Εξαιρετικό νέο το ενδιαφέρον του κ. Μυστακίδη για την εμπλοκή του στην ΚΑΕ.
Μακάρι να ευοδώσει και να δείξει τις αγνές του προθέσεις.
Εγώ δε βλέπω κανέναν εδώ μέσα να χαλάστηκε. Αντιθέτως, είδα λογικές αμφιβολίες σχετικά με τις προθέσεις του ανθρώπου.
Όλοι είμαστε συγκρατημένα χαρούμενοι και δε ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1046 εγγραφές
- Τρί 02 Σεπ 2025, 09:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Αν η ΚΑΕ είναι το όχημα για την ΠΑΕ, θα πάει άκλαφτος.
Αν η ΚΑΕ είναι το όχημα για να μπει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, μπορεί να (ή θα) γίνει Τέλαρος. Απλά τα πράγματα.
Ο ΠΑΟΚτσής ή τουλάχιστον οι ΠΑΟΚτσήδες της δικής μου λογικής/παραφροσύνης ακόμα και τρεις Ευρωλίγκες να σηκώσει ο Τέλης, δεν ...
Αν η ΚΑΕ είναι το όχημα για να μπει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, μπορεί να (ή θα) γίνει Τέλαρος. Απλά τα πράγματα.
Ο ΠΑΟΚτσής ή τουλάχιστον οι ΠΑΟΚτσήδες της δικής μου λογικής/παραφροσύνης ακόμα και τρεις Ευρωλίγκες να σηκώσει ο Τέλης, δεν ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 10:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεται σα συγκριτικό μέγεθος ο Ιβάν εδώ μέσα στη συγκεκριμένη είδηση.
Επίσης είναι δυνατόν αν το ενδιαφέρον ισχύει να μην πουλήσει ο Χατζόπουλος? Και τι θα γίνει μετά αν η ομάδα βγαίνει 10η και μας ρίχνει σφαλιάρες ο κάθε σκώληκας, με τι μούτρα θα μιλάει ο Χατζόπουλος μετά ...
Επίσης είναι δυνατόν αν το ενδιαφέρον ισχύει να μην πουλήσει ο Χατζόπουλος? Και τι θα γίνει μετά αν η ομάδα βγαίνει 10η και μας ρίχνει σφαλιάρες ο κάθε σκώληκας, με τι μούτρα θα μιλάει ο Χατζόπουλος μετά ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 10:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν αυτή η είδηση ερχόταν πριν την όλη φάση με ΑΣ , όλοι θα χοροπηδουσαμε. Άφησε στίγματα, στο χέρι του να αλλάξει το κλίμα και να προσφέρει στο μπάσκετ μας. Το είπε ένας φίλος παραπάνω, ξεκίνησε με λάθος συμβουλατορες, εύχομαι να αλλαξε αυτό
- Τρί 02 Σεπ 2025, 10:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην πάμε στο άκρο άωτον. Η είδηση του ενδιαφέροντος του Τέλη για την ΚΑΕ είναι κοσμοϊστορική για τον σύλλογο. Όπως κοσμοϊστορική ήταν και η έλευση του Ιβάν στην ΠΑΕ...βέβαια με πολύ περισσότερα αγκάθια στον δρόμο (τεραστία χρέη).
Η ΠΑΕ είναι του Ιβάν και μόνο ο Ιβάν έχει το μαχαίρι και το καρπούζι ...
Η ΠΑΕ είναι του Ιβάν και μόνο ο Ιβάν έχει το μαχαίρι και το καρπούζι ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα πω κάτι πάντα με σεβασμό στα μπασκετικά μέλη του φόρουμ τα οποία νοιωθω στο έπακρο γιατί έτσι μεγαλώσαμε. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς σας, είναι απλά η άποψη μου.
Ο ιβαναρος είχε και έχει όραμα για την ΠΑΕ και δεν παρέκκλινε στο ελάχιστο από αυτό όσες πιέσεις και να του ασκήθηκαν για το ...
Ο ιβαναρος είχε και έχει όραμα για την ΠΑΕ και δεν παρέκκλινε στο ελάχιστο από αυτό όσες πιέσεις και να του ασκήθηκαν για το ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 11:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα πω κάτι πάντα με σεβασμό στα μπασκετικά μέλη του φόρουμ τα οποία νοιωθω στο έπακρο γιατί έτσι μεγαλώσαμε. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς σας, είναι απλά η άποψη μου.
Ο ιβαναρος είχε και έχει όραμα για την ΠΑΕ και δεν παρέκκλινε στο ελάχιστο από αυτό όσες πιέσεις και να του ασκήθηκαν για ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ρε λαστιχο που γινεται η ηθικη...Το εχω ξαναγραψει,ο Μυστακιδης ηρθε ενω η ΠΑΕ ειναι στα χερια δισεκατομμυριουχου και ειπε εστω και αν στοχος ειναι η αποκτηση της ΠΑΕ,οτι ειναι διατεθειμενος να ξεβαλτωσει το προτζεκτ του γηπεδου, ριχνοντας αμεσα ενα ποσο της ταξης των 150 μυριων και ειναι ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενημέρωση που έχω εγώ για το θέμα είναι ότι Ο Ιβάν μέσω του Γιώργου Σαββίδη ήθελε να μπει σφήνα στην ΚΑΕ μέσω των δανείων που έχει δώσει. Κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα γίνει αφού οργανωμένοι και ανθρώποι του ΠΑΟΚ με κύρος που στηρίζουν Σαββίδη τον προέτρεψαν να μην κάνει τέτοια κίνηση. Τίποτα δεν έχει ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 14:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάτι έξτρα, οι σύνδεσμοι στην τελευταία συνάντηση ειπανε στον Σαββίδη ότι τον στηρίζουν και κάτι τέτοιο μάλλον θα γίνει και μέσω ανακοίνωσης όταν προχωρήσει το θέμα της ΚΑΕ. Θα ευχαριστήσουν τον γίγαντα Χατζόπουλο, θα καλωσορίσουν επίσημα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ τον νέο επενδυτη ,ΑΛΛΑ θα βάλουν ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 14:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνώμη για τς πολλά μηνύματα αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα ξέρει ο λαός του ΠΑΟΚ. Τα παιδιά των Δυτικών ήταν αυτοί που ασκούσαν την πιο δριμεία κριτική στον Ιβάν Σαββίδη και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μέχρι που πήγαν να τρυπησουν τον Ιβαν εκεί σταμάτησε η καλοπροεραιτη κριτική και γίνανε άσπιδα γύρω από ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 15:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ να ρωτήσω κάτι;
Τι σχέση έχει το αν πάρει την ΚΑΕ ο Μυστακίδης με το θέμα του γηπέδου και την ΠΑΕ;
Αντε να το θέλει για να φέρει τον κόσμο προς το μέρος του, να σπάσει αυτό το (λογικό) 100-0 του ιβαν.
Από εκεί και πέρα τί άλλο μπορεί να υπάρχει ως σχέση ανάμεσα στα δύο ζητήματα;
Εγώ φυσικά ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 19:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο Τουίτερ γιατί μπαίνετε ρε παίδες;
Είστε με τα καλά σας;
Έχει χρόνια που είναι τσίρκο εκεί μέσα, κάτι ντεμεκ ινστρουχτορες της κακιάς ώρας και κάτι υβριστές σε ένα μαζικό τσιρκο
Είστε με τα καλά σας;
Έχει χρόνια που είναι τσίρκο εκεί μέσα, κάτι ντεμεκ ινστρουχτορες της κακιάς ώρας και κάτι υβριστές σε ένα μαζικό τσιρκο
- Τρί 02 Σεπ 2025, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Οπότε για πρώτη χρονιά που θα αναλάβει όποιος αναλάβει είναι γελοίο να ακούγονται νούμερα της τάξης των 20 εκατομμυρίων
Κάνε μια αξιόλογη ομάδα σήκωσε ευρωπαϊκό στα πρώτα πέντε χρόνια και μετά βλέπουμε
Αδερφέ, εδώ μας λέγανε ότι θα κάνει δώρο Νέα Τούμπα 200 εκατομμυρίων, για 20 ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 13:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιας και τις διαδικασιες για τα οικονομικα τις ξερω (αυτο σπουδασα κ σ αυτο εργαζομαι) μπορω να σας πω 2-3 πραματα.
1) Ο οικονομικος ελεγχος αν ειναι αναλυτικος δεν τελειωνει σε μια δυο μερες, ουτε καν σε μια βδομαδα. Αν βιαζονται και δεν τα κανουν ολα αναλυτικα τοτε ισως σε 1-2 βδομαδες τελειωσει ...
1) Ο οικονομικος ελεγχος αν ειναι αναλυτικος δεν τελειωνει σε μια δυο μερες, ουτε καν σε μια βδομαδα. Αν βιαζονται και δεν τα κανουν ολα αναλυτικα τοτε ισως σε 1-2 βδομαδες τελειωσει ...