Αναζήτηση για περισσότερες από 1692 εγγραφές
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Όχι να το παινευτώ αλλά 5 στα 5 που έχω ανοίξει. Πολλά μπράβο στην ομαδάρα και για σήμερα.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Κωνσταντελιας απόλαυση
Κενυ μεγάλο πουλέν
Κενυ μεγάλο πουλέν
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:06
- Jump to forum
- Jump to topic
1. Σε αυτή την κατάσταση που είναι η ομάδα, αν έμπαινε μέσα ο Ζαφείρης θα καρφωνόταν από την γκάβλα μόνος του μέσα στα δίχτυα. Το παιδί θα λυσσάξει εδώ, θα αλυχτάει τα βράδια στις σκεπές
2. Μλκ μου μπήκε ο Ζιφκοβιτς μέσα και ήταν σαν να ρίχνεις πεινασμένο ναυαγό σε νησί με Playmate. Γιάχμα μόνος ...
2. Μλκ μου μπήκε ο Ζιφκοβιτς μέσα και ήταν σαν να ρίχνεις πεινασμένο ναυαγό σε νησί με Playmate. Γιάχμα μόνος ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Η πούτσα πάει σύννεφο.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε ξερω ποσο καλοι θα βγουνε ως παικτες και δε λεω οτι θα ειναι αστερια...αλλα για εσας που ΦΑΓΩΝΕΣΤΕ να βγαλτε κατευθειαν καθε σχεδον παικτη που ηταν μεταγραφη μη εμπορικη ως ΠΑΛΤΟ...
...Ενταξει? ΕΙναι κανονικοι παικτες ο Μπιανκο και Βολιακο? Ηρεμησατε?
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχουν κενές θέσεις. Μαζεύονται όλοι στους κεντρικούς διαδρόμους σα σταφύλια.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Βαρια βαρια του ΠΑΟΚ η φανελα..
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 01:09
- Jump to forum
- Jump to topic
αλλη μια υπεροχη βραδια στην τουμπα ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ....μολις γυρισα στην 6 καμμια 15αρια κυπριοι φοιτητες γυρω μου,που τραγουδουσαν συνθηματα του ΠΑΟΚ αν και οι περισσοτεροι δεν ηταν ελλαδικη ομαδα το κατευχαριστηθηκαν....."τσετσενε" μου ποντιαρα μου τους γλεντας ολους και μας προσφερεις ολα αυτα που ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 01:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε ξερω ποσο καλοι θα βγουνε ως παικτες και δε λεω οτι θα ειναι αστερια...αλλα για εσας που ΦΑΓΩΝΕΣΤΕ να βγαλτε κατευθειαν καθε σχεδον παικτη που ηταν μεταγραφη μη εμπορικη ως ΠΑΛΤΟ...
Πες τα ρε φίλε πες τα. Τι διαβάσαμε για ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 08:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ λίγοι συμμετέχοντες. Κάθισε βαριά βαριά η 4μπαλη ψωλιά. Άλλη μι ευκαιρία χάθηκε. Έχουν άλλη μια
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 08:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι απόλαυση ρε πούστη μου! Ακόμα να παίζαμε όχι δε θα έλεγα! Μπράβο στα παιδιά μας!! Μπράβο στον προπονητή μας! Πίστη στην ομάδα! Μέχρι το τέλος! Αγκαλιάστε την ομάδα! Μας έχεις ανάγκη ΟΛΟΥΣ!
Βήμα βήμα για κάθε στόχο. Θα έρθουν και δύσκολα βράδια. Εμείς εκεί! Πιστοί! Και θα χαρούμε ΟΛΟΙ τον Μάιο ...
Βήμα βήμα για κάθε στόχο. Θα έρθουν και δύσκολα βράδια. Εμείς εκεί! Πιστοί! Και θα χαρούμε ΟΛΟΙ τον Μάιο ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 08:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Σήμερα είναι μια όμορφη φωτεινή ηλιόλουστη μέρα.
Τι πάει να πει εχει συννεφιά στη Σαλονίκη? Εγώ βλέπω φως.
Η ομάδα έχει μεγαλώσει πολύ. Τόσο πολύ που κάποιοι δεν αντέχουν (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας αλλά δεν αντέχουν). Για το δικό τους καλό, ας το πάρουν απόφαση να μη χαλιουνται 2 φορές ...
Τι πάει να πει εχει συννεφιά στη Σαλονίκη? Εγώ βλέπω φως.
Η ομάδα έχει μεγαλώσει πολύ. Τόσο πολύ που κάποιοι δεν αντέχουν (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας αλλά δεν αντέχουν). Για το δικό τους καλό, ας το πάρουν απόφαση να μη χαλιουνται 2 φορές ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόσο κωλόφαρδη ήταν η Θέλτα που μας πέτυχε συγκαμένους.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 12:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελείως διαφορετικό παιχνίδι την Κυριακή, τίποτα δεν αρχίζει και τελειώνει με το αποτέλεσμά του.
Η ομάδα είναι καλή και πλέον είναι φανερό ότι είναι και σε σχεδόν φουλ φόρμα.
Δεν τη φοβάμαι, αλλά δεν περιμένω να πάρει το διπλό για να κρίνω ότι έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες και καλό προπονητή ...
Η ομάδα είναι καλή και πλέον είναι φανερό ότι είναι και σε σχεδόν φουλ φόρμα.
Δεν τη φοβάμαι, αλλά δεν περιμένω να πάρει το διπλό για να κρίνω ότι έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες και καλό προπονητή ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γράφω τώρα στα ντουζένια
Ας μη ξενερώσουμε αν γκελάρουμε την Κυριακή (ναι οκ εννοείται θα ξενερώσουμε αλλά ας μη χάσουμε την πίστη μας)
Το ίδιο θα πω σε περίπτωση που βγούμε δεύτεροι και δεν πάρουμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να μη ξενερώσει η ομάδα και να ετοιμαστούμε για προκριματικά Τσουλου ΚΑΙ ...