Αναζήτηση για περισσότερες από 3197 εγγραφές
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Το κεφάλι σου θα φας.
Βασικά το έφαγες ήδη. Είχες ευκαιρία να φύγεις σαν ήρωας, τώρα αργά ή γρήγορα το αγωνιστικό κάποια στιγμή θα πατώσει και θα την πληρώσεις εσύ
Αυτός ανέλαβε την ομάδα στα πολύ δύσκολα κανένα κεφάλι τού δεν έφαγε όσοι τον εκτιμούσαν τον εκτιμάνε,οπως και τον Σαββίδη οι ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Προφανώς και δεν είναι αυτό…
Αλλιώς θα είχε βγει ήδη ο ιβαν και θα έλεγε ..
Χαρισμένα αυτά από μένα , εσύ ήσουν που θα μου έπαιρνες το γήπεδο;
2 μυρια θα δώσω στον κηπουρό για το γκαζόν την νέας τούμπας .
Και μετά ένα ρωσικό ρητό
Αλλιώς θα είχε βγει ήδη ο ιβαν και θα έλεγε ..
Χαρισμένα αυτά από μένα , εσύ ήσουν που θα μου έπαιρνες το γήπεδο;
2 μυρια θα δώσω στον κηπουρό για το γκαζόν την νέας τούμπας .
Και μετά ένα ρωσικό ρητό
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 14:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρόλο που είμαι υπερ της εξαγοράς και θέλω όσο τίποτα να ολοκληρωθεί το ντιλ,
το να έχει διαλέξει ΤΡΕΙΣ παίκτες ο Βεζυρτζής, στα 80 του,
χωρίς σύμπραξη του τωρινού προπονητή-που θα μείνει λένε- είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Αν υπάρχει σύμπραξη,συνεργασία μαζί του, ΟΚ. Αυτό θέλουμε, παικταράδες. Αλλά κάτι μου ...
το να έχει διαλέξει ΤΡΕΙΣ παίκτες ο Βεζυρτζής, στα 80 του,
χωρίς σύμπραξη του τωρινού προπονητή-που θα μείνει λένε- είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Αν υπάρχει σύμπραξη,συνεργασία μαζί του, ΟΚ. Αυτό θέλουμε, παικταράδες. Αλλά κάτι μου ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Εφόσον πήρε αναβολή η συνέντευξη τύπου και ταυτόχρονα προχωράνε, αυτό που βλέπω είναι πως την Τρίτη ο Χατζόπουλος θα μας κάνει μια ανασκόπηση για το τι παρέλαβε και τι παραδίδει στον νέο ιδιοκτήτη.
Τυπική διαδικασία πλέον και λογικά αύριο θα γίνει και το τελευταίο βήμα.
Τυπική διαδικασία πλέον και λογικά αύριο θα γίνει και το τελευταίο βήμα.
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Πανάκας πάντως, ό,τι γράφει, το γράφει επώνυμα. Επίσης, από την αρχή ήταν υπέρ του να χτίσει ο Σαββίδης το γήπεδο και να πάρει ο Μυστακίδης το μπάσκετ. Και βέβαια, έχει συνδράμει στο να εγγραφεί καινούργιος κόσμος στο ΑΣ, όσο ελάχιστοι. Και τώρα τι το τόσο παράξενο λέει; Να πληρώσει ο Μυστακίδης ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Και μένα με κουράζει απίστευτα ο λόγος του Πανάκα αλλά μέχρι στιγμής δεν βλέπω να έχει πέσει κάπου έξω σ' αυτά που λέει.
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 09:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Και για να τελειώνουμε με την παράνοια, αν είναι να κολλάει η "εκτόξευση" στα 2,1 ή σε 500 χιλιάρικα ή δε ξέρω γω τί, όταν από τον αντίποδα γράφει το γραφείο τύπου ότι μας παρακαλάει η Ευρωλίγκα και το NBA Europe..
Και για να το πω στην γλώσσα των τελευταίων 5 μηνών που μπήκε και αυτή στη ζωή μας ...
Και για να το πω στην γλώσσα των τελευταίων 5 μηνών που μπήκε και αυτή στη ζωή μας ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 10:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε μπορεί να τρελαθούμε. Τζος το νούμερο είναι ένα και είναι της ελεγκτικής. Τελεία. Ούτε ο Χατζόπουλος μπορεί να πει κάτι διαφορετικό, ούτε ο επίδοξος επενδυτής. Όλα τα άλλα είναι χαζομάρες.
Το πότε το συγκεκριμένο ποσό θα καταβληθεί ναι, είναι και αιτία συζήτησης, διαπραγμάτευσης και διαφωνίας ...
Το πότε το συγκεκριμένο ποσό θα καταβληθεί ναι, είναι και αιτία συζήτησης, διαπραγμάτευσης και διαφωνίας ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
πιστεύετε δε θα χαρω αν η ομάδα μεγαλουργησει με τον τελη.φυσικα και με στεναχωρησε η σταση του απεναντι στον ιβαν αλλά ΠΟΤΕ δε θα ηθελα κακο του ΠΑΟΚ γιατι για καποιον εχω κακη εντυπωση.τη στιγμή που θα γινει μελος της οικογένειας θα στηρίζεται από ολους μας.
επισης η ειρωνεία καλο θα ήταν να ...
επισης η ειρωνεία καλο θα ήταν να ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 14:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα, πραγματικα χαρουμενοι θα ειμαστε οταν αλλαξουν οι ισορροπιες στο αθλημα. Για την ωρα ειμαστε αισιοδοξοι.
Και τον Ιβαν οταν ειπε "θα φερω την χαρα στην Τουμπα" με δισταγμο και κουμπωμενοι τον ακουγαμε γιατι η γενια η δικη μου των 40+ ειχε φαει την φαπα συνεφο και ολα ...
Και τον Ιβαν οταν ειπε "θα φερω την χαρα στην Τουμπα" με δισταγμο και κουμπωμενοι τον ακουγαμε γιατι η γενια η δικη μου των 40+ ειχε φαει την φαπα συνεφο και ολα ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 17:24
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΑΟΚ: Ιστορικές στιγμές! Ξεκινάει η εποχή του παγκόσμιου Μυστακίδη
Δημήτρης Μπούζας πριν 7 ώρες
Μετά την ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών (οι ουσιαστικές προοπτικές υπήρξαν εδώ και πολύ καιρό με την σπουδαία πρόταση που αφορούσε την κατασκευή της «Νέας Τούμπας»), ο Αριστοτέλης Μυστακίδης ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Η Ευρωλιγκα οπως ειναι τωρα ειναι οικονομικα η επιτομη της αποτυχιας. Επισης οταν θα ξεκινησει το NBA Europe φανταζομαι ολο και μερικες ομαδες της Euroleague θα πανε εκει, αρα θα ανεβει το επιπεδο και δεν θα εχει μονο αγνωστες απο Λονδινα και βορεια Ευρωπη. Και στη τελικη εγω προσωπικα δεν γουσταρω ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπουζος
ο άλλος είναι Μπούζας
και οι 2 στο Μετρο και οι 2 βλάκες
ο άλλος είναι Μπούζας
και οι 2 στο Μετρο και οι 2 βλάκες
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 15:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ανακοινωσαν στο κυβερνητικο του Τελη μολις...Καλει σε εκτακτη γενικη η ΚΑΕ σημερα..Τελειωσαν ολα αδερφια....ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ...
ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΩ...
ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΩ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 16:29
- Jump to forum
- Jump to topic