Αναζήτηση για περισσότερες από 3197 εγγραφές

Return

από paok x.m.
Τετ 26 Νοέμ 2025, 18:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Αν ο ΠΑΟΚ στην μπαλα εχει ιστοριες με δακρυ, ο μεγαλος ΠΑΟΚ στο μπασκετ γραφει σεναρια ολοκληρα!!!

Πρωταθληματα με τον Αρη που κυριολεκτικα ευθυγραμμιστηκαν πλανητες για να τα χασουμε, το λαθος του προδοτη φασουλα και το κλαμα του Μπανε στο τελικο με Ρεαλ (θεουλη μου εκλαιγα μια βδομαδα), ο ...
από Equalizer
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 01:38
Jump to forum
Jump to topic

Όχι απλά έπεσε πολύ, το εχεσε εντελώς

Καιρό είχε που κατρακυλούσε, όταν κατέληξε να επιτίθεται στον "άγνωστο χ" λέγοντας καθιΣΤΕ εκεί που ΣΑΣ αξίζει, ξεπέρασε εντελώς τα όρια.

Ελιτισμός και διχόνοια σε ένα κράμα αηδιας. Είχαμε αυτούς που πίστευαν ότι κάτι τους ανήκει επειδή έκαναν εκδρομές, τώρα ...
από Odi
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 16:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Τεράστιε Θανάση, η ιστορία θα σε γράψει ως έναν από τους πιο αγνούς, ηθικούς και ΠΑΟΚτσήδες παράγοντες στην ιστορία του συλλόγου.

Η θέση σου είναι στην προεδρία του ΑΣ ΠΑΟΚ.
από Pablo_Escobar
Σάβ 29 Νοέμ 2025, 10:41
Jump to forum
Jump to topic

Σε ευχαριστούμε βουνό! Για όλα. Ξεκουράσου λίγο καιρό μέχρι τις εκλογές του ερασιτέχνη.
από Μπαρκαρούτσος
Σάβ 29 Νοέμ 2025, 20:19
Jump to forum
Jump to topic

Μπαρκα τα καταφεραμε ρε μλκ.

Όλοι αυτοί οι τρελοί εδώ τα καταφέραμε, όλοι μαζί:

Ήδη έβαλα τον πρώτο οβολό και θα βάλω κι άλλους.

με λέει φιλαράκι πως έβαλε ένα ποσό, καρφί κι εγώ.

Έκανα κι εγώ το καθήκον μου.

Έκανα και εγώ το ιερό καθήκον μου.

Από σήμερα με την κατάθεση κατέστην ...
από Μπαρκαρούτσος
Σάβ 29 Νοέμ 2025, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

chri5ti9 με συγχωρείς ρε φίλε... Να ζήσεις να τη θυμάσαι!!

Κατ, διάβασα όλο το topic από την πρώτη σελίδα. Κατέγραψα κάθε αναφορά αγοράς μετοχών.
Να γυρίσω να πω τι; Διάβαζα διακριτικά αυτούς τους μήνες, για να δω τι λέει ο κόσμος για όλον αυτόν τον πανικό που συνέβη όλο αυτό το διάστημα ...
από TylerDurden
Δευ 01 Δεκ 2025, 14:06
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 29 Νοέμ 2025, 20:24 Μια ερωτηση οποιος γνωριζει,ο Θανασης Χατζοπουλος εχει την γνωστη εταιρια συσκευασιας;
Ναι. Α. Χατζόπουλος Α.Ε.
94 ετών εταιρία, εξαιρετικά πετυχημένη, (πάρα) πολλά λεφτά για ντόπια επιχείρηση. Καλά να είναι ο άνθρωπος και θα τη γιγαντώσει κι' άλλο.
από Sardan
Τετ 03 Δεκ 2025, 14:24
Jump to forum
Jump to topic

Συγχαρητήρια στην ΚΑΕ και στο αρμόδιο τμήμα για την ευαισθησία επί του θέματος. Μπράβο και στο PAOKMANIA για την κεντρική θέση του σχετικού άρθρου.

Επί του θέματος καλό είναι τα άτομα με ιδιαιτερότητες και αναπηρίες να μην τους θυμόμαστε μια φορά το χρόνο και να κάνουμε ότι μπορούμε να ...
από Psagmenos4
Τετ 10 Δεκ 2025, 14:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι

Δηλαδή τέλος τα 10έυρα εισιτήρια; :D :D

Πόσα να αντεξουμε? Είχαμε τα 5ευρα τα συνδέσμιακα μας τα κόψανε, πήγαμε στα 10 ,αν γίνει έτσι όπως λενε τότε σίγουρα θα μιλάμε για ΠΑΛΑΤΑΚΙ experience και 30 ευρώ στα πέταλα. Τωρα πέρα από την πλάκα όσοι φέτος πήραμε διάρκειας πιστεύω θα είμαστε οι ...
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Πέμ 01 Ιαν 2026, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νίκος Βεζυρτζής

Στην γενικη συνελευση του ερασιτεχνη ο ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΖΥΡΤΖΗΣ σαν προεδρευων ζητησε και κρατηθηκε ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Γ.ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ λεγοντας εμεις γιναμε παραγοντες με δασκαλο τον Γ.ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ.Σημερα που στον ΠΑΟΚ και ειδικα στο μπασκετ μετρουντε στα δακτυλα του ενος χεριου οι παραγοντες ειναι ...
από KalamarGiannis
Πέμ 22 Ιαν 2026, 19:07
Jump to forum
Jump to topic

δεν έχω μιλήσει λόγω της στενοχώριας που μου προκαλεί το ζήτημα, και της ντροπής που μας υποβάλει ο κ.Αρίστος εμάς που είδαμε σε αυτόν ελπίδα και υποστηρίξαμε το να του πουληθεί η ομάδα.
1. Ντροπή για την επιφάνειά του να μην έχουν αποπληρωθεί τα χρέη.
2. Ακόμη και αν άφηνε μόνο του Σαββίδη στην ...
από Taseos
Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:03
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί δεν πρέπει να υπάρχουν λυπημένα παιδιά. ΟΛΟΙ χρωστάμε
από Ιάσονας
Σάβ 24 Ιαν 2026, 18:33
Jump to forum
Jump to topic

Παρατηρώ και έναν ενθουσιασμό γύρω από το, και τι μας νοιάζει εμάς τι κάνει ένας δισεκατομμυριούχος με έναν μονοκούστουμο , και ανάλυση στο πόσο θα κοστίσει το 0,05% ημερησίως , και κρυφές σκέψεις αν ο κυριος Μυστακίδης αγοράσει S&P 500 μεγαλυτερο κέρδος θα βγάλει οπότε γιατί να έχει τα κεφάλαιά του ...
από Μπαρκαρούτσος
Παρ 06 Φεβ 2026, 17:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νίκος Βεζυρτζής

Εγώ αν ήμουν πρόεδρος σε εταιρία που έταξε να ξεπληρώσει τα χρέη 15/01 και όχι απλά δεν πλήρωνε, αλλά δεν έλεγε και ΤΙΠΟΤΑ σχετικό επ'αυτού μέχρι τις 06/02, θα είχα ήδη παραιτηθεί.
Αν είχα ντροπή μέσα μου.
από Maurice_Escargot
Σάβ 07 Φεβ 2026, 22:40
Jump to forum
Jump to topic

έχουμε εκτος όλων των θεμάτων των χρεών, και το cube-gate:
1. είναι δυνατόν η Διοίκηση Χατζόπουλου, που θεωρούσαμε προσεκτική, να πήγε να το κανε χωρίς άδεια ή χωρίς μελέτη ; Καλό θα είναι να μας πουν.
2. ΑΝ αποτελεί κίνδυνο, πρώτα απ όλα για τους αγωνιζόμενους, πρέπει να λυθεί ΆΜΕΣΑ. Θα μας ...