Απο την στιγμη που οι ποδοσφαιριστες φανηκε κ στην πραξη πως τον θελουν,εμας δεν μας πεφτει λογος.Η αξια του ειναι δεδομενη.
Θα ηθελα να τελειωσει την χρονια οπως του αξιζει,με εναν τιτλο,και να γινει αλλαγη.
Και το γραφω σαν φαν του Λουτσε.
Η αναζήτηση βρήκε 561 εγγραφές
- Πέμ 09 Οκτ 2025, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Καλυτερα να μη παιζουν οι παικτες μας αλλο σε αυτη την Εθνικη του Καρβελα,πραγματικα με εξοργιζει.
- Πέμ 09 Οκτ 2025, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
χαχαχαχαχα συγνωμη αλλα μου φανηκε τοσο αστειο,τοσο αστειο
- Παρ 10 Οκτ 2025, 10:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOKheads&Metalheads
Underated οι Testament?Γ@μαν και δερνουν οι τυποι,μαζι με Death και Carcass οι αγαπημενες μου μεταλ μπαντες.Παλια ηταν και οι Morbid Angel αλλα μου την εσπασαν και τους σιχαθηκα.
Εχω παει σε 2 live των Testament,απιστευτη καυλα,οκ κυριως πηγα για να δω Steve Di Giorgio και Gene Hoglan,ιδιοφυιες ...
Εχω παει σε 2 live των Testament,απιστευτη καυλα,οκ κυριως πηγα για να δω Steve Di Giorgio και Gene Hoglan,ιδιοφυιες ...
- Παρ 10 Οκτ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Κριμα για τον Αντωνη,τον θεωρω καλο παιδι,ο αλλος ποτε δεν μου αρεσε και τον θεωρω γλοιωδη υποκειμενο.Ελπιζω να μας διαβαζει.
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ηρακλης, 11/10, 19:30, ΕΡΤ2
Αι στο διαολο η διαιτητικη 3αδα,τοση ωρα δεν μιλαω,εχω φαει ολα μου τα νυχια,τα ραμματα μεσα στο στομα μου,πραγματικα αντε κ γ@μηθειτε!
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 15:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ Β 2025-26
Τι εμετικος ο σπηκερ;Ολα τα παρταλια σε εμας πεφτουν;
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 15:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοντεψε να πνιγει ο βλακας στο γκολ του ΠΑΟΚ 
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 16:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Αδαμ και Σναουτσερ,κακιστοι.Και τα 2 πλαγια μπακ θα συμπληρωσω και ας μην ειναι τοσο κακοι,ειναι μετριοτατοι.
Απορω με τοσους διεθνης γιατι δεν πηραμε αναβολη;
Απορω με τοσους διεθνης γιατι δεν πηραμε αναβολη;
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Α ωραια,ευκαιρια να κατσω να δω μια παλια κωμωδια,Used Cars του 1980 με τον Kurt Russell,πιο πολυ γελιο θα βγαλω.
- Τρί 14 Οκτ 2025, 23:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Το εχω φαει
- Παρ 17 Οκτ 2025, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Με αυτα κ με αυτα,αν ο Ιβαν πει πως ψαχνει οικοπεδο αλλου για να χτισει,εγω θα τον δικαιολογησω 100% και ας ειμαι υπερ του να γινει στην Τουμπα το νεο γηπεδο.Δεν θα μας κανουν κουλουβαχατα μερικα λαμογια που τα αρπαζουν.
Αν πιστευαν παντως πως ο Ιβαν δεν εχει σαλιο η δεν μπορει να το χτισει η εχει ...
Αν πιστευαν παντως πως ο Ιβαν δεν εχει σαλιο η δεν μπορει να το χτισει η εχει ...
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προμηθέας-ΠΑΟΚ, 18/10, 19:30, ΕΡΤ2
Απιστευτο!Αλλα για την νικη ευθυνομαι εγω,το εκλεισα στο ημιχρονο ο παλιογκαντεμης κ επαιξα Tekken 8,εριξα καμποσο ξυλο και ηρθε το διπλο!
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Basket League 2025-26
Μπηκα για λιγο στο σκουλικοφορουμ,ενταξει,τα παιδια ριχνουν απειρα μπινελικια και καταρες,ειναι εκνευρισμενοι με ολα κ ολους.Αλλα πολυ ρατσιστικα σχολια ρε γμτ.@ραπιδες κτλ συνεχως.Καταντια.
Δεν τους λυπαμαι,αντιο αντιο εκει στην α2!
Κωλόφαρδε, εγω έφαγα ban και δεν μπορώ να μπω με τίποτα ...