Αναζήτηση για περισσότερες από 3228 εγγραφές

Return

από paokspren
Τρί 19 Μάιος 2026, 21:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Εγώ λέω ότι με τον Λουτσέσκου παίρνουμε σαν δεδομένα πράγματα που είναι εξαιρετικά δύσκολα να βρεθούν στο ποδόσφαιρο. Ο Ραζβάν είναι θύμα της ίδιας του της επιτυχίας.

Νεό 3ετές ή 5ετές συμβόλαιο και να τελειώνουμε με το θέμα προπονητή γιατί δεν είναι εκεί το πρόβλημα.

Ανανεώνει και ...
από DamoN
Τρί 19 Μάιος 2026, 21:00
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ πήγαμε από σαντος σε Μπερέτα .
Από Λουτσε που θες να πάμε ;;;
Εγώ τον κράτουσα εύκολα να ξέρετε . Αν ο ίδιος το επιθυμεί .
Θεωρώ ότι φέτος ήταν ο καλύτερος ΠΑΟΚ εβερ όταν ήμασταν καλά .
Ήμασταν άτυχοι γαμηθηκε το σύμπαν και μετά μας πήρε από κάτω .
Ολοι φταίνε αλλά γυρίζει άνετα . Αρκεί να ...
από SCIFO
Τρί 19 Μάιος 2026, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Το πρωί θέλω να μεινει και το βράδυ θελω να φυγει. Στο ανάποδο τυχαίνει βασικα σε άλλη κατασταση αλλά εδω το φόρουμ είναι οπαδικό.
από JohnDag
Τετ 20 Μάιος 2026, 09:53
Jump to forum
Jump to topic

Πάμε μία ξανά γιατί κάποιοι μπερδεύεστε.

Η μη κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος ΔΕΝ είναι αποτυχία. Σε ένα μαραθώνιο με 3 διεκδικητές που πάνω κάτω βράζουν στο ίδιο καζάνι δεν μπορείς ούτε να προεξοφλήσεις κάποιο αποτέλεσμα, ούτε να το απαιτήσεις.

Η αποτυχία και μάλιστα ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ έρχεται όταν ...
από icue
Τετ 20 Μάιος 2026, 13:47
Jump to forum
Jump to topic

Το προβλημα ηταν οτι βαλανε εναν προπονητη να παιξει με ενα ροστερ που απο χαρακτηριστικα ο ιδιος δεν θα εφερνε ουτε τους μισους. Ή δεν το λαβαν καν υποψην ή πιστευαν οτι σιγα σιγα θα φερει τους παικτες που θελει και θα φυγουν αυτοι που δεν ηθελε. Αλλα με ενα ροστερ που ειχε παρει δυο σερι ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τετ 20 Μάιος 2026, 14:13
Jump to forum
Jump to topic

aivas19 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 13:51 Ριαν πιθανό, αν και εγώ λέω πως ο Ιβάν είδε πως η ομάδα πάει για το 1-2 και είπε να κάνει προσπάθεια για Τσουλου ξεκινώντας νωρίς με ελεύθερους
Ναι, και δεν μου φταίει γι'αυτό, τον Ιανουάριο έμοιαζε όντως πιθανό. Μην κράζουμε κι εμείς όταν η ομάδα ξεκινάει από νωρίς προεργασία δηλαδή.
από jibbie
Τετ 20 Μάιος 2026, 15:11
Jump to forum
Jump to topic

aivas19 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 13:42 Ο Κολκας ειπε οτι ο Τσικνας και ο Σερα απο Γεναρη προσεγγίσαν παίκτες μετα απο συννενοηση με Λουτσε και ετοιμαζουν το ροστερ. Αυτο μπλοκαρει την οποια απομακρυνση του κοουτς (εγινε σχεδιασμος με αυτον στο πλανο)
@Sera4 βγες και μίλα ποιους προσέγγισες ;
από pavlos06
Τετ 20 Μάιος 2026, 15:55
Jump to forum
Jump to topic

Kαλα σε περιπτωση που μεινει ( να μείνει μονο αν πιστεύει ο ίδιος οτι μπορει να προσφέρει , γιατι από καποια φαση και μετα το μυαλό του ήταν σε μη αγωνιστικά - ανθρώπινα ζητήματα), κατα τον φεβρουαριο βλεπω οι ιδιοι που τωρα απαιτουν την παραιτηση του, να ζητανε ανανέωση του.
Ειναι σαν καθε χρονια ...
από Mitsospaoki4
Τετ 20 Μάιος 2026, 15:56
Jump to forum
Jump to topic

Όχι θεωρώ πως δεν έχει γίνει καν προεργασία ή καλύτερα, σοβαρή προεργασία.
από anaximandros4
Τετ 20 Μάιος 2026, 16:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Α να χαθεί το παλιόπαιδο ,με συγκίνησε
από abc_o_ karpouzas
Τετ 20 Μάιος 2026, 17:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: 11. Taison Barcellos Freda

......... Μέσα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο, μας δώσατε πολύ αγάπη και στήριξη.......

Πολύ παοκμανία διαβάζει.....

:lol: :lol: :lol:

Παικταρά μου....
από Maklaz
Τετ 20 Μάιος 2026, 19:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Να αναφέρουμε ότι ο Μιχα φέτος έτρεχε να καλύψει και τα ξεχασμένα γυρίσματα του μπαμπα καθώς και κάτι reset αγνώστου αιτίας που έτρωγε ο Κετζιόρα.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά την φάτσα του σε ορισμένα παιχνίδια μετά από άστοχες επιθέσεις των αντιπάλων που έβγαζε ένα χαρακτηριστικό "βοηθήστε λίγο ρε μ@λ ...
από marsantos
Τετ 20 Μάιος 2026, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

...
Στο three peat με Ραζβαν του χρονου τι θα γινει;

Γειά σου φιλαράκι.
Τι εννοείς; three peat χωρίς κατάκτηση ή να μείνει και να κατακτήσει αυτός τρία συνεχόμενα;
Πρόσεχε τι θα πεις. :mrgreen:
Είναι σοβαρό το ερώτημα.. :mrgreen:

Σαφώς το δεύτερο 😂😂

Ωχ το έκανες πολύ δύσκολο τώρα ...