Αναζήτηση για περισσότερες από 1107 εγγραφές

Return

από theo86
Παρ 15 Αύγ 2025, 12:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Δημήτρης Χατσίδης

Θεωρώ ότι ο Χατσίδης είναι ο πιο έτοιμος για την πρώτη ομάδα από όλους τους μικρούς που ήταν στην προετοιμασία. Έχει την ατυχία να υπάρχει συνωστισμός στην θέση του.

Συμφωνώ.
Εγώ βλέπω αρκετά στοιχεία που μοιάζουν σε αυτά του Κωστούλα..
Το κακό είναι πως συνωστισμός υπάρχει κ πίσω από το φορ ...
από Special 4
Παρ 15 Αύγ 2025, 20:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης

Πέρα από τα εμφανή προσόντα και το ταλέντο, αυτό που μου αρέσει σε αυτόν αλλά και στον Μύθου,
είναι ότι παρά το νεαρό της ηλικίας τους, δείχνουν ακομπλεξάριστοι, καθόλου αγχωμένοι, τσαμπουκαλεμένοι με την καλή έννοια,
δηλαδή με περίσσευμα αυτοπεποίθησης.
Αυτό είναι ένα στοιχείο που δείχνει ότι ...
από Afanas
Σάβ 16 Αύγ 2025, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Ρε αυτός δε μιλάει σαν ποδοσφαιριστής, βγάζει μια άλλη καλλιέργεια
από Maklaz
Δευ 25 Αύγ 2025, 11:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Η εξέλιξη των δανεικών ποδοσφαιριστών

Να μπαίνουμε στο κλίμα σιγά σιγά μιας και θα είναι δανεικός στην Σλάβια μέχρι να τον χαρούμε
Εικόνα
από sn0ufel4
Τρί 26 Αύγ 2025, 14:55
Jump to forum
Jump to topic

20. Χρήστος Ζαφείρης

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Χρήστου Ζαφείρη από την Σλάβια Πράγας. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τις 31.12.2029, θα παραμείνει δανεικός στην Σλάβια για τους επόμενους μήνες και θα ενταχθεί στην ομάδα μας στις 02.01.2026.

https://www.sdna.gr ...
από wickerman
Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:48
Jump to forum
Jump to topic

4. Alessandro Vogliacco

VOGLIACCO IS HERE

Στον ΠΑΟΚ ο Αλεσάντρο Βολιάκο
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αλεσάντρο Βολιάκο από τη Τζένοα με τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 4.

31.08.2025
Ο Αλεσάντρο Βολιάκο γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 1998 στο ...
από wickerman
Κυρ 31 Αύγ 2025, 23:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: 6. Dejan Lovren

Εμένα μου φάνηκε σταθερότατος και εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι. Εντάξει, εννοείται πως όταν υπάρχει κοντοπούτανος γρήγορος αντίπαλος επιθετικός πρέπει να τον ντουμπλάρει κάποιος στα μαρκαρίσματα. Θα παίξει σε αρκετά παιχνίδια φέτος ειδικά εντός έδρας.
από wickerman
Κυρ 31 Αύγ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: 80. Δημήτρης Πέλκας

Μ@λάκα θα βγεις πρώτος σκόρερ κι ακόμη κάποιοι θα λένε δεν κάνει ο Δημήτρης. Εξαιρετικός στο να χώνεται στην ανακατωσούρα και να εκτελεί, όχι πάντοτε επιτυχημένα. Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως ο ρόλος του Δημήτρη όταν παίζει με την εθνική δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τον ρόλο του ...
από Leonardo10
Κυρ 31 Αύγ 2025, 23:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: 6. Dejan Lovren

Πιστεύω να δώσει λύσεις στο ροτεισον, παίζει και έξυπνα, δίνει και “ποδοσφαιρικό ξύλο”
από Equalizer
Δευ 01 Σεπ 2025, 09:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: 32. Greg Taylor

Στα μάτια μου, καλύτερος απ το Ράφα Σοάρες

Φαντάζομαι θα βελτιωθεί και λίγο ακόμα, λόγω προσαρμογής, βελτίωσης φυσικής κατάστασης και συντονισμού με ομάδα

Και στα δυο ματς που έπαιξε, αυτά που κάνει είναι λογικά, ισορροπημένα και σε αρκετά μεγάλο βαθμό "κουμπωμένα". Διστάζει πολύ ακόμα.

Φάνηκε να ...
από astral
Δευ 01 Σεπ 2025, 09:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: 32. Greg Taylor

Μια χαρά και περιμένω να ανεβεί κι άλλο όσο μαθαίνει τους συμπαίκτες.
Έχει και τον Αντρίγια μπροστά που ακόμα ζορίζεται στα αριστερά , οποτε δε βγαίνουν όλα όπως θα ήθελαν.
από marsantos
Κυρ 14 Σεπ 2025, 23:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: 14. Andrija Zivkovic

Νομίζω δεν πρέπει να είναι αυτός ο βασικός εκτελεστής.
Ανεξάρτητα με το σημερινό ο Γιακουμάκης έχει διατελέσει σε προηγουμενη ομάδα εκτελεστής και μάλιστα έχει ποικιλία στα χτυπήματα του.
από marsantos
Δευ 15 Σεπ 2025, 00:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Βρε Ρασβαναρε, τι reverse football είναι αυτό; Η πρώτη ομάδα που η άμυνα είναι πιο μπαλατη από την επίθεση και επίθεση πιο εργατική και σκυλίσια από την άμυνα. :mrgreen:
Οκ, καθ' υπερβολή το λέω. Μια χαρά μπαλατοι υπάρχουν και μπροστά.
Σήμερα το παιχνίδι πρόσφερε μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία ...
από Kostas_FI
Τετ 17 Σεπ 2025, 17:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Luka Gugeshashvili

Το γράφω από τώρα και ας πιάσει 3 τετ α τετ στο 2ο. Εκτός του ότι γενικά το επίπεδο του φαίνεται να είναι ΟΡΙΑΚΑ για Α εθνική, εγώ αναρωτιέιμαι ΠΟΙΟΣ αποφάσισε ότι είναι καλή ιδέα να δώσουμε όσα δώσαμε τελοσπάντων για αυτόν για 2ο τέρμα, αντί να έχουμε κάποιον Έλληνα που θα βόλευε και με τις λίστες;
από icue
Τετ 17 Σεπ 2025, 18:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Luka Gugeshashvili

Kabamaru11 έγραψε: Τετ 17 Σεπ 2025, 18:48 Ενα καλο νεο ειναι πως αυτος θα βγει 100% απο την ευρωπαικη λιστα για να μπει ο Ζαφειρης.
Δεν ειναι στην λιστα αν δεν κανω καποιο μεγαλο λαθος.