Αναζήτηση για περισσότερες από 1692 εγγραφές

Return

από astral
Παρ 24 Οκτ 2025, 12:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Παντως το offside στο γκολ τους που ακυρωθηκε ηταν εμφανεστατο και σε ροη αγωνα. Εγω που ειμαι ψιλοαμπαλος, ημουν σιγουρος πως ειναι offside. Δεν αγχωθηκα καν σ' εκεινη τη φαση. 2 παικτες τους ηταν μεσα στο τερμα, πως ειναι δυνατον να μην ειναι offside; Το πουλι που εκανε τη μεταδοση, στειλτε το ...
από Mica
Παρ 24 Οκτ 2025, 18:05
Jump to forum
Jump to topic

Η πιο εύκολη φάση (από διαιτητικής σκοπιάς) ήταν το ακυρωθεί γκολ της Λιλ. Το πόδι του σκόρερ είναι μέσα στο τέρμα, η μπάλα είναι εντός πεδιάς, άρα είναι μπροστά από την μπάλα. Ούτε γραμμές θέλει ούτε τίποτα και απορώ πως δεν το είδε ο διαιτητής και ο βοηθός κατευθείαν. Για να μην τρώμε ότι μπούρδα ...
από gervasio artigas
Σάβ 25 Οκτ 2025, 07:53
Jump to forum
Jump to topic

Μάγκας? Έπαρση? Πάρτο αλλιώς.

Τα 2/3 του κειμένου σου είναι αρνητικά σχόλια. Παραθέτεις τα καλά που είπες και αποκρυπτεις τα περισσοτερα. Εμμέσως παραδέχεσαι αυτό που σου έγραψα στο πρώτο σχόλιο. Δεν είπα ότι βγάζεις χολή. Αλλά μπορείς να χαρείς και λίγο. Επίσης όταν κάνεις κάτι και κάποιος ...
από embuji
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 10:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Young Boys 6/11-22:00,COSMOTESPORTSHD

Εαν παρουμε ενα θετικο αλλα μεσα στα ορια του ρεαλιστικου σεναριο και κανουμε, ασο με τα νεαρα αγορια, ασο με την μπραν και 2 στην λουντογκορετσ παμε 13. Αυτα ειναι 3 παιχνιδια που μπορουμε να χτυπησουμε στα ισα και με το παραπανω. ΕΑΝ αυτο γινει, ε νομιζω πας μετα για τα ρεστα σου μηπως και πιασεις ...
από marsantos
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 11:01
Jump to forum
Jump to topic

Βεβαια....και εμεις τετοια ομαδα ειμαστε. Αν τους βρουμε μποσικους με 3 πασες βγηκαμε σε τετ α τετ :)
Θα ειναι πολυ ενδιαφερον ματς.
...

Πολύ καλημέρα παιχτούρα nunies.
Έτσι είναι. Ματσάρα θα δούμε. Περιμένω πως θα έχουμε αρκετές σημαντικές φάσεις κι εμείς.

Η νικη οπως λες θα ειναι πολυ ...
από embuji
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 11:06
Jump to forum
Jump to topic

Πιο πολυ πιστευω το ματς με την Μπετις παρα το εκτος με Λουντογκορετς. Μακαρι να παμε οσο πιο κοντα στην οκταδα και (γιατι οχι) να μπουμε και μεσα

Καταλαβαινω το σκεπτικο σου γιατι ειναι τυπου ΠΑΟΚ εισαι, απλα ρε συ... Ε τον σταρ της λουντογκορετσ εμεις τον εχουμε δευτερο εξτρεμ μας στην ...
από marsantos
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Βολιακο Μιχαιλιδη και Μειτε Μπιανκο λεει ο Τζορμπα για σημερα

Μακάρι, μακάρι, μακάρι.

Θέλω το δίδυμο Κεντζιόρα Λόβρεν πανξεκούραστο, πανφρέσκο και πανέτοιμο να κάνει το 3 στα 3 στη μεγάλη μάχη της Κυριακής..
Σήμερα θέλω Μίχα να απειλήσει με βαθειές καθώς αυτή έχουν ασταθή διωξίματα και Βολιάκο ...
από GEOL
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 15:07
Jump to forum
Jump to topic

Πριν ξεκινήσουμε για Τούμπα προτείνω να έχουμε, ο κάθε ένας από εμάς, και ένα μπουκάλι νερό των 500 και να το κουνάμε, 27000 πετσιά, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Κάτι σαν χορογραφία ρε παιδί μου, δικής μας έμπνευσης! Έτσι θα στείλουμε και ένα μήνυμα συμπαράστασης στους ανθρώπους of my ass που ...
από tad
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 16:49
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα βλέπω ότι ανακοινώθηκε sold out ...

για όσους αμφέβαλαν ότι είναι ένα από τα σπουδαιότερα παιχνίδια της ιστορίας μας ... ο παοκτσής καταλαβαίνει από μέσα του πάντα ...

εύχομαι η ομάδα να κάνει καλό παιχνίδι να χαρεί ο κόσμος ! καλά να περάσουν όλα τα ΠΑΟΚια
από Мир
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 19:53
Jump to forum
Jump to topic

Άμα είσαι εξωτερικό το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να πάει καλά η ομάδα, ούτε συμφέροντα, ούτε ιδιοτέλια, ούτε τακίμια, μόνο ΠΑΟΚ, μετά μια χαρά βγαίνουν οι ανακοινώσεις ...

Βγειτε να τους πείτε υπάλληλους του Σαββίδη και αυτούς και ότι έχουν συμφέροντα. Τους αγόρασε πρετζελ ο πρόεδρος που δεν ...
από Patron
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 23:14
Jump to forum
Jump to topic

nunies4 έγραψε: Πέμ 06 Νοέμ 2025, 23:11 Σαν να μην είναι καλά τα σημάδια σήμερα
Και κοίτα τα σημάδια...
από hasio_john
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 23:26
Jump to forum
Jump to topic

Φαααααααπππππ...
Αρε μεγάλε Οζντοεφ!
από Rexaris
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 23:43
Jump to forum
Jump to topic

«Θα σας χαρίσω την χαρά, σας δίνω τον λόγο μου. Θα φέρω την χαρά στην Τούμπα, πιστέψτε το!»

- Ιβάν Σαββίδης, 20 Απριλίου 2016