Αναζήτηση για περισσότερες από 2430 εγγραφές

Return

από embuji
Πέμ 12 Φεβ 2026, 12:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Το οτι καλουνε στην εθνικη την καρικατουρα τετεϊ και οχι εσενα ειναι ανεκδοτο πραγματικο.
από Sardan
Πέμ 12 Φεβ 2026, 12:55
Jump to forum
Jump to topic

Είσαι ψυχάρα και τανκ. Παλίκαρος...Για τα επόμενα 3 χρόνια πρέπει να είσαι εδω! Να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο με σένα και Μύθου και τον Αλέκο 3ο....
από dragon
Κυρ 15 Φεβ 2026, 13:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Για το γεγονός πως δεν αλλάζει η εικόνα της ομάδας παρά τα διαφορετικά πρόσωπα από παιχνίδι σε παιχνίδι:

«Πλέον δουλεύω τρίτη σεζόν με τον κύριο Λουτσέσκου οπότε μπορώ να το αντιληφθώ. Έχω μάθει πως λειτουργεί. Δεν είναι κάτι που συναντάς συχνά. Εγώ μπορώ και ανταπεξέρχομαι και έχω υιοθετήσει τον ...
από Σουριναμέζος
Δευ 16 Φεβ 2026, 00:18
Jump to forum
Jump to topic

Ανάγκη για εκτεταμένο rotation την Πέμπτη, να μην το φοβηθεί ο Ραζβάν. Τα παιδιά που θα παίξουν θα τα δώσουν όλα έτσι κι αλλιώς
από thomas Murg
Δευ 16 Φεβ 2026, 09:47
Jump to forum
Jump to topic

Έβαλε τα δύο προηγούμενα πολύ κρίσιμα πέναλτι. Με το ένα έθεσε τις βάσεις για πρόκριση στον τελικό κυπέλλου και με το δεύτερο σιγούρεψε την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα. Σωστά το εκτέλεσε αυτός. Πάμε παρακάτω.
από embuji
Πέμ 19 Φεβ 2026, 22:31
Jump to forum
Jump to topic

αφαντος σημερα στον παγκο.
από Σουριναμέζος
Παρ 20 Φεβ 2026, 12:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: 32. Greg Taylor

Πραγματικά η ενασχόληση με την ομάδα για κάποιους περιορίζεται στο ποιούς 2-3 θα γαμωκοπάμε φέτος.
από black death
Δευ 23 Φεβ 2026, 01:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: 35. Jorge Sanchez

Φαινεται καλός παίχτης, αναβάθμιση σε ατομικα στοιχεία απο σαστρε. Βέβαια εκανε μπαμ ωρες ωρες οτι δεν ειχε ιδεα που να κινηθεί αλλά ειναι λογικο ως ενα σημείο.
από WeWillRockYou
Δευ 23 Φεβ 2026, 10:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: 2. Mohamed Mady Camara

Δεν νομίζω να περίμενε κανένας τόσο τραγική εικόνα φέτος.
Αν πουλιόταν το καλοκαίρι (ειδικά με το κλίμα που υπήρχε ) θα έβγαιναν όλοι στα δέντρα για την πώληση του MVP της περσινής χρονιάς.
Όλοι περίμεναν να δουν πως θα δουλέψει μετά την προετοιμασία το δίδυμο Μειτέ-Καμαρά στο κέντρο.
από nunies4
Δευ 23 Φεβ 2026, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Δλδ αυτο το έργο κάθε μεταγραφική περίοδο δεν μπορεί να γίνεται ρε Ρασβαν...
Όλοι πήραν παίκτες και εμείς πάλι ...πετουσαμε χαρταετό
Εγώ στο μόνο που θα σε κατηγορισω είναι ότι δεν μιλάς...δεν απαιτείς.....αλλά ρε φίλε δεν πάει έτσι..
Μια δυο τρεις...θα την πληρώσεις θα γίνει η στραβή.
Όσοι ...
από Sera4
Τρί 24 Φεβ 2026, 08:19
Jump to forum
Jump to topic

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να μας βοηθήσει κάποιος και να παραθέσει τα αντίστοιχα βάθη στα ρόστερ των ανταγωνιστών μας, που τους καθιστούν και φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, χάρις στην προνοητικότητα των αντίστοιχων υπευθύνων τους. Για να καταλάβουμε και πού πάσχουμε, όχι τίποτα άλλο.
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τρί 24 Φεβ 2026, 10:44
Jump to forum
Jump to topic

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να μας βοηθήσει κάποιος και να παραθέσει τα αντίστοιχα βάθη στα ρόστερ των ανταγωνιστών μας, που τους καθιστούν και φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, χάρις στην προνοητικότητα των αντίστοιχων υπευθύνων τους. Για να καταλάβουμε και πού πάσχουμε, όχι τίποτα άλλο.

Δεν ...
από Sera4
Τετ 04 Μαρ 2026, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: 21. Baba Rahman

Σε ροη αγώνα είναι ανυπόφορος για πολλοστή φορά.
από PAOK_Antarctica
Τετ 04 Μαρ 2026, 22:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: 21. Baba Rahman

Γκολ ξεγκολ ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Και δεν έχει την δικαιολογία της κούρασης.
από PAOK_Antarctica
Τετ 04 Μαρ 2026, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής

Νομίζω το έπνιξε το γκολ.

Παρόλα αυτά θεωρώ πως, μετά και τον νέο τραυματισμό του Γίρι, να είναι οριστικά και αμετάκλητα ο βασικός μας τερματοφύλακας για το υπόλοιπο της χρονιάς.