Αναζήτηση για περισσότερες από 2423 εγγραφές

Return

από Fawkes
Τρί 21 Οκτ 2025, 19:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Τα μεγαλύτερα σκουλήκια δεν είναι αρειανοί...

από navigator11
Τρί 21 Οκτ 2025, 20:39
Jump to forum
Jump to topic

Fawkes έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 19:23 Τα μεγαλύτερα σκουλήκια δεν είναι αρειανοί...

Γιατί, είναι ΠΑΟΚ αυτός ο αιδοιοκύων;;
:lol: :lol: :lol: :lol:
από Equalizer
Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:33
Jump to forum
Jump to topic

Τέσσερα λεπτά ανάνγωση ποσταρισμάτων και ακρόαση εκπομπών συγκεκριμένων δημοσιογράφων από τα μέσα Ιουνίου να κάνει κάποιος, καταλαβαίνει.

Δυστυχώς.

Κρίμα και απολογούμαι και εγώ αλλά προς υπεράσπισή μου δεν ήξερα πέρυσι, τι επιφύλασσε το μέλλον.
από Sera4
Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:36
Jump to forum
Jump to topic

Ενημερωτικό ΠΑΟΚτσήδικο site, το οποίο ξεχνούσε να περάσει την άποψη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχανε ούτε κόμμα από τις συνεντεύξεις και τις διαρροές του ΑΣ του γεωαναλυτή και της δημόσιας υπαλλήλου δικηγόρου.

Δεν θα ξεχαστεί η στάση τους, αυτό είναι σίγουρο.
από navigator11
Παρ 24 Οκτ 2025, 07:39
Jump to forum
Jump to topic

Τα αγνά :lol: :lol: ΠΑΟΚτσάκια συνεχίζουν τον ανένδοτο αγώνα των.
Εικόνα
Χαααχαχαχα
από george188
Παρ 07 Νοέμ 2025, 02:48
Jump to forum
Jump to topic

Exουμε κανει 22 τελικες και αν δεις χαιλαιτς θα νομιζεις οτι καναμε 6-7 κ βαλαμε τα 4.. ελαχιστες φασεις η κοσμοτε. Κ βαζει στα χαρτια στιγμιοτυπα με κατι σουτ σε μπεκατσες και υποψιες ευκαιριων, μιλαμε για προπαγανδιστες
από icue
Παρ 21 Νοέμ 2025, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Εγω μετα το ματς με τον βαζελο τα εχω κοψει ολα και ιντερνετικα και τηλεοπτικα. Μονο απο εδω μεσα διαβαζω τι γινεται. Μετα απο σχεδον δυο εβδομαδες μπορω να πω πως τα οφελη πλησιαζουν σε αυτα που ειχα οταν ειχα κοψει το καπνισμα. Ζω καλυτερα ηδη. :D
από DamoN
Τετ 26 Νοέμ 2025, 12:34
Jump to forum
Jump to topic

Ευχαριστώ φιλαράκι μ! Το έχω προσπαθήσει και δεν τα έχω καταφέρει …
Όταν το ελαττώνω όλη μέρα μασάω τσίχλες
Ένα κουτί χαλαρά την μέρα
Παράνοια
Το πιο δύσκολο είναι με τα τσίπουρα και τα ποτά .
Εκεί το χαλάω κάνα 2 φορές που πήγα να το κόψω
Και ισχύει επειδή δεν μαρεσει να κάνω τράκα , αν πάρεις ...
από icue
Τετ 26 Νοέμ 2025, 18:09
Jump to forum
Jump to topic

Και εγω μαχαιρι το εκοψα. Ειχα πει 1/1/2005 τελος. Η αληθεια ειναι βεβαια οτι το ειχα ψιλοσιχαθει. Και το αστειο της υποθεσης ειναι οτι δουλευα σε χωρο που καπνιζαν ολοι μερα νυχτα.

Οσους ξερω που πηγαν να το ελατωσουν για να το κοψουν, ειτε μειναν στο "ελάττωμα" και συνεχιζουν να καπνιζουν απλα ...
από giapas
Τρί 02 Δεκ 2025, 00:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: κανονισμός διαιτησίας ποδοσφαίρου

Εδώ να πούμε ότι ο Σιδηρόπουλος είναι και βλαμμένος φουλ , νομίζει ότι είναι ο Έλληνας Κολίνα.
Θυμίζω και στη καρατιά στη Νέα Φιλαδέλφεια, τον είχαν καλέσει να το δει στο βαρ αλλά ο τύπος δε μασάει από κάτι τέτοια. Σου λέει γατάκια ποιοί είστε εσείς που θα με διορθώσετε, στο βαρ. Εγώ είμαι μάγκας ...
από Χωρικός
Παρ 05 Δεκ 2025, 00:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: κανονισμός διαιτησίας ποδοσφαίρου

Δεν είναι θέμα βολέματος αλλα συνέπειας ερμηνείας και της εφαρμογής. Ο κανονισμός θα έχει πάντα γκρίζες ερμηνείες. Δες στο link τι έχει δοθεί ως κόκκινη και τι όχι, και βγάλε άκρη με τον κανονισμό.
Η βαναυσότητα του χτυπήματος , η πρόθεση κλπ για παράδειγμα, είναι καθαρά θέμα ερμηνείας

εννοείται ...
από CCCP
Δευ 08 Δεκ 2025, 13:50
Jump to forum
Jump to topic

Πως φενεται ρε γαμωτο παντως το στημενο narrative που πρεπει να παπαγαλισουν ολοι ως γραμμη. Λεω κατσε να ακουσω τον Πλιακο το πρωι πως θα δικαιολογησει οτι οι φασεις που και καλα αδικηθηκαν ηταν λαθος ο διαιτητης. Ξερουμε φυσικα οτι ηταν σωστες οι αποφασεις αλλα να δουμε τι λογικη θα βρει και ποσω ...
από fossa
Τρί 09 Δεκ 2025, 06:58
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή εξυπακούεται ότι δεν ασχολούμαι με τα κιτρινόμαυρα παρτάλια, ανεξαρτήτως πόλης, κάποιος που θυμάται ας βοηθήσει λίγο. Τόση σκόνη είχαν σηκώσει οι συνδαιτυμόνες του μελισσαρχίδη προ 20 μηνών στη "Μαύρη Θάλασσα" για εκείνο το αλησμόνητο ... εντυπωσιακό ακροβατικό χτύπημα, που είχε κάνει ...
από Azrael
Τετ 10 Δεκ 2025, 11:07
Jump to forum
Jump to topic

Ο Χιμένεθ – και ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί – φώναξε πολύ για την διαιτησία: έχει τα δίκια του. Ο Σέρβος Σρνταν Γιοβάνοβιτς δεν αποβάλει τον Ιβανούσετς στο 2’ απλά γιατί το επικίνδυνο μαρκάρισμά του είναι το πρώτο φάουλ του ματς. Το πέναλτι που δίνει στο 45΄το έχει δει μόνο αυτός ...
από navigator11
Τετ 10 Δεκ 2025, 15:15
Jump to forum
Jump to topic

Πήγε στο VAR, το είδε και δεν άλλαξε απόφαση. Κίτρινη. :lol: :lol: