Ξεκάθαρα ρατσιστικό το ποστ
Eχουν έρθει γερμανοι, πορτογαλοι , σλοβακοι, σκανδηναβοi τα πάντα όλα, αλλα το πρόβλημα ειναi ότι θα έρθει ένας με ρωσικό επίθετο?
Η αναζήτηση βρήκε 720 εγγραφές
- Παρ 29 Μάιος 2026, 14:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ας τον λέμε Duberton/Dubson/Dubois να μη γίνονται trigger τα ρατσιστικά ένστικτα του καθενός
- Δευ 01 Ιουν 2026, 16:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 35. Jorge Sanchez
ΠΑΟΚ: Ο μάνατζερ του Σάντσες είναι ξεκάθαρος, «δεν έχει θέμα με την ομάδα, ούτε με τις πληρωμές»
gazzetta.gr
- Τρί 02 Ιουν 2026, 12:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Αν ο pagotatzis τυχαίνει να έχει κάποιο σοβαρό πόσο σε κάποια ελβετική τράπεζα, ίσως θα έπρεπε να συζητηθεί σοβαρά η πρόταση
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 09:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Για να παίξεις την "μπαλίτσα" του γαύρου, πρέπει να γίνεις ΦΟΥΛ γαύρος. Όχι μόνο αυτά φαίνονται καλά στο μάτι.
Μακάρι να μην παίξουμε πότε την "μπαλίτσα" του γαύρου.
Μακάρι να μην παίξουμε πότε την "μπαλίτσα" του γαύρου.
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 09:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 21. Baba Rahman
Θα ζητάμε 5 μύρια, θα μας δίνουν 2,5 και θα κάνουμε τους δύσκολους 
- Κυρ 07 Ιουν 2026, 12:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Φαίνεται ότι γίνεται δουλιτσα στην πόλη εδώ και καιρό. Ίσως εξηγεί και την ευαισθησία για "ρούβλια" κλπ ρωσοφοβικες ομορφιές που διαβάζουμε από τους διάφορους στα σοσιαλ.
- Δευ 08 Ιουν 2026, 14:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Η ομάδα κακώς αφήνει τόσο καιρό αυτή την ιστορία. Έπρεπε να πει μέχρι τόσο κοστολογώ τον παίχτη, αν τα ποσά φύγουν πιο πάνω ευχαριστώ πάω για τον επόμενο. Όμορφα και ωραία.
Ακριβώς. Το θέμα είναι περισσότερο επικοινωνιακό παρά ουσίας και δυστυχώς το κάναμε μονοί μας έτσι. Ας κάνουν την πρόταση ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 14:10
- Jump to forum
- Jump to topic
@Psagmenos4 γιατί πέρυσι είχες κακή ομάδα? ή θα μείνουμε στη κατάληξη κ θα μηδενίσουμε τα πάντα. Btw ποιος είπε ότι το μπάτζετ μας είναι 5 μύρια?
Ε η ουσια στον αθλητισμο και τον πρωταθλητισμο ποια ειναι; 2 μηνες καλης μπαλας ή να τα σηκωσεις; Πληρως αποτυχημενη αλλη μια χρονια. Αυτο ειναι ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 14:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Trevor Hudgins
Ασχέτως τι λένε οι περισσότεροι,εγώ όσο περισσότερο βλέπω αυτόν τον παίκτη τόσο περισσότερο εντυπωσιάζομαι.
Πολύ μπάσκετ έχει μέσα του
[media]https://www.youtube.com/live/Bapg5HZTKN4?is=qhWyQeDurDjg-csi[/media]
Υγ πως σκατα βάζεις βίντεο
https://youtu.be/Bapg5HZTKN4
Θέλει το link του video ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 15:59
- Jump to forum
- Jump to topic
επικοινωνιακή ήττα του γαύρου βλέπω εγώ 
- Δευ 08 Ιουν 2026, 16:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Παραιτηθηκε προσφατα απο την Νοτιγχαμ.
Δεν καταλαβαινω την αντιδραση. Επαγγελματιας παραγοντας και τεχνοκρατης ειναι η Σουλουκου και η καθε Σουλουκου, που ενεργει προς οφελος παντα αυτου που την πληρωνει. Ειχε προσωπικη καψα η Σουλοκου να πληξει τον ΠΑΟΚ και τον Ιβαν λετε εσεις; Πληρωνονταν απο ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 07:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί να κόψεις το λαιμό σου για τον Γιαννούλη? Δεν έχει αλλά καλά αριστερά μπακ ?
Όταν λες "κόψε από αλλού" τι σημαίνει? Εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει με τίποτα να κόψουμε από αλλού. Ούτε από το σέντερ μπακ ούτε από τα χαφ ούτε από τον φορ, ούτε από τον εξτρέμ
Πιο εύκολο να βρεθούν καλοί παίκτες στα ...
Όταν λες "κόψε από αλλού" τι σημαίνει? Εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει με τίποτα να κόψουμε από αλλού. Ούτε από το σέντερ μπακ ούτε από τα χαφ ούτε από τον φορ, ούτε από τον εξτρέμ
Πιο εύκολο να βρεθούν καλοί παίκτες στα ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 08:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν νιώθω απίστευτα θυμωμένος με τον εαυτό μου που αναγκάζομαι να ασχολούμαι με account που συντονισμένα προσπαθούν να επιβάλλουν την τάξη που αυτοί έχουν στο μυαλό τους, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Το λυπηρό είναι ότι αυτό γίνεται χρόνια μέσα στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ... Στεναχωριέμαι που κι εγώ ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα λεφτά έπρεπε να δοθούν σε στελέχη που ξέρουν το ποδόσφαιρο. Σε καταξιωμένους δηλαδή managers προκειμένου ΑΥΤΟΙ να προχωρήσουν τον ΠΑΟΚ μπροστά. Αυτό ο Ιβάν πιθανώς δεν το έχει ζήσει ποτέ στην πρώην Σοβιετική Ένωση όπου μεγάλωσε και σπούδασε, ακόμη και στην νυν Ρωσία. Δεν τους εμπιστεύεται και ...