Αναζήτηση για περισσότερες από 2861 εγγραφές
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 20:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Την Κυριακή γίνεσαι Μέγας Αλέξανδρος, έχω μια γερή πεποίθηση ότι θα μπεις και θα τους τελειώσεις.
- Παρ 13 Φεβ 2026, 10:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
αυτο το σχόλιο δεν ειναι δικό σου...marsantos...αλλα θέλω να τα ...ξαναδείς
ο ...αθλητισμός ...δεν χτίζεται με την...καρδια... αλλα θέλει ...μεθοδολογία ..σταθερές...και πειθαρχία...ο αθλητισμός...χτίζεται με το μυαλό.
Καλημέρα αγαπημένε Καρπουζά..
Με έβαλες στο τρυπάκι να διαβάσω.
Ήταν η ...
- Παρ 13 Φεβ 2026, 14:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 27. Magomed Ozdoev
Άκουσα πως ανανέωσε με μείωση από 750 σε 650 για 1+1.
Με κάθε επιφύλαξη.
Με κάθε επιφύλαξη.
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 14:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή σε 7 ωριτσες περίπου θα έχει αρκετή κίνηση εδώ μέσα, είπα να προλάβω κ να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον «κλεφτοκοτά» για τη σημερινή νίκη που εξασφαλίζει και την ισοβαθμία κατά μεγάλο ποσοστό…
Ο τύπος έχει αξιοποιήσει απο τα προστατευτικά δίχτυα μέχρι και την έλλειψη wc για να δουμε αυτό που ...
Ο τύπος έχει αξιοποιήσει απο τα προστατευτικά δίχτυα μέχρι και την έλλειψη wc για να δουμε αυτό που ...
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να χαμογελάς στις δηλώσεις σου μόνο εσύ ξέρεις πόσο στο όριο ήταν η ομάδα και ότι και με το Χ είμαστε οκ.
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Σήμερα νομίζω έκανες μια από της καλύτερες εμφανίσεις σου στην ομάδα .φοβερός στα ψηλά κ στα χαμηλά άψογες καλύψεις κ με την αντίπαλη ομάδα να έχει 2 φορ κ πάρα πολύ καλούς παίκτες .μπράβο σου,ήμουν από αυτούς που πίστευα πως θα μπορούσες να είσαι με το ζόρι αλλαγή στην ομάδα ,χίλια μπράβο !!
- Δευ 16 Φεβ 2026, 08:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Παλικαρε δεν έχουμε κανένα παράπονο από την παρουσία σου όλη τη σεζόν…
Είσαι ταύρος και ποιοτικός…
Απλά στα 2 ματς με το χαρτί δεν ήσουν ο εαυτός σου καθώς σε συνεπήρε η τρέλα να τοὺς κλείσεις το στόμα. Δεν έχεις τέτοια ανάγκη, μείνε συγκεντρωμένος στο παιχνίδι σου
Είσαι ταύρος και ποιοτικός…
Απλά στα 2 ματς με το χαρτί δεν ήσουν ο εαυτός σου καθώς σε συνεπήρε η τρέλα να τοὺς κλείσεις το στόμα. Δεν έχεις τέτοια ανάγκη, μείνε συγκεντρωμένος στο παιχνίδι σου
- Δευ 16 Φεβ 2026, 14:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι :mrgreen:
Πιστεύω οτι ο Τάισον εχθές αν έπαιζε απο την αρχή στα άκρα δεν θα αντεχε οπότε ειτε γινόταν αλλαγή στο τελευταίο κομμάτι με Χατσιδη ή οπως πήγε. Εννοείται οι ίδιοι θα έγραφαν οτι έφαγε Χατσιδη, οτι έκανε Τάισον κ οτι δεν τον είχε στα τελευταία κρίσιμα λεπτά
Σου ζήτησα νίκη με ...
Πιστεύω οτι ο Τάισον εχθές αν έπαιζε απο την αρχή στα άκρα δεν θα αντεχε οπότε ειτε γινόταν αλλαγή στο τελευταίο κομμάτι με Χατσιδη ή οπως πήγε. Εννοείται οι ίδιοι θα έγραφαν οτι έφαγε Χατσιδη, οτι έκανε Τάισον κ οτι δεν τον είχε στα τελευταία κρίσιμα λεπτά
Σου ζήτησα νίκη με ...
- Δευ 16 Φεβ 2026, 15:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Δικαιωθηκαμε κι εμεις επιτελους .Γιουπιιιι.kataramenos5 έγραψε: Παρ 13 Φεβ 2026, 16:39theo-drama έγραψε: Τετ 14 Ιαν 2026, 20:55
ΥΓ.1
Τώρα είσαι στρατηγός......αύριο μεθαύριο ...βλέπουμε..
Ο καιρος γαρ εγγυς ....
Τα καλα(και τα...μαγικα) στον ΠΑΟΚ κρατανε λιγο .Χαρειτε το .
- Τετ 18 Φεβ 2026, 00:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα έλεγες κι εσύ, άπιστε Θωμά;
Είμαι μετριόφρων.
Έβαλα κ τον εαυτό μου μέσα
Ούτε κατά ενθουσιάστηκα τον Αύγουστο του 2017,ούτε κ απογοητευτηκα(σε σχέση με εκείνον που πήραμε τύπου Μπερέτα),τον Στανογιεβιτς.
Όμως στην συνέχεια,κατά τον Νοέμβρη,νομίζω μας έδειξε εμας τους(λίγους) που είδαμε ...
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 21:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Απίστευτος παικταρα μου ,κέρδισες το 80% των μονομαχίων, μοιράζοντας και σωστά την μπάλα, έβαλες γκολαρα , αν ο Χατσιδης στην έστρωνε θα έβαζες και το δεύτερο. Επίσης ο μόνος που έκανε τελική στην εστία από την ομάδα μας νομίζω
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 21:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνέχισε ετσι ρε Αλεξ, 5ο φορ του βαζελου 
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποσα παιρνει αυτό το παλτό ειπαμε; 1-1,5 σαν αλλους που έχουμε φορτωθει κατα καιρους; Τι, δεν παιρνει ουτε το 1/5; Παιχταρας τοτε.
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
αφαντος σημερα στον παγκο.