Αναζήτηση για περισσότερες από 3197 εγγραφές

Return

από van rooy
Παρ 15 Μάιος 2026, 07:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Δεν με έχει πάρει απο κάτω αλλά όταν σκέφτομαι πως χάσαμε το κύπελλο και το πρωτάθλημα δεν μπορώ να είμαι ήρεμος.
από Nassos
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:29
Jump to forum
Jump to topic

Ξεφυλίζεις και μόνο στις τελευταίες δυο σελίδες διαβάζεις "πάρε δρόμο" κτλ.

Για ποιον;
Για ένα από τα πιο σημαντικά μέλη της οικογένειας σου. Που αν δηλαδή γινόταν στο 90 το 2-3 θα διάβαζες άλλα.

ΟΚ, έτσι είναι η μπάλα, δοκάρι και μέσα Θεός, δοκάρι κι έξω αποτυχημένος.
Ναι, τα έχασες όλα ...
από elvetos giatros
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

Take a break Rasvan
You’re always be one of us
από renegade
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:25
gergeo4 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:18
Amsterdamer_87 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:12
?????
Δωσε ρεπορταζ φιλρακι..
μετρα ωρες εμαθα.θα δουμε ομως.
Συγνωμη ρε Γιωργο,αληθεια σε σεβομαι φουλ για τον αγωνα που εδωσες,δινεις και θα δωσεις στα πολλα επομενα χρονια.Αλλα δεν εχεις πεσει ποτε μεσα.Οψομεθα.
Βέβαια στο συγκεκριμένο είναι αδύνατον να πέσει έξω
από gergeo4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

?????
Δωσε ρεπορταζ φιλρακι..

μετρα ωρες εμαθα.θα δουμε ομως.

Συγνωμη ρε Γιωργο,αληθεια σε σεβομαι φουλ για τον αγωνα που εδωσες,δινεις και θα δωσεις στα πολλα επομενα χρονια.Αλλα δεν εχεις πεσει ποτε μεσα.Οψομεθα.

προσπαθω αλλα δεν φταιω που αλλαζουν αποφάσεις καθε 1 ωρα..δυστυχως ...
από leomatos88
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Ούτε μια ώρα δεν έχει που τέλειωσε το παιχνίδι και πρόλαβα και διάβασα μεγάλες αλήθειες, που μου άνοιξαν τα μάτια.
Ξεφτιλισμένος ο Ιβάν Σαββίδης, γαμωρουμάνος ο Λουτσέσκου, στημένος ο τελικός κυπέλλου, στημένο σήμερα το ματς.
Εννοείται, το καλύτερο όλων, εκείνο το ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΩΝ ως προς το Κ της ...
από gpnikola
Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:19
Jump to forum
Jump to topic

Πρωτάθλημα δε παίρνουμε, στο Champions League δε βγαίνουμε, τον ΠΑΟΚ μας λατρεύουμε, γι αυτό και ταξιδεύουμε... Και όλους σας …..

Όλοι η Αθήνα ενωμένη κ από τον ΠΑΟΚ γ@μημενη.

ΠΑΟΚ κ στα δύσκολα ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
από Franky
Δευ 18 Μάιος 2026, 10:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Αν απο οοοοολα αυτα που εχουν συμβει απο το 2024 την επομενη της κατακτησης του Πρωταθληματος απο τον ΠΑΟΚ κσταλαβατε οτι πρεπει να βελτιωθει ο Κωνσταντελιας για "να κουβαλαει ακομη πιο πολύ τον ΠΑΟΚ", τοτε δεν υπαρχει βαση συζητησης. Σαφεστατα σε ενα Δημοσιο Φορουμ συζητησης ο καθενας μπορει να ...
από curtis
Δευ 18 Μάιος 2026, 10:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Μεσα σε ολη την φετινη μαυριλα εισαι η μοναδικη μας χαρα.συνεχισε αγορι μου με δουλεια και μεινε εδω να σε χαιρομαστε.ας στελεχωσει ο ιβαν την ομαδα επιτελους με γρηγορους και τεχνιτες παιχτες(και συγχρονο προπονητικο τιμ ) να φανει ακομα περισσοτερο η σπανια ποιοτητα σου.παντως ενας αρδ του βαζελου ...
από Psaras
Δευ 18 Μάιος 2026, 12:36
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά, θέλω να μείνει και να στηριχθεί. Πέρασε μια δύσκολη χρονιά. Έχασε τον πατέρα του.

Αν ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια, αν πραγματικά, ως οπαδοί, αγαπάμε και στηρίζουμε όσους έχουν προσφέρει στον σύλλογο, τότε πρέπει να βάλουμε πλάτη.

Κι αν φύγει, πρέπει να είναι απόφαση δική του και του Ιβάν ...
από icue
Δευ 18 Μάιος 2026, 12:44
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά, θέλω να μείνει και να στηριχθεί. Πέρασε μια δύσκολη χρονιά. Έχασε τον πατέρα του.

Αν ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια, αν πραγματικά, ως οπαδοί, αγαπάμε και στηρίζουμε όσους έχουν προσφέρει στον σύλλογο, τότε πρέπει να βάλουμε πλάτη.

Κι αν φύγει, πρέπει να είναι απόφαση δική του και του Ιβάν ...
από george188
Δευ 18 Μάιος 2026, 12:59
Jump to forum
Jump to topic

Aν εχει αδειασει ο ραζβαν το καλυτεορ ειναι να χωρισουν οι δρομοι μας φιλικα, τον λατρευω και ακομα κ μετα απο το καταστροφικο φιναλε δεν ξερω αν θελει να φυγει. Ομως τον βλεπω τελειως αδειο. Επισης, αν ειναι να φυγει ΟΦΕΙΛΕΙΣ να εχεις εδω εναν νεο αθλητικο διευθυντη που ο ιδιος θα σου φερει ...
από Σουριναμέζος
Δευ 18 Μάιος 2026, 13:58
Jump to forum
Jump to topic

Αν ερθει κανας πουλιτς,πουσιτς πως λεγεται,καλυτερα να μεινουμε οπως εχουμε.Να φυγει μονο αν ερθει καποιος με περγαμηνες.

Εξαρταται τι εννοουμε περγαμηνες.
Αυτος τον οποιο εχουν στοχο δεν ειμαι σιγουρος οτι θα αντιμετωπιστει απο ολους με ενθουσιασμο

Μόνο μην ζήσουμε τις αλησμόνητες ...
από Σουριναμέζος
Δευ 18 Μάιος 2026, 14:16
Jump to forum
Jump to topic

Δεν πήγαινε για αυτόν, ίσα ίσα ο συγκεκριμένος δεν ήταν προσαρμοστικός προπονητής απλά πέσαμε σε μαλάκα
από nunies4
Δευ 18 Μάιος 2026, 14:22
Jump to forum
Jump to topic

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:20 Εγώ θέλω Carcedo και κολλάει. Πολύ καλή σχολή, η καλύτερη. 52 χρονών, οπότε όχι νέος, αλλά χωρίς πλούσιο βιογραφικό. Πρόσφατες επιτυχίες με την Πάφο. Είναι Ρωσία τώρα, οπότε περνάει το Σαββίδης-τεστ.
Εχουμε νικητη. Αυτη ειναι η πληροφορια. Καρσεδο.
Και δεν μιλαμε απλα για φιλολογικο ενδιαφερον.