Αναζήτηση για περισσότερες από 2434 εγγραφές
- Πέμ 09 Οκτ 2025, 07:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
όλοι τον ΟΑΡΗΣ θέλουν, εμείς είμαστε το σκαλοπάτι

- Παρ 10 Οκτ 2025, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Αμα ειδε οτι η πορτα ειναι κλειστη παντου και ενας τροπος να εμπλακει ενεργα ειναι να τα βρει με τον ερασιτεχνη ΠΑΟΚ,δλδ την μανα του συλλογου, θα τον κατηγορηοσυμε για αυτο???
Αυτο που θελω να πω ειναι, ας κατσουμε στα αυγα μας κι ας παρακολουθησουμε τις εξελιξεις,μονο σε καλο μπορει να βγει ...
- Παρ 10 Οκτ 2025, 13:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέτοια αγωνία κάποιων να μείνει από στάσιμη έως σε ρόλο μόνιμου κομπάρσου η ΚΑΕ μην τυχόν και θιχτεί ο Ιβαν δεν μπορώ να τη καταλαβω. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι κακό έχει προκληθεί επί της ουσίας στο σύλλογο και το ποδοσφαιρικό τμήμα από τότε που εμφανίστηκε ο Μυστακιδης ανεξαρτήτως του τρόπου ...
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 20:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραια
Ιστορική στιγμή
Θυμίζω ότι τα χρέη της ΚΑΕ ταλαιπωρούν τον ΠΑΟΚ για πολύ μεγαλύτερο διάστημα απ' ότι τα αντίστοιχα της ΠΑΕ
Στην ουσία, τριάντα χρόνια
Απίστευτα πολύ
Ιστορική στιγμή
Θυμίζω ότι τα χρέη της ΚΑΕ ταλαιπωρούν τον ΠΑΟΚ για πολύ μεγαλύτερο διάστημα απ' ότι τα αντίστοιχα της ΠΑΕ
Στην ουσία, τριάντα χρόνια
Απίστευτα πολύ
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Μολις γυρισα απο το γηπεδο.
Η συμφωνια οντως εκλεισε.
Σε δεκα μερες θα εχουν τελειωσει τα διαδικαστικα.
Υπαρχουν ηδη κλεισμενοι τρεις ξενοι.
ΥΓ.
Συγχαρητηρια στον Χατζοπουλο για οσα εκανε στο γηπεδο, πριν αποχωρησει.
Η συμφωνια οντως εκλεισε.
Σε δεκα μερες θα εχουν τελειωσει τα διαδικαστικα.
Υπαρχουν ηδη κλεισμενοι τρεις ξενοι.
ΥΓ.
Συγχαρητηρια στον Χατζοπουλο για οσα εκανε στο γηπεδο, πριν αποχωρησει.
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 22:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακάρι να είναι αυτό η αρχή μια νέας ένδοξης εποχής και όχι οτιδήποτε άλλο.
Μακάρι αλήθεια.
Μακάρι αλήθεια.
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 23:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ετσι, αναμενόμενα, γίνονται οι δουλειές από ανθρώπους του οικονομικού επιπέδου του Μυστακίδη. Ούτε ηλίθιες συζητήσεις, αν θα κάνει δώρο ο Ιβαν τα 2 εκατομμύρια, ούτε χαζοχαρούμενοι να κάνουν δώρο τις μετοχές που άλλοι τους δώσαν τσάμπα.
Ψαχτείτε αυτοί που τα συζητούσατε αυτά, από που προήλθαν.
Ψαχτείτε αυτοί που τα συζητούσατε αυτά, από που προήλθαν.
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 00:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΑΜΚ χρειαζεται κανα 25ημερο για να συγκληθει. Το να δανεισει κ να μετοχοποιήσει διασφαλίζει άμεση ρευστοτητα στην ΚΑΕ ωστε να κινηθει χωρις να τραβηξει το θεμα για κανα μηνα ακομα. Και στη ΠΑΕ οταν χρειαζεται ενεση ρευστοτητας ο ιβαν δινει ομολογιακο και μετα το μετοχοποιεί. Διάβασα στον Κούση ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 17:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν μου βρεις δύο ποστ από δύο διαφορετικά άτομα τα οποία πόστ να λένε ότι είναι άνθρωπος του Μαρινάκη, αυτό θα είναι το τελευταίο μου μήνυμα στο PAOKMANIA.
Το ότι κάποιοι δεν είναι χαλαροί ακόμα και αν μετά από 25+ χρόνια βρίσκεται μια λύση για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ είναι αποκλειστικά ευθύνη του ...
Το ότι κάποιοι δεν είναι χαλαροί ακόμα και αν μετά από 25+ χρόνια βρίσκεται μια λύση για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ είναι αποκλειστικά ευθύνη του ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάλιστα. Πάντα θα (πρέπει να) είμαστε με το χοντρότερο πορτοφόλι, no matter what. Λες και λειτουργούμε σαν βιζιτάκια (ανεξαρτήτως φύλου), αποκομμένοι από οτιδήποτε άλλο. Σιχάθηκα λίγο, να είμαι ειλικρινής.
- Δευ 13 Οκτ 2025, 10:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Από ότι κατάλαβα, μπήκαμε σε μια ιστορική εβδομάδα! Ας αγκαλιάσουμε την νέα προσπάθεια που θα γίνει, γιατί εμένα προσωπικά μου αρκεί που το δέχεται ο Θανάσης!
Ο Τέλης, θα κριθεί. Όπως κρίνεται ο Ιβάν και όλοι!
Δουλειά μας είναι να τους κάνουμε να νιώσουν όπως νιώθουμε! ΑΓΑΠΗ για το σύλλογο!
Μακάρι ...
Ο Τέλης, θα κριθεί. Όπως κρίνεται ο Ιβάν και όλοι!
Δουλειά μας είναι να τους κάνουμε να νιώσουν όπως νιώθουμε! ΑΓΑΠΗ για το σύλλογο!
Μακάρι ...
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 18:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο μπάσκετ αυτά που διακυβεύονται σε χρήμα είναι πολύ λιγότερα, άρα το παρασκήνιο είναι πιο εύκολο να το πάρεις αν ασχοληθείς. Εδώ έσπασε παράγκα 30 ετών που δεν μπορούσε να την σπάσει κανείς στη μπάλα. Έφαγε τα μούτρα του, τσαλακώθηκε αλλά πήρε την επο εκτός αττικής μετά από 100 χρόνια. Αν έχει ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι αξία μπορεί να έχει η γκόμενα που έρχεται μαζί σου απλά και μόνο για να είναι πιο κοντά στον κολλητό σου
- Τετ 22 Οκτ 2025, 17:57
- Jump to forum
- Jump to topic
O ίδιος ο Τελης δημιούργησε την ανασφάλεια ως προς το πρόσωπο του με τα ανέκδοτα που έβαλε να τον εκπροσωπούν μέσω το Α.Σ. αλλά και γνωστού ομίλου της πόλης.
Δεν νομίζω ότι κανένας δε θέλει να αναλάβει τη ΚΑΕ ο Τελης (αυτό λέγαμε από τότε που πήρε τα κοζια στο ασ) αλλά υπάρχει τεράστια επιφύλαξη ...
Δεν νομίζω ότι κανένας δε θέλει να αναλάβει τη ΚΑΕ ο Τελης (αυτό λέγαμε από τότε που πήρε τα κοζια στο ασ) αλλά υπάρχει τεράστια επιφύλαξη ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 10:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν πανηγυρίζουν έξαλλα έγραψα ενώ θα έπρεπε και ότι είναι λάθος των επικοινωνιολόγων του. Αν δεν είχε προηγηθεί η μαλακια του ας και απλά όπως πολύ σωστά έπραξε. Έμπαινε στην ΚΑΕ σήμερα θα είχαμε πυρσούς στον λευκό πύργο σχέδια για παικταράδες. Ε δεν το λες και επιτυχία αυτό τι να κάνουμε. Είμαι ...