τελευταία αγωνιστική. 4 κωλομέρες και μετά διακοπές :mrgreen:
Το κακό. ξέρεις ποιο ειναι παιχταρά μου;
Ότι μάλλον αυτή η ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Καλημέρα σε όλους.
Κάθισα με ψυχραιμία και αργά το βράδυ έβαλα να δω τη συνέντευξη τύπου του Ρασβάν γιατί αυτή τη φορά ήθελα να δω εκφράσεις, γλώσσα σώματος, ύφος απαντήσεων κτλ.
Ειλικρινά μου προκλήθηκε μια αμηχανία και βρίσκομαι σε μια περισυλλογή από χθες το βράδυ.
Άκουγα τον προπονητή να εξηγεί ...
Κάθισα με ψυχραιμία και αργά το βράδυ έβαλα να δω τη συνέντευξη τύπου του Ρασβάν γιατί αυτή τη φορά ήθελα να δω εκφράσεις, γλώσσα σώματος, ύφος απαντήσεων κτλ.
Ειλικρινά μου προκλήθηκε μια αμηχανία και βρίσκομαι σε μια περισυλλογή από χθες το βράδυ.
Άκουγα τον προπονητή να εξηγεί ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:28
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Μαρσάντε , πραγματικά πρέπει να κάνω τεράστια προσπάθεια για να σου γράψω κάτι που δε θα το μετανιώσω.
Ιδίως η εξεφρασμένη σου άποψη ότι ο ΠΑΟΚ "είναι σε μια φάση αναδιάταξης της θέσης του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο" και το 1/5 που για άλλους είναι 1/10 κι άλλα τέτοια που λες το τελευταίο καιρό ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα θεωρώ μαλακια του Λουτσέσκου να βγαίνει και να λέει δημόσια ότι τώρα μαθαίνουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό.
Πρέπει να απευθύνεσαι σε ηλίθιους για να λες κάτι τέτοιο, σε ιθαγενείς .
Είναι εξοργιστικό το πόσο μαλάκα με θεωρεί για να μου λέει κατάμουτρα κάτι τέτοιο.
Το ότι πριν από αυτόν η ομάδα ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 12:23
- Jump to forum
- Jump to topic
μαρσάντος? αν τα ξεκαθαρίσεις κι εσύ λίγο καλύτερα στο μυαλό σου, κάντα μας λιανά μπας και βγάλουμε καμία σχέση......
ειδάλλως συνέχισε με τις μαντεψιές που έκανες πριν τρεις τέσσερις μήνες.
φθάνουν οι δικαιολογίες και τα χαιδέματα.
...
Καλησπέρα Max.
Δεν νομίζω πως στο χώρο ενός φόρουμ μπορώ ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 12:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ σήμερα, 14-5-2026, κάνω πρόβλεψη πως και του χρόνου με προπονητή τον Ραζβάν θα είμαστε.
Δεν πιστεύω ότι θα φύγει εκτός αν το απαιτήσει επιτακτικά ο ίδιος, που δεν το βλέπω να γίνεται.
Εγω παλι πιστευω το αντιθετο. Για καποιο λογο μου εχει κατσει (μονο διαισθηση) οτι στην προσφατη ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 15:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Γειά σου παιχτουρα leo.
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
Όντως είχε πολύ λίγο κόσμο.
Εγώ το έβλεπα με τον 5χρονο γιο μου τότε και στη προσπάθεια να τον προσηλυτισω, του είχα παρουσιάσει τη Βαλένθια ως ένα μειγμα Σικάγο με Γκολντεν, τον δε Σοφο ενα κραμα Σακιλ με Μπαρκλει.
Εγώ το έβλεπα με τον 5χρονο γιο μου τότε και στη προσπάθεια να τον προσηλυτισω, του είχα παρουσιάσει τη Βαλένθια ως ένα μειγμα Σικάγο με Γκολντεν, τον δε Σοφο ενα κραμα Σακιλ με Μπαρκλει.
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εν τω μεταξύ, αυτόν τον πρωτοάκουγα στον sport 103.3, πρόγονο του διαδικτυακού sport24. Δεν τον ήξερα τότε και τον άκουγα να κάνει ρεπορτάζ ΠΑΟΚ. Η απορία μου τότε ήταν πως είναι δυνατόν να βάλουν κάποιον που δεν είναι ΠΑΟΚ να κάνει ρεπορτάζ ΠΑΟΚ. Δεν τον έκανες με τίποτα ότι υποστηρίζει αυτήν την ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 00:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βόλεϊ Ανδρών: Αγώνες & Νέα 2026-2027
PaokCuba4 καλησπέρα παλίκαρε.
Μιας και έχουμε φτάσει στο να διακινούμε πράγματα που ψιλοξέρουμε να σου πω κάτι που έμαθα εκτός ΠΑΟΚ.
Δύο μέρες πριν τον τελικό κυπέλλου μίλησα με άνθρωπο από τον ερασιτέχνη ΟΦΗ που βρίσκεται πολύ κοντά στο τμήμα βόλλεϋ του ΟΦΗ.
Τον ρώτησα πως είναι το κλίμα ενόψει ...
Μιας και έχουμε φτάσει στο να διακινούμε πράγματα που ψιλοξέρουμε να σου πω κάτι που έμαθα εκτός ΠΑΟΚ.
Δύο μέρες πριν τον τελικό κυπέλλου μίλησα με άνθρωπο από τον ερασιτέχνη ΟΦΗ που βρίσκεται πολύ κοντά στο τμήμα βόλλεϋ του ΟΦΗ.
Τον ρώτησα πως είναι το κλίμα ενόψει ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 13:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Europemania II
Πολυ και πάλι σωστός Γιατρέ μου..
Το ζήτησα από τον doom προχθές.
Προφανώς θα περιμένει κι αυτός να τελεσιδικησει το πράγμα για να μας πει τι και πως.
Το ζήτησα από τον doom προχθές.
Προφανώς θα περιμένει κι αυτός να τελεσιδικησει το πράγμα για να μας πει τι και πως.
- Παρ 15 Μάιος 2026, 14:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Τι ειναι αυτοί ρε;
Ως τώρα κυνηγούσαν πρώην και νυν, παίκτες και προπονητές.
Τώρα θα κυνηγάνε ότι γράφουμε και στο paokmania;
- Παρ 15 Μάιος 2026, 15:24
- Jump to forum
- Jump to topic