Αναζήτηση για περισσότερες από 2430 εγγραφές
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Το οτι καλουνε στην εθνικη την καρικατουρα τετεϊ και οχι εσενα ειναι ανεκδοτο πραγματικο.
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Είσαι ψυχάρα και τανκ. Παλίκαρος...Για τα επόμενα 3 χρόνια πρέπει να είσαι εδω! Να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο με σένα και Μύθου και τον Αλέκο 3ο....
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Για το γεγονός πως δεν αλλάζει η εικόνα της ομάδας παρά τα διαφορετικά πρόσωπα από παιχνίδι σε παιχνίδι:
«Πλέον δουλεύω τρίτη σεζόν με τον κύριο Λουτσέσκου οπότε μπορώ να το αντιληφθώ. Έχω μάθει πως λειτουργεί. Δεν είναι κάτι που συναντάς συχνά. Εγώ μπορώ και ανταπεξέρχομαι και έχω υιοθετήσει τον ...
- Δευ 16 Φεβ 2026, 00:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανάγκη για εκτεταμένο rotation την Πέμπτη, να μην το φοβηθεί ο Ραζβάν. Τα παιδιά που θα παίξουν θα τα δώσουν όλα έτσι κι αλλιώς
- Δευ 16 Φεβ 2026, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Έβαλε τα δύο προηγούμενα πολύ κρίσιμα πέναλτι. Με το ένα έθεσε τις βάσεις για πρόκριση στον τελικό κυπέλλου και με το δεύτερο σιγούρεψε την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα. Σωστά το εκτέλεσε αυτός. Πάμε παρακάτω.
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
αφαντος σημερα στον παγκο.
- Παρ 20 Φεβ 2026, 12:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 32. Greg Taylor
Πραγματικά η ενασχόληση με την ομάδα για κάποιους περιορίζεται στο ποιούς 2-3 θα γαμωκοπάμε φέτος.
- Δευ 23 Φεβ 2026, 01:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 35. Jorge Sanchez
Φαινεται καλός παίχτης, αναβάθμιση σε ατομικα στοιχεία απο σαστρε. Βέβαια εκανε μπαμ ωρες ωρες οτι δεν ειχε ιδεα που να κινηθεί αλλά ειναι λογικο ως ενα σημείο.
- Δευ 23 Φεβ 2026, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Δεν νομίζω να περίμενε κανένας τόσο τραγική εικόνα φέτος.
Αν πουλιόταν το καλοκαίρι (ειδικά με το κλίμα που υπήρχε ) θα έβγαιναν όλοι στα δέντρα για την πώληση του MVP της περσινής χρονιάς.
Όλοι περίμεναν να δουν πως θα δουλέψει μετά την προετοιμασία το δίδυμο Μειτέ-Καμαρά στο κέντρο.
Αν πουλιόταν το καλοκαίρι (ειδικά με το κλίμα που υπήρχε ) θα έβγαιναν όλοι στα δέντρα για την πώληση του MVP της περσινής χρονιάς.
Όλοι περίμεναν να δουν πως θα δουλέψει μετά την προετοιμασία το δίδυμο Μειτέ-Καμαρά στο κέντρο.
- Δευ 23 Φεβ 2026, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Δλδ αυτο το έργο κάθε μεταγραφική περίοδο δεν μπορεί να γίνεται ρε Ρασβαν...
Όλοι πήραν παίκτες και εμείς πάλι ...πετουσαμε χαρταετό
Εγώ στο μόνο που θα σε κατηγορισω είναι ότι δεν μιλάς...δεν απαιτείς.....αλλά ρε φίλε δεν πάει έτσι..
Μια δυο τρεις...θα την πληρώσεις θα γίνει η στραβή.
Όσοι ...
- Τρί 24 Φεβ 2026, 08:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να μας βοηθήσει κάποιος και να παραθέσει τα αντίστοιχα βάθη στα ρόστερ των ανταγωνιστών μας, που τους καθιστούν και φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, χάρις στην προνοητικότητα των αντίστοιχων υπευθύνων τους. Για να καταλάβουμε και πού πάσχουμε, όχι τίποτα άλλο.
- Τρί 24 Φεβ 2026, 10:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να μας βοηθήσει κάποιος και να παραθέσει τα αντίστοιχα βάθη στα ρόστερ των ανταγωνιστών μας, που τους καθιστούν και φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, χάρις στην προνοητικότητα των αντίστοιχων υπευθύνων τους. Για να καταλάβουμε και πού πάσχουμε, όχι τίποτα άλλο.
Δεν ...
- Τετ 04 Μαρ 2026, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 21. Baba Rahman
Σε ροη αγώνα είναι ανυπόφορος για πολλοστή φορά.
- Τετ 04 Μαρ 2026, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 21. Baba Rahman
Γκολ ξεγκολ ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Και δεν έχει την δικαιολογία της κούρασης.
- Τετ 04 Μαρ 2026, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής
Νομίζω το έπνιξε το γκολ.
Παρόλα αυτά θεωρώ πως, μετά και τον νέο τραυματισμό του Γίρι, να είναι οριστικά και αμετάκλητα ο βασικός μας τερματοφύλακας για το υπόλοιπο της χρονιάς.
Παρόλα αυτά θεωρώ πως, μετά και τον νέο τραυματισμό του Γίρι, να είναι οριστικά και αμετάκλητα ο βασικός μας τερματοφύλακας για το υπόλοιπο της χρονιάς.