Η αναζήτηση βρήκε 297 εγγραφές
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Επειδή έχω διαβάσει με προσοχή όλα τα ποσταρισματα του θέματος κι επειδή ήμουν κι ο μοναδικός που σας έγραψε στην σελίδα 299 στο νήμα του κωνσταντελια τι ακριβως θα συνέβαινε στην περίπτωση του Γιάννη , νομίζω ότι πρέπει να πούμε κάνα δυο πραγματάκια για το πως πραγματικά λειτουργεί η ΠΑΕ και όχι ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
ανατρίχιασα ρε μλκεςthomas Murg έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:35 Και γαμώ το βίντεο της ανανέωσης του Ντέλια!
Δεν είναι ότι θα έφευγε ο Ντέλιας θα έπεφτε σε κατάθλιψη και το φιλαράκι του ο Τάισον.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ένα θέμα με τη στελέχωση που τον καταλαβαίνω τον Σαββίδη είναι η εμπιστοσύνη. Αναρωτιέμαι τι θα σκέφτεται μετά από όλα ώρα τρυπήματα από μέσα που έχει ζήσει μετά κι από αυτό με τον Κατσαρή...
Απολυτως κατανοητο και ναι ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ η ενδεια στελεχων. Για αυτο πρεπει να φτιαξει ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Αυτό μπήκα να γράψω. Σαμπράκο ψυχούλα μου θα κατεβάσεις την εκπομπή σου ή θα βγεις να ζητήσεις συγγνώμη; Ταβολιέρι χαλβά περαστικά. Για τα δικά μας τα φυντάνια δε θα πω τίποτα τώρα, θα τους δούμε μέσα στη χρονιά.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Daaaaamn, apply cream to this burnEqualizer έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:13 Λογικό να μιλάει με καλά λόγια για την αγάπη Σαββίδη ο Ντελιας
Υπάλληλος είναι.
Όχι;
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Αποκλειεται φιλε. Θα σου πουν «μα δε θελει την ΠΑΕ βρε ο Τελης»astral έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:43 Δεν τους ενδιαφέρει ουτε ο κόσμος ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε το γήπεδο.
Στόχος είναι ο Σαββίδης και το λιμάνι.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην ανησυχεις φιλε, αφου εδωσαν προτεραιοτητα στον Ιβανnunies4 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 21:58 Τι υπέγραψες ρε Κατσαρή ήθελα να'ξερα και ο άλλος κάνει τέτοιες κινήσεις;
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην ανησυχεις φιλε, αφου εδωσαν προτεραιοτητα στον Ιβανnunies4 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 21:58 Τι υπέγραψες ρε Κατσαρή ήθελα να'ξερα και ο άλλος κάνει τέτοιες κινήσεις;
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι δυνατόν η πλευρά Μυστακιδη σε μια περίοδο που είχαν αρχίσει να μαζεύονται σύννεφα πάνω από τη σχέση Ιβαν - κόσμου να μην καταλαβαίνει ότι με τη προσέγγιση της στρέφει το θυμικο του κόσμου εναντίον της με τρόπο και ενταση που δεν θα πιστευε ούτε ο ίδιος ο Ιβαν;
Δεν πιστευω οτι γινεται αυτο ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι δυνατόν η πλευρά Μυστακιδη σε μια περίοδο που είχαν αρχίσει να μαζεύονται σύννεφα πάνω από τη σχέση Ιβαν - κόσμου να μην καταλαβαίνει ότι με τη προσέγγιση της στρέφει το θυμικο του κόσμου εναντίον της με τρόπο και ενταση που δεν θα πιστευε ούτε ο ίδιος ο Ιβαν;
Δεν πιστευω οτι γινεται ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Λογικές απορίες. Πιστεύω ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξαναλέω παιδιά ποια κερκοπορτα και ποια προδοσία
Βγαίνει αύριο ο Ιβάν και λέει ορίστε ας έχω το μπακιρι. Πάρτε το. Το δέχεστε?
Ταυτόχρονα κάνει κινήσεις για το αγωνιστικό της παε για να έχει και τον τελευταίο οπαδό κοντά του
Θα γυρίσει ο οποιοσδήποτε τυχαίος του ΔΣ του ερασιτέχνη να πάει κόντρα ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 01:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα τι να υποθέσω κι εγώ ο αφελής με αυτά που λες.
Καταρχήν, ο ΑΣ δεν έχει ορίσει ακόμη την επιτροπή που Θα ορίσει τις εγγυήσεις που Θα ζητήσουν.
Από κει και πέρα, έχουν γίνει πόσες αναλύσεις από παιδιά βάσει των κυρώσεων σε Ρωσικές τράπεζες, για τις δυσκολίες που υπάρχουν στην μεταφορά ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι γραφετε ρε πανω στο μισος σας; Πατε καλα;soigol έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:31 Είμαστε ιδέα;
Να γράψω πάλι κάτι που μου αφαιρεσες;;;
Την ΕΠΟ πως την έχουμε δίπλα μας τα τελευταία χρόνια, με τα αγνά ιδεώδη;
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:03
- Jump to forum
- Jump to topic
@Odi
Μόνος σου το κάνεις αυτό φίλε στον εαυτό σου.
20 χρόνια εδώ πες μου αν ασχολήθηκα ή ασχολήθηκες μια φορά μαζί μου.
Στα λέει πάνω ο μεγάλος αλλά κανείς πως δεν καταλαβαίνεις . Ασχολείστε με αγωνιστικές μικρές ή μεγάλες μαλακιουλες και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε επανάσταση αλλά για αυτό που ...