Αναζήτηση για περισσότερες από 3228 εγγραφές
- Τρί 19 Μάιος 2026, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Εγώ λέω ότι με τον Λουτσέσκου παίρνουμε σαν δεδομένα πράγματα που είναι εξαιρετικά δύσκολα να βρεθούν στο ποδόσφαιρο. Ο Ραζβάν είναι θύμα της ίδιας του της επιτυχίας.
Νεό 3ετές ή 5ετές συμβόλαιο και να τελειώνουμε με το θέμα προπονητή γιατί δεν είναι εκεί το πρόβλημα.
Ανανεώνει και ...
- Τρί 19 Μάιος 2026, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ πήγαμε από σαντος σε Μπερέτα .
Από Λουτσε που θες να πάμε ;;;
Εγώ τον κράτουσα εύκολα να ξέρετε . Αν ο ίδιος το επιθυμεί .
Θεωρώ ότι φέτος ήταν ο καλύτερος ΠΑΟΚ εβερ όταν ήμασταν καλά .
Ήμασταν άτυχοι γαμηθηκε το σύμπαν και μετά μας πήρε από κάτω .
Ολοι φταίνε αλλά γυρίζει άνετα . Αρκεί να ...
Από Λουτσε που θες να πάμε ;;;
Εγώ τον κράτουσα εύκολα να ξέρετε . Αν ο ίδιος το επιθυμεί .
Θεωρώ ότι φέτος ήταν ο καλύτερος ΠΑΟΚ εβερ όταν ήμασταν καλά .
Ήμασταν άτυχοι γαμηθηκε το σύμπαν και μετά μας πήρε από κάτω .
Ολοι φταίνε αλλά γυρίζει άνετα . Αρκεί να ...
- Τρί 19 Μάιος 2026, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πρωί θέλω να μεινει και το βράδυ θελω να φυγει. Στο ανάποδο τυχαίνει βασικα σε άλλη κατασταση αλλά εδω το φόρουμ είναι οπαδικό.
- Τετ 20 Μάιος 2026, 09:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάμε μία ξανά γιατί κάποιοι μπερδεύεστε.
Η μη κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος ΔΕΝ είναι αποτυχία. Σε ένα μαραθώνιο με 3 διεκδικητές που πάνω κάτω βράζουν στο ίδιο καζάνι δεν μπορείς ούτε να προεξοφλήσεις κάποιο αποτέλεσμα, ούτε να το απαιτήσεις.
Η αποτυχία και μάλιστα ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ έρχεται όταν ...
Η μη κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος ΔΕΝ είναι αποτυχία. Σε ένα μαραθώνιο με 3 διεκδικητές που πάνω κάτω βράζουν στο ίδιο καζάνι δεν μπορείς ούτε να προεξοφλήσεις κάποιο αποτέλεσμα, ούτε να το απαιτήσεις.
Η αποτυχία και μάλιστα ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ έρχεται όταν ...
- Τετ 20 Μάιος 2026, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Το προβλημα ηταν οτι βαλανε εναν προπονητη να παιξει με ενα ροστερ που απο χαρακτηριστικα ο ιδιος δεν θα εφερνε ουτε τους μισους. Ή δεν το λαβαν καν υποψην ή πιστευαν οτι σιγα σιγα θα φερει τους παικτες που θελει και θα φυγουν αυτοι που δεν ηθελε. Αλλα με ενα ροστερ που ειχε παρει δυο σερι ...
- Τετ 20 Μάιος 2026, 14:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι, και δεν μου φταίει γι'αυτό, τον Ιανουάριο έμοιαζε όντως πιθανό. Μην κράζουμε κι εμείς όταν η ομάδα ξεκινάει από νωρίς προεργασία δηλαδή.aivas19 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 13:51 Ριαν πιθανό, αν και εγώ λέω πως ο Ιβάν είδε πως η ομάδα πάει για το 1-2 και είπε να κάνει προσπάθεια για Τσουλου ξεκινώντας νωρίς με ελεύθερους
- Τετ 20 Μάιος 2026, 15:11
- Jump to forum
- Jump to topic
@Sera4 βγες και μίλα ποιους προσέγγισες ;aivas19 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 13:42 Ο Κολκας ειπε οτι ο Τσικνας και ο Σερα απο Γεναρη προσεγγίσαν παίκτες μετα απο συννενοηση με Λουτσε και ετοιμαζουν το ροστερ. Αυτο μπλοκαρει την οποια απομακρυνση του κοουτς (εγινε σχεδιασμος με αυτον στο πλανο)
- Τετ 20 Μάιος 2026, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Kαλα σε περιπτωση που μεινει ( να μείνει μονο αν πιστεύει ο ίδιος οτι μπορει να προσφέρει , γιατι από καποια φαση και μετα το μυαλό του ήταν σε μη αγωνιστικά - ανθρώπινα ζητήματα), κατα τον φεβρουαριο βλεπω οι ιδιοι που τωρα απαιτουν την παραιτηση του, να ζητανε ανανέωση του.
Ειναι σαν καθε χρονια ...
Ειναι σαν καθε χρονια ...
- Τετ 20 Μάιος 2026, 15:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι θεωρώ πως δεν έχει γίνει καν προεργασία ή καλύτερα, σοβαρή προεργασία.
- Τετ 20 Μάιος 2026, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 20 Μάιος 2026, 16:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Α να χαθεί το παλιόπαιδο ,με συγκίνησε
- Τετ 20 Μάιος 2026, 17:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
......... Μέσα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο, μας δώσατε πολύ αγάπη και στήριξη.......
Πολύ παοκμανία διαβάζει.....

Παικταρά μου....
Πολύ παοκμανία διαβάζει.....
Παικταρά μου....
- Τετ 20 Μάιος 2026, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Να αναφέρουμε ότι ο Μιχα φέτος έτρεχε να καλύψει και τα ξεχασμένα γυρίσματα του μπαμπα καθώς και κάτι reset αγνώστου αιτίας που έτρωγε ο Κετζιόρα.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά την φάτσα του σε ορισμένα παιχνίδια μετά από άστοχες επιθέσεις των αντιπάλων που έβγαζε ένα χαρακτηριστικό "βοηθήστε λίγο ρε μ@λ ...
Θυμάμαι χαρακτηριστικά την φάτσα του σε ορισμένα παιχνίδια μετά από άστοχες επιθέσεις των αντιπάλων που έβγαζε ένα χαρακτηριστικό "βοηθήστε λίγο ρε μ@λ ...
- Τετ 20 Μάιος 2026, 20:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Περί ορεξεως...
- Τετ 20 Μάιος 2026, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Στο three peat με Ραζβαν του χρονου τι θα γινει;
Γειά σου φιλαράκι.
Τι εννοείς; three peat χωρίς κατάκτηση ή να μείνει και να κατακτήσει αυτός τρία συνεχόμενα;
Πρόσεχε τι θα πεις. :mrgreen:
Είναι σοβαρό το ερώτημα.. :mrgreen:
Σαφώς το δεύτερο 😂😂
Ωχ το έκανες πολύ δύσκολο τώρα ...