Αναζήτηση για περισσότερες από 1458 εγγραφές

Return

από Sera4
Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Μετά το πρωτάθλημα, με το σημερινό έσβησες και την εκτός προγράμματος ισοπαλία με τους Εβραίους.

Δεδομένης της πρώτης αναγκαστικής αλλαγής, ίσως η δεύτερη θα έπρεπε να είναι διπλή, είναι κρίμα οι αντίπαλοι που έτσι και αλλιώς είναι πιο φυσικαλ και ποιοτικοί να έχουν και 2 ξεκούραστους παίχτες έξτρα ...
από WeWillRockYou
Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:29
Jump to forum
Jump to topic

Δηλώσεις μετά το ματς:
“Ωραίο παιχνίδι, ειδικά για καρδιακούς (γέλια).

Ικανοποίηση για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα σε ένα δύσκολο γήπεδο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο μέρος παίξαμε τέλεια, στο δεύτερο ήταν περίπλοκο.

Δεχθήκαμε δύο γκολ από κόρνερ, όπου έπαιξαν με τη φυσική δύναμη, ένα ...
από sn0ufel4
Παρ 24 Οκτ 2025, 00:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: 77. Kiril Despodov

Μέτριος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά έχει κάτι στιγμές...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Παρ 24 Οκτ 2025, 09:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Πείτε ότι θέλετε, το τακουνάκι στον Ντέλια στο 0-3 το κάνουν ελάχιστοι επιθετικοί στην Ελλάδα. Πήρε σωστή απόφαση γρήγορα, την εκτέλεσε σωστά, και άνοιξε την άμυνα της Λιλ. Για να μην λέμε τι είδαμε σ'αυτόν και τον πήραμε και δεν κάνει ούτε για Β'Εθνική.
από Sera4
Παρ 24 Οκτ 2025, 09:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

john4serres έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 09:34
ΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 09:25
xrisitsapa έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:47 Αν ο Κωστουλας κάνει 40εκ τότε πόσα κάνει ο Ντελιας ;;
20
17.5 + 2.5
Και ο Igamane που μας έκανε κουδούνια χθες 11,5 κόστισε και θα φύγει με πάνω από 30.

Μη δίνετε σημασία σε νούμερα μεταγραφών, είναι μπίζνα με πολλούς εμπλεκομένους, που δύσκολα την καταλαβαίνει ο απλός κόσμος.
από Iggy Pop
Παρ 24 Οκτ 2025, 10:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: 8. Soualiho Meïté

Προτείνω να τον φωνάζουμε Κρονο πλεον με τόσα παιδιά που έχει καταπιεί... :opaokara:
από danirifle
Παρ 24 Οκτ 2025, 19:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: 14. Andrija Zivkovic

πρέπει να σταματήσει να χτυπάει τα πέναλτι
ούτε κρύο αίμα έχει, ούτε την υψηλή τεχνική, ούτε το ένστικτο του κίλερ

θα μου πείτε ποιος?

ας βρούνε. τσάλοφ? ντεσπόντοφ?
εμένα ο άνιωθος ο μειτέ, θα μου άρεσε να δοκιμαστεί
από sn0ufel4
Δευ 27 Οκτ 2025, 01:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: 18.Luka Ivanušec

Διάθεση υπάρχει αλλά δε του βγαίνει τίποτα

Θέλει και αυτός παιχνίδια

Πρέπει να παίξει βασικός κ με Λάρισα και με Σέρρες
από Sera4
Δευ 27 Οκτ 2025, 09:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: 14. Andrija Zivkovic

Οποιαδήποτε σκέψη για συμμετοχή στο κύπελλο είναι επικίνδυνη, ο άνθρωπος χθες μπήκε να παίξει μετα φόβου Θεού. Πρέπει να πάρει όλη τη βδομάδα και να είναι έτοιμος για την επόμενη βδομάδα που ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια.
από giapas
Δευ 27 Οκτ 2025, 10:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Ψυχή περιμέναμε , ψυχή βλέπουμε και με το παραπάνω. Λιοντάρι, μαχητής, άμα βάζει και καμιά 15αρια γκολ το χρόνο δε γίνεται να μη τον λατρέψεις .
από giapas
Δευ 27 Οκτ 2025, 10:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: 32. Greg Taylor

Το φλώρικο στυλ του τον αδικεί και ίσως ξεγελά.

Φλωρούμπα, αλλά με 40/41 πάσες και 2/2 μονομαχίες δε μπορείς να τον πεις κακό :D

Νομίζω ότι ήταν ένα ικανοποιητικό παιχνίδι με δεδομένο το λίγο χρόνο συμμετοχής έως τώρα.

Θα πάρει κι άλλο χρόνο να δούμε.
από PAOKpanta
Δευ 27 Οκτ 2025, 16:10
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι τοσο κοντα τα νουμερα (αν βγαλεις τα 2 μεγαλυτερα και δυο μικροτερα) που δυσκολα βγαζεις ποιοτικο συμπερασμα.

Παντως αν λες οτι περσι ημασταν χαμηλα σε αυτον τον πινακα, το οτι φετος ειμαστε ψηλα θα μπορουσε να ειναι μια ενδειξη βελτιωσης σε αυτον τον τομεα.
από CCCP
Τρί 28 Οκτ 2025, 14:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: 18.Luka Ivanušec

Ο παικτης ξεκαθαρα ακομα δεν εχει βρει το ρυθμο του , περισσοτερο στο να μπορει να ειναι "synced" με τους συμπαικτες του αλλα εμενα παντως εχει στοιχεια που μου αρεσουν.

Μου αρεσει που οταν περνει τη μπαλα, βλεπω σε αυτον οτι το μυαλο του ειναι να γυρισει προς την εστια και να ψαξει να δημιουργησει ...
από Sera4
Πέμ 30 Οκτ 2025, 08:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: 22. Alessandro Bianco

Με δανεικούς της τελευταίας στιγμής από το πανέρι δουλειά δε γίνεται. Ρώσε ξηλώσου και άσε τις κοροϊδίες, να ούμε.
από paokspren
Πέμ 30 Οκτ 2025, 20:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: 25. Κωνσταντίνος Θυμιάνης

astral έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 15:28 Ο Τσιφτσης είχε ζορικο τραυματισμό, δε θεωρήθηκε αποτυχημένη μεταγραφή.
Επίσης ο Τσιφτσής έχει ταλέντο.