Μόνο για το παστέλι που κέρασε αυτο το παιδί στο χαρτί και καναμε την ανατροπή στο 3-2, εγώ του εχω συγχωρέσει τα παντα..
Συμπαθέστατος. Περιορισμενων δυνατοτήτων μεν, αλλά θα τον θυμόμαστε παντα!
Αναζήτηση για περισσότερες από 3213 εγγραφές
- Πέμ 21 Μάιος 2026, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 10. Thomas Murg
Με τοση έλειψη που ειχαμε στα 10αρια απο Γεναρη κ μετα (κραξτε με) αλλα κατι θα εδινε. Προφανως αφου ειναι εκτος ομαδας δεν γινεται να τον επαναφερεις αλλα σε σχεση με ιβανουσετς 3 επιπεδα πανω σε προσφορα ο τομας. Δεν επαιρνε ποτε κ τρελα λεφτα, οτι μπορεσε εδωσε
- Παρ 22 Μάιος 2026, 07:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ηρθα στην δουλεια χωρις να ξερω ποιος θα ειναι ο προπονητης μας, θα φυγω ξεροντας ποιος θα ειναι ο προπονητης μας.
μπας και.
μπας και.
- Παρ 22 Μάιος 2026, 11:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως απ'ότι βγάζουν οι ντόπιοι δημοσιογράφοι κι αν αυτό είναι όντως προϊόν non paper, κακώς το περσινό το βαφτίσαμε last dance, εν τέλει έπρεπε να το ονομάσουμε "τελευταία περιοδεία Πυξ Λαξ".
Κάτι σαν την τελευταία συναυλία των Scorpions..
Να δω τελευταία συναυλία Scorpions με supporτ ...
- Παρ 22 Μάιος 2026, 12:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι εννοείς @icue αν η μείνει η πίεση θα είναι αφόρητη;
Αν έφευγε θα ήμασταν χαλαρά ας πούμε;
Θα είχε πίστωση χρόνου ο νέος;
Δε νομίζω.
Πίεση θα υπάρχει anyway.
Αν έφευγε θα ήμασταν χαλαρά ας πούμε;
Θα είχε πίστωση χρόνου ο νέος;
Δε νομίζω.
Πίεση θα υπάρχει anyway.
- Παρ 22 Μάιος 2026, 13:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή το λέτε και το ξαναλέτε
ΔΕΝ είναι εύκολη λύση η εύρεση νέου προπονητή.
Και αυτό διότι για να βρεις νέο προπονητή, θα πρέπει να έχεις και άτομα που θα πάρουν την ευθύνη να το κάνουν.
Και αν μετά στραβωσει η επιλογή κάποιοι θα πρέπει να βγουν στον τάκο.
Οπότε σου λένε κάτσε όπως είσαι και ...
ΔΕΝ είναι εύκολη λύση η εύρεση νέου προπονητή.
Και αυτό διότι για να βρεις νέο προπονητή, θα πρέπει να έχεις και άτομα που θα πάρουν την ευθύνη να το κάνουν.
Και αν μετά στραβωσει η επιλογή κάποιοι θα πρέπει να βγουν στον τάκο.
Οπότε σου λένε κάτσε όπως είσαι και ...
- Παρ 22 Μάιος 2026, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποτε του φεραν παικτη καλυτερο απο αυτον που ειχε και δεν τον εβαζε; Ειχε φετος δηλαδη αριστερο εξτρεμ και εφαγε παγκο; Ειχε καποιον που να κανει τα μισα απο αυτα που εκανε ο Μειτε; Αδικηθηκε ο Τειλορ για να παιζει ο Μπαμπα; Ο Κενι δεν πηρε φανελα βασικου με το καλημερα; Ο Ζαφειρης δεν μπηκε σχεδον ...
- Παρ 22 Μάιος 2026, 13:41
- Jump to forum
- Jump to topic
το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, σύμφωνα με τα δεδομένα της IMPECT, κατέγραψε μέση απόσταση πίεσης 74,3 μέτρα, ξεκινώντας από το δικό του τέρμα.
Με απλά λόγια, το νούμερο αυτό «δείχνει» πως οι παίκτες του Βάσκου τεχνικού πιέζουν πολύ ψηλά μέσα στο γήπεδο, βαθιά μέσα στο μισό της αντίπαλης ...
Με απλά λόγια, το νούμερο αυτό «δείχνει» πως οι παίκτες του Βάσκου τεχνικού πιέζουν πολύ ψηλά μέσα στο γήπεδο, βαθιά μέσα στο μισό της αντίπαλης ...
- Παρ 22 Μάιος 2026, 13:59
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 22 Μάιος 2026, 14:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω καιρό να γράψω, καθώς επέλεξα συνειδητά να περιμένω τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι εδώ μέσα —και το έκανα κι εγώ παλιότερα— είναι ότι περιμένουν από μια διοίκηση να σκέφτεται και να αποφασίζει σαν τον μέσο οπαδό.
Η αποτίμηση ...
Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι εδώ μέσα —και το έκανα κι εγώ παλιότερα— είναι ότι περιμένουν από μια διοίκηση να σκέφτεται και να αποφασίζει σαν τον μέσο οπαδό.
Η αποτίμηση ...
- Παρ 22 Μάιος 2026, 17:52
- Jump to forum
- Jump to topic
η εικονα βεβαια λανθασμενα δειχνει το χαρτι το 2018 οποτε και το πατερν ειναι ενα ψεμα!Doomlord4 έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 13:59 Δείτε λίγο το "πάτερν"![]()
Ετοιμαστείτε!![]()
20 και 21 είχαμε covid δε μετράνε
- Δευ 25 Μάιος 2026, 15:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Εννοείται ότι χρειάζεται ενημέρωση.
Συνολικά , όχι μόνο για το προπονητή.
Πολύ φοβάμαι ότι η σιωπή σημαίνει ότι δεν έχουμε αποφασίσει τι θα κάνουμε.
Μακάρι να κάνω λάθος.
Συνολικά , όχι μόνο για το προπονητή.
Πολύ φοβάμαι ότι η σιωπή σημαίνει ότι δεν έχουμε αποφασίσει τι θα κάνουμε.
Μακάρι να κάνω λάθος.
- Τρί 26 Μάιος 2026, 00:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Ο Τζορμπα ειπε οτι μπορουσε να κανει εγχειρηση και αποφασισε να το παει συντηρητικά με θεραπευτικη αγωγή. Ε οκ γιατί δεν έκανε τον Μάρτιο δηλαδή να έρθει στην προετοιμασία έτοιμος;
Συμβαίνει συχνά, ειδικά όταν δεν έχεις κανονικό τραυματισμό πχ κουτσαίνεις αλλά έχεις πόνο. Και αυτό γιατί η ...
- Τρί 26 Μάιος 2026, 08:48
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 26 Μάιος 2026, 09:28
- Jump to forum
- Jump to topic