Αναζήτηση για περισσότερες από 2430 εγγραφές
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ισως βεβαια κατα πως λενε και στη μετρο να ηταν ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ απο μικρος και να χοροπηδαγε μαζι μας στην 4 με το ψευδωνυμο Τελης ο Σουγιας φορώντας αναποδα το flight.Μακαρι να ισχυει εστω και λιγο.Να χει δλδ το μικροβιο.
ΠΑΟΚ: Ιστορικές στιγμές! Ξεκινάει η εποχή του παγκόσμιου Μυστακίδη ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 06:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα μετά από ένα ακόμη μπαν που δεν κατάλαβα ούτε πότε ούτε γιατί μπήκε, ξύπνησα, αν κοιμήθηκα και καθόλου, από τις 4 τα χαράματα. Μεγάλη μέρα σήμερα. Ανεξάρτητος τρόπου και επικοινωνιολόγων άλλων εποχών σήμερα είναι η μεγαλύτερη μέρα των τελευταίων 26 ετών.Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ γυρίζει σελίδα. Δε θα ξανά ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 16:29
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 00:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Για όλους όσους τις τελευταίες μέρες δεν είχαν ύπνο, για όσους πήγαιναν με νεύρα στη δουλειά, γι' αυτούς που ήταν συνέχεια με το κινητό στο χέρι και πατούσαν ανανέωση, για όλους αυτούς που τους έτρωγε η αγωνία, αλλά πάνω από όλα για όλους εκείνους που θέλουν να ξαναδούν τον ΠΑΟΚ μας να μεγαλουργεί ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων γραφειοκρατικών διαδικασιών, η εταιρία ALPHA SPORTS GROUP του κ. Α. Μυστακίδη απέκτησε σήμερα το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορική της πορεία.
Λίγο πριν από τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του ...
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορική της πορεία.
Λίγο πριν από τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 16:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Τεράστιε Θανάση, η ιστορία θα σε γράψει ως έναν από τους πιο αγνούς, ηθικούς και ΠΑΟΚτσήδες παράγοντες στην ιστορία του συλλόγου.
Η θέση σου είναι στην προεδρία του ΑΣ ΠΑΟΚ.
Η θέση σου είναι στην προεδρία του ΑΣ ΠΑΟΚ.
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Το Ευχαριστω ειναι πολυ λιγο.Να εισαι γερος ρε γιγαντα!
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Μέρος των δηλώσεων του Θανάση Χατζόπουλου:
..." Θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο να σταματήσει αυτή η μάχη στα social media. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα . Είμαστε από τις πιο τυχερές ομάδες στην Ελλάδα, έχουμε δύο «θηρία» στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Πρέπει να σταματήσουμε τον καυγά και να ...
..." Θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο να σταματήσει αυτή η μάχη στα social media. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα . Είμαστε από τις πιο τυχερές ομάδες στην Ελλάδα, έχουμε δύο «θηρία» στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Πρέπει να σταματήσουμε τον καυγά και να ...
- Τετ 10 Δεκ 2025, 11:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνω και εγω.Κουρασε η ιστορια αυτη οποτε αντε κοψτε το να παμε μπροστα.
- Τετ 10 Δεκ 2025, 12:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα ευχάριστα νέα της ημέρας ο Τελης Μυστακιδης θα παραχωρήσει επιτέλους συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα, δίνοντας τον επόμενα βήματα για την γιγάντωση του ΠΑΟΚ.
Ο Ιβάν Σαββίδης προχθές μίλησε για ενότητα ελπίζω σε μια αντίστοιχη δήλωση του Τέλη που ελπίζω να κατάλαβε το άκομψο του καλοκαίριου και ...
Ο Ιβάν Σαββίδης προχθές μίλησε για ενότητα ελπίζω σε μια αντίστοιχη δήλωση του Τέλη που ελπίζω να κατάλαβε το άκομψο του καλοκαίριου και ...
- Τετ 10 Δεκ 2025, 15:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ειναι για αυτους ο ειρωνικος χαρακτηρισμος "ισοσταποστακιας", ειναι για αυτους που δεν ειχαν τα τετοια να πουν ανοιχτα αυτο που ηθελαν.
Διαβάζεις τη σκέψη φίλε; Έχεις τέτοιες ικανότητες; Καταλαβαίνεις δηλαδή τι πιστεύω εγώ αλλά φοβάμαι να το γράψω; Και τι ακριβώς να φοβηθώ; Όχι μόνο εγώ ...
- Τετ 10 Δεκ 2025, 19:55
- Jump to forum
- Jump to topic
αυτο το γιδι που φωναζε και την ΠΑΕ μετα και την ΠΑΕ πρεπει να ειναι πολυ πονεμενο
τετοια μερα, τετοια λογια
δε γμστε ρε μλκς, παρτε μπουλο απο τον συλλογο εξι μηνες τωρα μας εχετε αρρωστησει
διποδα του κερατα, τον ΠΑΟΚ αγαπατε η να μισητε γενικα και αοριστα θα ηθελα να ηξερα
ασταδιαλα ...
τετοια μερα, τετοια λογια
δε γμστε ρε μλκς, παρτε μπουλο απο τον συλλογο εξι μηνες τωρα μας εχετε αρρωστησει
διποδα του κερατα, τον ΠΑΟΚ αγαπατε η να μισητε γενικα και αοριστα θα ηθελα να ηξερα
ασταδιαλα ...
- Τετ 10 Δεκ 2025, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.youtube.com/shorts/Pc_SZ8AoEHc
άντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Επιτέλους, εγώ τώρα ένιωσα κάτι, δεν ξέρω γιατί (ξέρω βασικά) ως τώρα δεν μπορώ να χαρώ αυτό που απίστευτο που συμβαίνει...
βλέποντάς τον, ακούγοντας, βλέποντας το βλέμμα του,, ναι συγκινήθηκα κάπως... άντε να θυμηθούμε τα παλιά ...
άντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Επιτέλους, εγώ τώρα ένιωσα κάτι, δεν ξέρω γιατί (ξέρω βασικά) ως τώρα δεν μπορώ να χαρώ αυτό που απίστευτο που συμβαίνει...
βλέποντάς τον, ακούγοντας, βλέποντας το βλέμμα του,, ναι συγκινήθηκα κάπως... άντε να θυμηθούμε τα παλιά ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 16:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέλαρε :lol: :lol: :lol:, παρότι κάπου πρόλαβαν και τον "χώσανε" ξανά οι νδκράτες τον κρητίκαρο, τον λεβεντάντρα τον αυνανάκη να αργομισθεί, δεν του δίνεις κι εσύ μια θεσούλα στην ΚΑΕ; Με βάση τις αξίες και τις μεθόδους δράσης σου, όχι απλά τηρεί τις ελάχιστες απαιτούμενες προϋποθέσεις για ...
- Δευ 16 Φεβ 2026, 09:49
- Jump to forum
- Jump to topic
βγήκε ο Μπουντούρης και έγραψε για την διχόνοια μεταξύ των οπαδών με απορία
η διχόνοια όμως Νίκο από που ξεκίνησε; έτσι ξαφνικά από τους οπαδούς; πριν γιατί δεν υπήρχε διχόνοια με τον Χατζόπουλο ας πούμε; τι τους έπιασε ξαφνικά;
από που ξεκίνησαν τα διχαστικά;
η διχόνοια όμως Νίκο από που ξεκίνησε; έτσι ξαφνικά από τους οπαδούς; πριν γιατί δεν υπήρχε διχόνοια με τον Χατζόπουλο ας πούμε; τι τους έπιασε ξαφνικά;
από που ξεκίνησαν τα διχαστικά;