Αναζήτηση για περισσότερες από 3197 εγγραφές

Return

από Maklaz
Τετ 22 Απρ 2026, 11:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

marsantos έγραψε: Τετ 22 Απρ 2026, 09:30
Maklaz έγραψε: Τετ 22 Απρ 2026, 07:17 ...
Παιχταρά μου που είσαι; Άρχισα να ανησυχώ.
Όλα καλά;
Αρκετή δουλειά και οικογενειακές υποχρεώσεις, τουτέστιν μου έχει φύγει ο πάτος :mrgreen:

Από υγεία σφύζουμε και αυτό είναι που μετράει, όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία.
από ΑποστόληςΑ
Τετ 22 Απρ 2026, 13:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Dimitrisou έγραψε: Τετ 22 Απρ 2026, 12:21 Κοίτα στο δικό μου σκεπτικό ο έξτρα μεσοεπιθετικός θα ήταν ιδανικο να παίζει μια πλευρά και το δέκα,έτσι ώστε να υπάρχει έξτρα λύση και εκεί..
Κάτι σαν τον Ιβανουσετς δηλαδή που δεν βγήκε...
Balde
από giapas
Κυρ 26 Απρ 2026, 17:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Με δεδομένη τη πλήρη κατάρρευση φέτος θα προσπαθήσω να πω 2-3 πράγματα όπως τα βλέπω εγώ για φέτος και για το μέλλον.

Καλοκαίρι
Αγωνιστικά - Ο ΠΑΟΚ για άλλο ένα καλοκαίρι πολύ μέτριος με εμφανή την αδυναμία να παρουσίαση αξιόμαχη ομάδα τέτοια εποχή.
ΕξωΑγωνιστικά - Ταλαιπωρηθήκαμε από το σιριαλ ...
από van rooy
Δευ 27 Απρ 2026, 08:10
Jump to forum
Jump to topic

Είδαμε και τους προπονηταραδες των άλλων των ομάδων ...κάνουν μαγικά προπονητικά.

Τι κακό είναι αυτό να μειώνουμε ότι είναι δικό μας και να ζηλεύουμε ότι έχουν οι άλλοι.

Ο βάζελος διώχνει το έναν μετά τον άλλο..προπονητές ...τεχνικούς δντες...ποδοσφαιριστές.....

Ο γαύρος μέχρι να τελειώσει η ...
από leomatos88
Τρί 28 Απρ 2026, 17:38
Jump to forum
Jump to topic

Μακάρι να ισχύει το ότι ξέσπασε για πρώτη φορά ο Ραζβάν στους παίχτες μετά το κύπελλο. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι ακούνε τα εξ αμάξης ο μεγαλύτερος παράγοντας που πέρασε ποτέ από τον ΠΑΟΚ και ο πιο ΠΑΟΚ προπονητής όλων των εποχών, και όχι αυτοί οι απαράδεκτοι κακομαθημένοι που δεν έπαιξαν ούτε για ...
από Dimitrisou
Σάβ 02 Μάιος 2026, 18:15
Jump to forum
Jump to topic

aivas19 έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 16:51 Θέλουμε 2 στόπερ βασικους και Κετζιορα Μιχαιλιδης θα ειναι τα αλλα 2
Εγω παλι πιστευω οτι ο Μιχα αξιζει και με το παραπανω να ειναι το ενα βασικο στοπερ..προσωπικα σε συνολο χαρακτηριστικων πιστευω πως ειναι το καλυτερο στοπερ της λιγκας..
από marsantos
Σάβ 02 Μάιος 2026, 20:37
Jump to forum
Jump to topic

Θέλουμε 2 στόπερ βασικους και Κετζιορα Μιχαιλιδης θα ειναι τα αλλα 2

Γειά σου φιλαράκι aivas.
Πώς είσαι;
Το δίδυμο Κεντζιόρα - Μιχα, όταν η ομάδα είναι καλά, φτάνει σε πολύ ψηλές αποδόσεις.
Τι σημαίνει όμως η ομάδα να είναι καλά;
Όχι με τα χαφ μπροστά τους να έχουν εικόνα Βραδυποριακου ...
από iasoiako
Δευ 11 Μάιος 2026, 12:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: 21. Baba Rahman

Από αριστερά του χρόνου θα έχουμε σίγουρα τον Taylor και πιθανόν και τον Gomez που θα επιστρέψει από τον δανεισμό του. Για τον Γιαννούλη οι Γερμανοί μπορεί να ζητήσουν 5Μ, οπότε δεν θεωρώ πιθανή την απόκτησή του.

Γκόμεζ παίκτης δεν υπάρχει. ΠΑΟΚ Β στην καλύτερη
Ταυλορ καλύτερα για πούλημα, ούτε ...
από aivas19
Δευ 11 Μάιος 2026, 19:19
Jump to forum
Jump to topic

Αν δεν συνεχίσει ο Λουτσέσκου είτε γιατί δεν θέλει ο ίδιος είτε γιατί δεν θέλει η διοίκηση ο επόμενος προπονητής πρέπει να έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΩ.

Να έχει το ανάστημα να λέει ΘΕΛΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .

ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΝ .

ΘΕΛΩ ΕΚΕΙΝΟ.

Σε μια τέτοια υπόθεση τρία είναι τα ενδεχόμενα :

Να τον στείλουν γιατί ...
από Metagrafakias
Δευ 11 Μάιος 2026, 20:09
Jump to forum
Jump to topic

O Γκιτερσος απ'οτι μαθαινω παει ελεθευρος στην Καλαματα...
Για μενα επρεπε να μεινει του χρονου 3ος και να παει ο Μυθου δανεικος στο εξωτερικο...
Παικτης 20 χρονων που βαζει 15 γκολ στην Β εθνικη δεν τον πετας ετσι....
από aivas19
Δευ 11 Μάιος 2026, 21:04
Jump to forum
Jump to topic

Ντάξει ρε παιδιά μεγαλώνει ο Γκιτέρσος και ήθελε την ευκαιρία του, συμβαίνουν αυτά είναι και ΠΑΟΚτσάκι, τι να κάνει δηλαδή; Να μείνει 21 να παίζει στη Β ομάδα ενώ έχει προσφορά από Σουπερλιγκ; Λογικό είναι
από asfdsaw
Δευ 11 Μάιος 2026, 22:08
Jump to forum
Jump to topic

Τα λαστ 5 χρονια πανε 4 ομαδες για το πρωταθλημα, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 1 θα το παρει, αρα 3ς θα ειναι αποτυχημενες. Αυτο θα ισχυει για τα επομενα χρονια, και αναλογος πως θα παει η χρονια αυτος που παει καλα ξαφνικα ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΙ,ενω οι ομαδες που χανουν θα βγαινουν στα σοσιαλ ...
από makispaspartou
Δευ 11 Μάιος 2026, 22:34
Jump to forum
Jump to topic

Σαν ΠΑΟΚτσης που αγαπάει τον ΠΑΟΚ και μόνο τον ΠΑΟΚ θέλω να μείνει ο Ραζβαν γιατί όχι μόνο δεν έχει κλείσει ο κύκλος του αλλά είναι και σίγουρα λεφτά στην τράπεζα με την έννοια ότι αν τους δώσεις αυτά που θέλει στο χρόνο που τα θέλει είναι βέβαιο ότι θα σου φέρει τίτλους.
Όμως βλέποντας την κριτική ...
από Miles
Τρί 12 Μάιος 2026, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: 27. Magomed Ozdoev

Παραμονή Οζντόεφ σημαίνει αποχώρηση Καμαρά, γιατί δεν θέλω ούτε να το διανοηθώ ότι θα μείνει η ίδια τετράδα, ούτε μας έχω, αν φέρουμε μεταγραφή καλή, τόσο άπλες που θα βάλουμε 1,2 εκ. να ξεσκονίζουν τον πάγκο.
Φαντάζομαι επίσης ότι θα ανανεώσει με αρκετά μειωμένο συμβόλαιο, για να ισορροπηθεί το ...
από leomatos88
Πέμ 14 Μάιος 2026, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

Όταν γύρισε ο Λουτσέσκου το 21-22 στον ΠΑΟΚ, έναν άλλον ΠΑΟΚ είχε αφήσει κι έναν άλλον ΠΑΟΚ βρήκε. Η ομάδα σε εκείνα τα 2 χρόνια που μεσολάβησαν είχε υποστεί έναν βίαιο μετασχηματισμό, ο οποίος δεν την είχε αφήσει στάσιμη (δε θα ήταν μετασχηματισμός σε αυτήν την περίπτωση), αλλά την είχε πάει κάποια ...