Αναζήτηση για περισσότερες από 3196 εγγραφές

Return

από Ettien26
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Όπως ήμουν αντίθετος σε ενδεχόμενη εμπλοκή του Ιβάν στο μπάσκετ έτσι είμαι και για τον Τέλη.
Στο μπάσκετ έχουν δημιουργηθεί δύο "αυτοκρατορίες" που δύσκολα κατεβαίνουν και έχουν ρίξει εδώ και χρόνια τεράστια ποσά. Και τα λεφτά που θα πέσουν από οποιαδήποτε άλλη ομάδα δύσκολα θα έχουν αντίκρυσμα ...
από keep_paokizein
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:38
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά όσοι χαλιούνται, που προφανώς το βλέπεις απ'τα μηνύματα, μπορούν να συνεχίσουν να ΜΗΝ έρχονται στο PAOK sports arena.
Δεν ερχόσασταν τόσα χρόνια, μην έρχεστε δεν τρέχει τίποτα.
Εμείς που τρέμαμε σε κάθε βολή του κάθε άμπαλου και μαζεύαμε νίκες μία-μία, ξέρουμε τι ζήσαμε.

Το μπάσκετ με το ...
από st4this
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:47
Jump to forum
Jump to topic

https://i.ibb.co/PZtFtFqQ/IMG-1344.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol:

https://www.emperor.gr/forums/viewtopic.php?f=6&t=7159&start=960

Δεν υπαρχουν οι ανθρωποι, οαση

Μονο με λογαριασμό μπορείς να μπεις εκει ρε γαμωτο; Και ειχα όρεξη να μπω να κλάψω λίγο στο γέλιο

1234567 κωδικο κ ονομα ...
από eorptol1
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:54
Jump to forum
Jump to topic

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος με αφορμή την πρόταση αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της μπασκετικής ομάδας από τον Τέλη Μυστακίδη, πήρε θέση.

Ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού ΠΑΟΚ, απαντώντας σε ανάρτηση του πρώην μέλους του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνο Πανάκα ...
από Psaras
Τρί 02 Σεπ 2025, 09:08
Jump to forum
Jump to topic

Αν η ΚΑΕ είναι το όχημα για την ΠΑΕ, θα πάει άκλαφτος.
Αν η ΚΑΕ είναι το όχημα για να μπει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, μπορεί να (ή θα) γίνει Τέλαρος. Απλά τα πράγματα.

Ο ΠΑΟΚτσής ή τουλάχιστον οι ΠΑΟΚτσήδες της δικής μου λογικής/παραφροσύνης ακόμα και τρεις Ευρωλίγκες να σηκώσει ο Τέλης, δεν ...
από Equalizer
Τρί 02 Σεπ 2025, 12:43
Jump to forum
Jump to topic

Ε ρε λαστιχο που γινεται η ηθικη...Το εχω ξαναγραψει,ο Μυστακιδης ηρθε ενω η ΠΑΕ ειναι στα χερια δισεκατομμυριουχου και ειπε εστω και αν στοχος ειναι η αποκτηση της ΠΑΕ,οτι ειναι διατεθειμενος να ξεβαλτωσει το προτζεκτ του γηπεδου, ριχνοντας αμεσα ενα ποσο της ταξης των 150 μυριων και ειναι ...
από Psagmenos4
Τρί 02 Σεπ 2025, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

Ενημέρωση που έχω εγώ για το θέμα είναι ότι Ο Ιβάν μέσω του Γιώργου Σαββίδη ήθελε να μπει σφήνα στην ΚΑΕ μέσω των δανείων που έχει δώσει. Κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα γίνει αφού οργανωμένοι και ανθρώποι του ΠΑΟΚ με κύρος που στηρίζουν Σαββίδη τον προέτρεψαν να μην κάνει τέτοια κίνηση. Τίποτα δεν έχει ...
από Psagmenos4
Τρί 02 Σεπ 2025, 14:07
Jump to forum
Jump to topic

Και κάτι έξτρα, οι σύνδεσμοι στην τελευταία συνάντηση ειπανε στον Σαββίδη ότι τον στηρίζουν και κάτι τέτοιο μάλλον θα γίνει και μέσω ανακοίνωσης όταν προχωρήσει το θέμα της ΚΑΕ. Θα ευχαριστήσουν τον γίγαντα Χατζόπουλο, θα καλωσορίσουν επίσημα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ τον νέο επενδυτη ,ΑΛΛΑ θα βάλουν ...
από Psagmenos4
Τρί 02 Σεπ 2025, 14:11
Jump to forum
Jump to topic

Συγνώμη για τς πολλά μηνύματα αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα ξέρει ο λαός του ΠΑΟΚ. Τα παιδιά των Δυτικών ήταν αυτοί που ασκούσαν την πιο δριμεία κριτική στον Ιβάν Σαββίδη και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μέχρι που πήγαν να τρυπησουν τον Ιβαν εκεί σταμάτησε η καλοπροεραιτη κριτική και γίνανε άσπιδα γύρω από ...
από alexgarcia6
Τρί 02 Σεπ 2025, 14:37
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 14:32 Πωωωωωωωωωωωω L.A. Noir,τι παιχνιδαρα ρε Αλεξ;Τι μου θυμησες τωρα;
Αυτο και heavy rain.. καψιμο
από icue
Τρί 02 Σεπ 2025, 15:07
Jump to forum
Jump to topic

@icue δεν θα βλεπεις μπασκετ για το μπασκετ,αλλα για τον ΠΑΟΚ.Ετσι οπως τα λες,σιγα το ελληνικο πρωταθλημα σο ποδοσφαιρο με τους διαιτηταρες,για τον ΠΑΟΚ βλεπεις μπαλα,ενω η υπολοιπη ευρωπη παιζει ποδοσφαιρο.

Μα αυτο λεω ρε φιλε. Αν βλεπω τον ΠΑΟΚ ανταγωνιστικο να του στερουν πραγματα διαιτητες ...
από Neiros4
Τρί 02 Σεπ 2025, 19:56
Jump to forum
Jump to topic

η συνάντηση ξεκινησε στις 20:30
από Guitarman
Τετ 03 Σεπ 2025, 22:28
Jump to forum
Jump to topic

Διαβάζω κάποια παλιά μέλη αποδεδειγμένα πετσια ΠΑΟΚ (τα τρολακια ως διάττοντες αστέρες θα εξαφανιστούν αργά ή γρηγορα κ προφανως να πανε στον αγύριστο...) να γράφουν σαν να βρίσκονταν σε κάποιο χρονοντουλαπο και βγήκαν προχθές. Όσοι εκφράζουμε προβληματισμούς για τον Τέλη, δεν έχει επουδενι να κάνει ...
από Montrealiotis
Τετ 03 Σεπ 2025, 22:35
Jump to forum
Jump to topic

Οι «μπασκετικοί» είστε άλλη ομαδα;
Είστε στο μπάσκετ ΠΑΟΚ και στο ποδόσφαιρο κάτι άλλο;
Δεν καταλαβαίνω αυτόν τον διαχωρισμό
από Taseos
Πέμ 04 Σεπ 2025, 06:02
Jump to forum
Jump to topic

Τα αύξηση γηπέδου ή νέου γηπέδου είναι λίγο πρόωρα. Να δούμε πρώτα τι πουλιά θα πιάσουμε.