Μετά το πρωτάθλημα, με το σημερινό έσβησες και την εκτός προγράμματος ισοπαλία με τους Εβραίους.
Δεδομένης της πρώτης αναγκαστικής αλλαγής, ίσως η δεύτερη θα έπρεπε να είναι διπλή, είναι κρίμα οι αντίπαλοι που έτσι και αλλιώς είναι πιο φυσικαλ και ποιοτικοί να έχουν και 2 ξεκούραστους παίχτες έξτρα ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1458 εγγραφές
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Δηλώσεις μετά το ματς:
“Ωραίο παιχνίδι, ειδικά για καρδιακούς (γέλια).
Ικανοποίηση για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα σε ένα δύσκολο γήπεδο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο μέρος παίξαμε τέλεια, στο δεύτερο ήταν περίπλοκο.
Δεχθήκαμε δύο γκολ από κόρνερ, όπου έπαιξαν με τη φυσική δύναμη, ένα ...
“Ωραίο παιχνίδι, ειδικά για καρδιακούς (γέλια).
Ικανοποίηση για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα σε ένα δύσκολο γήπεδο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο μέρος παίξαμε τέλεια, στο δεύτερο ήταν περίπλοκο.
Δεχθήκαμε δύο γκολ από κόρνερ, όπου έπαιξαν με τη φυσική δύναμη, ένα ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 00:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Μέτριος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά έχει κάτι στιγμές...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 09:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Πείτε ότι θέλετε, το τακουνάκι στον Ντέλια στο 0-3 το κάνουν ελάχιστοι επιθετικοί στην Ελλάδα. Πήρε σωστή απόφαση γρήγορα, την εκτέλεσε σωστά, και άνοιξε την άμυνα της Λιλ. Για να μην λέμε τι είδαμε σ'αυτόν και τον πήραμε και δεν κάνει ούτε για Β'Εθνική.
- Παρ 24 Οκτ 2025, 09:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Και ο Igamane που μας έκανε κουδούνια χθες 11,5 κόστισε και θα φύγει με πάνω από 30.
Μη δίνετε σημασία σε νούμερα μεταγραφών, είναι μπίζνα με πολλούς εμπλεκομένους, που δύσκολα την καταλαβαίνει ο απλός κόσμος.
- Παρ 24 Οκτ 2025, 10:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Προτείνω να τον φωνάζουμε Κρονο πλεον με τόσα παιδιά που έχει καταπιεί... 
- Παρ 24 Οκτ 2025, 19:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
πρέπει να σταματήσει να χτυπάει τα πέναλτι
ούτε κρύο αίμα έχει, ούτε την υψηλή τεχνική, ούτε το ένστικτο του κίλερ
θα μου πείτε ποιος?
ας βρούνε. τσάλοφ? ντεσπόντοφ?
εμένα ο άνιωθος ο μειτέ, θα μου άρεσε να δοκιμαστεί
ούτε κρύο αίμα έχει, ούτε την υψηλή τεχνική, ούτε το ένστικτο του κίλερ
θα μου πείτε ποιος?
ας βρούνε. τσάλοφ? ντεσπόντοφ?
εμένα ο άνιωθος ο μειτέ, θα μου άρεσε να δοκιμαστεί
- Δευ 27 Οκτ 2025, 01:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 18.Luka Ivanušec
Διάθεση υπάρχει αλλά δε του βγαίνει τίποτα
Θέλει και αυτός παιχνίδια
Πρέπει να παίξει βασικός κ με Λάρισα και με Σέρρες
Θέλει και αυτός παιχνίδια
Πρέπει να παίξει βασικός κ με Λάρισα και με Σέρρες
- Δευ 27 Οκτ 2025, 09:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Οποιαδήποτε σκέψη για συμμετοχή στο κύπελλο είναι επικίνδυνη, ο άνθρωπος χθες μπήκε να παίξει μετα φόβου Θεού. Πρέπει να πάρει όλη τη βδομάδα και να είναι έτοιμος για την επόμενη βδομάδα που ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια.
- Δευ 27 Οκτ 2025, 10:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Ψυχή περιμέναμε , ψυχή βλέπουμε και με το παραπάνω. Λιοντάρι, μαχητής, άμα βάζει και καμιά 15αρια γκολ το χρόνο δε γίνεται να μη τον λατρέψεις .
- Δευ 27 Οκτ 2025, 10:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 32. Greg Taylor
Το φλώρικο στυλ του τον αδικεί και ίσως ξεγελά.
Φλωρούμπα, αλλά με 40/41 πάσες και 2/2 μονομαχίες δε μπορείς να τον πεις κακό
Νομίζω ότι ήταν ένα ικανοποιητικό παιχνίδι με δεδομένο το λίγο χρόνο συμμετοχής έως τώρα.
Θα πάρει κι άλλο χρόνο να δούμε.
Φλωρούμπα, αλλά με 40/41 πάσες και 2/2 μονομαχίες δε μπορείς να τον πεις κακό
Νομίζω ότι ήταν ένα ικανοποιητικό παιχνίδι με δεδομένο το λίγο χρόνο συμμετοχής έως τώρα.
Θα πάρει κι άλλο χρόνο να δούμε.
- Δευ 27 Οκτ 2025, 16:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ειναι τοσο κοντα τα νουμερα (αν βγαλεις τα 2 μεγαλυτερα και δυο μικροτερα) που δυσκολα βγαζεις ποιοτικο συμπερασμα.
Παντως αν λες οτι περσι ημασταν χαμηλα σε αυτον τον πινακα, το οτι φετος ειμαστε ψηλα θα μπορουσε να ειναι μια ενδειξη βελτιωσης σε αυτον τον τομεα.
Παντως αν λες οτι περσι ημασταν χαμηλα σε αυτον τον πινακα, το οτι φετος ειμαστε ψηλα θα μπορουσε να ειναι μια ενδειξη βελτιωσης σε αυτον τον τομεα.
- Τρί 28 Οκτ 2025, 14:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 18.Luka Ivanušec
Ο παικτης ξεκαθαρα ακομα δεν εχει βρει το ρυθμο του , περισσοτερο στο να μπορει να ειναι "synced" με τους συμπαικτες του αλλα εμενα παντως εχει στοιχεια που μου αρεσουν.
Μου αρεσει που οταν περνει τη μπαλα, βλεπω σε αυτον οτι το μυαλο του ειναι να γυρισει προς την εστια και να ψαξει να δημιουργησει ...
Μου αρεσει που οταν περνει τη μπαλα, βλεπω σε αυτον οτι το μυαλο του ειναι να γυρισει προς την εστια και να ψαξει να δημιουργησει ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 08:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Με δανεικούς της τελευταίας στιγμής από το πανέρι δουλειά δε γίνεται. Ρώσε ξηλώσου και άσε τις κοροϊδίες, να ούμε.
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 20:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 25. Κωνσταντίνος Θυμιάνης
Επίσης ο Τσιφτσής έχει ταλέντο.astral έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 15:28 Ο Τσιφτσης είχε ζορικο τραυματισμό, δε θεωρήθηκε αποτυχημένη μεταγραφή.