Αναζήτηση για περισσότερες από 1301 εγγραφές

Return

από marsantos
Παρ 08 Μάιος 2026, 22:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

...
Τέλος πάντων κακώς ασχολούμε ειδικά με όσους προσπαθούνε να επιχειρηματολογήσουνε αποκλειστικά με εκείνο το μικρό απόσπασμα που έβαλε ο σούρηναμέζος

Καταρχήν νομίζω μετά από τόσα χρόνια διαφωνιών και συμφωνιών μεταξύ μας σε αυτόν τον χώρο έχω προσπαθήσει πάντα ακόμα και σε τεταμενες ...
από marsantos
Παρ 08 Μάιος 2026, 23:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπονητικό κέντρο Πυλαίας

Η ΑΕΚ έφτιαξε ένα dome/φούσκα για της ακαδημίες της. Έχω την εντύπωση ότι το μισό προπονητικό θα είναι κανονικό κτίριο και τα γήπεδα μπάσκετ ίσως έχουν μορφή φούσκας. Μπορεί να είναι και μέγα λάθος ως γνώμη, αλλά τα χρονικά περιθώρια ενός τέτοιου deadline κάτι τέτοιο μου δίνουν να καταλάβω.

Ο ...
από marsantos
Παρ 08 Μάιος 2026, 23:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

Φοβερή μπασκετικη αδικια.
Πως την πατησε και τσιμπησε σε τελειωμενο ματς ο Παντερ τότε;
Κι η Παρτιζαν πήγαινε καρφί να το σηκώσει με τη φόρμα που είχε.
από marsantos
Σάβ 09 Μάιος 2026, 00:33
Jump to forum
Jump to topic

PAOK DreXleR έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 10:18 ...
Δεν τσουβαλιάζω αλλά that's life. Από 1 λάθος κρίνονται λίγα, πολλά, πάρα πολλά, όλα. Όχι δεν είναι δικαστής.
Η κουμπάρα μου όμως που είναι εισαγγελέας, μου είπε πως είναι ο ορισμός :mrgreen:
:lol: :lol:
Καλό Drex. Πολύ καλό.
από marsantos
Σάβ 09 Μάιος 2026, 10:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III

Οριστε. Σε όσους αρέσουν τα αθλητικά μπακ, μένει ελεύθερος ο Ρεαμπτσιουκ. 28 ετων.
από marsantos
Σάβ 09 Μάιος 2026, 11:31
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί όχι και τους αμυντικούς;
από marsantos
Σάβ 09 Μάιος 2026, 14:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

PaokCuba4 έγραψε: Σάβ 09 Μάιος 2026, 14:29 Όπως όλοι μας....Άντε να σπάσει η αρνητική παράδοση!
Α ρε Κουβανε.
Βλέπω τα ματσάκια και όταν κερδίζουμε δεν ξέρω αν είναι πιο πολύ για τον ΠΑΟΚ ή για πάρτι σου..
Είσαι αγνό πετσί ρε παλικαρε.
από marsantos
Σάβ 09 Μάιος 2026, 17:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οσφπ - ΠΑΟΚ Κυρ. 10/5 19:30 Cosmote Sport 3

Αυτό το πρωτάθλημα λέει αεκ. Ούτε με αυτοκτονία δε το χανουν. Μόνο αν δε κατέβουν να παιξουν

Ακριβώς. Το πράγμα σφραγίστηκε από το γκολ του Γιαζιτσκι που ακυρώθηκε.
Ένα σουτ άπιαστο, στο 98, σπυτ μαχαιριά στην ψυχολογία, μια ανώτερη δύναμη φρόντισε να γίνει έτσι η φάση για να ακυρωθεί. Εκεί ...
από marsantos
Σάβ 09 Μάιος 2026, 23:22
Jump to forum
Jump to topic

@marsantos λες το μπασκετικό αυτοκτονικό τσιμπούκι που έκαναν να είναι σημάδι ότι κλείνει η κωλάρα τους ή απλά είναι στάχτη στα μάτια;

Ρε φίλε έχω κανένα δεκάλεπτο που το έχω πάρει χαμπάρι τι έχει γίνει και φέρνω στο μυαλό μου όλους τους αεκτζήδες που ξέρω.
Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας που ...
από marsantos
Κυρ 10 Μάιος 2026, 14:22
Jump to forum
Jump to topic

Κοινώς,, το μόνο που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι το σημερινό. Όλα τα σενάρια πατάνε στο σημερινό.
Μπορούμε να κερδίσουμε; Μπορούμε.
Είναι δύσκολο;
Είναι. Ο οσφπ είναι σε καλύτερη κατάσταση και είναι λίγο δύσκολο δύο σερί παιχνίδια να τα πάρεις μετον αντίπαλο σε καλύτερη κατάσταση.
Το παιχνίδι ...
από marsantos
Κυρ 10 Μάιος 2026, 14:25
Jump to forum
Jump to topic

Magpies4 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 13:05 Συμφωνώ οτι ο νικητής στο Ολυ ΠΑΟΚ είναι φαβορί για τό πρωτάθλημα.
...
Mag καλησπέρα.
Πως γίνεται να είναι φαβορί από τη στιγμή θα περιμένει αποτέλεσμα από τρίτη ομάδα;
Εκτός κι αν θεωρείς πως είναι δεδομένη η νίκη του παο σήμερα.
από marsantos
Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:51
Jump to forum
Jump to topic

Μπράβο στην ομάδα.
Μπράβο που έχει χτίσει χαρακτήρα και μπορεί ακόμα και σε τέτοια κατάσταση να μπορεί να στέκεται σε παιχνίδια που ο αντίπαλος είναι ανώτερος.
Μπράβο και πάλι αλλά η δεύτερη θέση είναι πολύ δύσκολη. Έχουμε δυσκολότερο πρόγραμμα και μηδενικό περιθώριο λάθους.
Για να δούμε. Αν τα ...
από marsantos
Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:40
Jump to forum
Jump to topic

Μεγαλη η αγωνία marsantos μου και δεν ξέρω πως να τη διαχειριστω :lol:

Sera καλησπέρα.
Εννοείται φίλε μου πως είναι απόλυτα λογικό να υπάρχουν συναισθήματα ανεπάρκειας, απογοήτευσης και ότι άλλο θες.
Προσωπικά δεν τα νιώθω σε τόσο μεγάλο βαθμό ώστε να έχω ψυχολογία παραίτησης καθότι ως άνθρωπος ...
από marsantos
Δευ 11 Μάιος 2026, 00:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Συγχαρητήρια στη χελώνα και στον προπονητή της, καθώς αυτός πήρε το πρωτάθλημα με την ταπεινότητα που μετέδωσε στην ομάδα.
Η ταπεινότητα είναι αρετή και ειδικά στο ποδόσφαιρο όποιος δεν τη διαθέτει εύκολα σκοντάφτει.
από marsantos
Δευ 11 Μάιος 2026, 00:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

προεδρε οπως το πηγες φετοσ να συνεχισεις και του χρονου, αυτα που γραφονται απο μια μεριδα οπαδων ειναι τουλαχιστον τραγικα , αυτη η ομαδα υγιής και με δυο -τρεις προσθαφαιρεσεις κανονικων κι καλων ποδοσφαιριστων δεν θα σταματιεται ουτε με δεκα απουσιες του χρονου :pano:
δυο αγωνες ακομα κι παμε ...