Η αναζήτηση βρήκε 297 εγγραφές

Return

από aivas19
Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Καποιοι συνεχιζετε και αναφερεστε στον Μυστακιδη σαν να ειναι φυτευτος αυτοφορακιας της νδουλας που παιρνει εντολες από το συστημα.Σταματηστε να βιάζετε την λογική.Αυτοι που παριστανουν τους πολιτικους,τούς εχει για να του δενουν τα κορδονια.

Μπρο οτι και να ισχυει αυτος δεν επικοινωνει τιποτα ...
από aivas19
Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:33
Jump to forum
Jump to topic

Καποιοι συνεχιζετε και αναφερεστε στον Μυστακιδη σαν να ειναι φυτευτος αυτοφορακιας της νδουλας που παιρνει εντολες από το συστημα.Σταματηστε να βιάζετε την λογική.Αυτοι που παριστανουν τους πολιτικους,τούς εχει για να του δενουν τα κορδονια.

Μπρο οτι και να ισχυει αυτος δεν επικοινωνει ...
από aivas19
Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:57
Jump to forum
Jump to topic

Special 4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:42 Εγώ ξέρω ότι το όπεν "γλείφει" όλη μέρα τα π@π@ρια του κούλη και νουδούλας και ότι έχει φουλ φιλοκυβερνητική ατζέντα. Βγες εσύ και πες ότι δεν είναι έτσι.
Ναι και; Παλι την κασετα εβαλες;
Δε βλεπω οπεν φιλε, εμπιστευομαι τη γνωμη σου
από aivas19
Δευ 28 Ιούλ 2025, 15:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

ektoras έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:53 Καμία περίπτωση χαφ δεν είναι κοντά είπε ο Κόλκας...ούτε ο Κραλ ούτε ο άλλος που έλεγε...απέχουν πολύ τα νούμερα...
Αρα θα κλεισουμε παικτη συντομα
από aivas19
Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Εγώ θα το πω και ας φάω ξανά κράξιμο. Να πάει να @###@ ο Μυστακιδης ειλικρινά. Εγώ διεργασίες για το γήπεδο πριν ξεκαθαρίσει σε ένα βαθμό η μελλοντική σχέση Ρωσίας- Ευρώπης δεν θα έκανα όσο καλές προθέσεις και αν έχει ο Ιβαν. Περιμένουμε τόσα χρόνια ας περιμένουμε λίγο ακόμα. Το ρίσκο είναι ...
από aivas19
Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:45
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν, κάπως έτσι έχουν τα πράγματα.
Ο ΑΣ σήμερα δε θα υπογράψει το μνημόνιο αλλά θα το στείλει πίσω στην ΠΑΕ ζητώντας εγγυητικές και πιο ξεκάθαρα λόγια.
Ο ΑΣ συνεχίζει και μιλάει με τον Μυστακιδη. Χθες περιμέναμε την συνέντευξη Μυστακιδη που θα έδινε δήθεν απαντήσεις έτσι είπε η πλευρά του ...
από aivas19
Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:47
Jump to forum
Jump to topic

Απ όσο καταλαβα απο αυτα που ειπαν διαφοροι δημοσιογραφοι, θα ειναι παρόντες και Αναστασιάδης Φωτιάδης για ενα συγκεκριμενο χρονιο διαστημα για να δεχθουν ερωτήσεις. Επισης το άτυπο γραφείο τυπου θέτει ερωτήματα κατα ποσο θα υπάρχουν νομικες συνέπειες αν αθετήσει το ΔΣ του ΑΣ την υπογραφη που ...
από aivas19
Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:49
Jump to forum
Jump to topic

DamoN έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:46 Σαββιδολαγνοι είμαστε … επειδή λέμε τα αυτονόητα .
Σαββιδης fc … παρτα τωρα
Μετά την Lucesku FC είμαστε και Savvidis FC, δυο μεροκάματα ρε αλήτες. 16ωρο που λέει και ο Άδωνις, εκτός αν παίζει συνιδιοκτησία :)
από aivas19
Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:47
Jump to forum
Jump to topic

Εάν αυτό που είχε υπογράψει ο Κατσάρης με τον Μυστακίδη είναι δεσμευτικο δε θα το ήξερε η ΠΑΕ;

Εγώ λέω θα το ήξερε και αν όχι εξαρχής στην πορεία. Άμα είναι ήδη δεσμευμένος ο ΑΣ (δε γίνεται να κάνανε τέτοια λαμακια) τότε η ΠΑΕ τσάμπα έβγαλε τα σχέδια, τσάμπα έφτιαξε το μνημόνιο τσάμπα τα ...
από aivas19
Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Panx Romana έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:37 Το πιο περίεργο απ'όλα θα είναι το τριετές στον μαροκινό
Φαίνεται εκεί στην ΠΑΕ δεν έβαλαν μυαλό με τον Σαματα
Στον δοκιμασμένο Μειτέ 1+1 στον Κεντίρα τριετές. Αμ πως;;;;;;
από aivas19
Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Φαίνεται καποιοι ακομα προσπαθουν να το πουλησουν.
Κι εδω μέσα η αλήθεια είναι...

Η αρλουμπα της δεκαετίας

Ποιοι επιχειρούν εδώ μέσα τι;

Να περάσουν κλίμα θετικό προς τη πώληση, εμένα περίμενες αλήθεια;
Και θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο προσεκτικος στους χαρακτηρισμους, δε με ξέρεις ...
από aivas19
Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:48
Jump to forum
Jump to topic

Nikodiai έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:35 Αυτό που η ΠΑΕ μπορεί 3 χρόνια να μην βγάλει κιχ αλλά ο ΑΣ πρέπει να πάρει τέτοια απόφαση σε 1 εβδομάδα αλλιώς είναι στημένος

Ενδιαφέρον
Ενω εβγαζε κιχ ο ΑΣ θες να πεις; Καλο το ξεπλυμα
από aivas19
Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:50
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ εικάζω ότι ο ΑΣ έχει σπαστεί εντελώς από την ΠΑΕ και την αδράνεια της στο γηπεδικό τόσα χρόνια και πλέον δεν έχει καμία διάθεση να συνεργαστεί μαζί της στο γηπεδικό. Απλά όλο αυτό γίνεται για να υπάρξει μια πιο ομαλή προς τον κόσμο σειρά γεγονότων. Από την άλλη ο Ιβαν δεν περίμενε ότι ο ΑΣ θα ...
από aivas19
Τρί 29 Ιούλ 2025, 00:38
Jump to forum
Jump to topic

Οι ρεπόρτερ μας συνεχίζουν να πετάνε αετό...Ενημερωση από την σφήνα...Δεν πειράζει παιδία, μην ξεχάσετε να γράψετε κανα άρθρο ότι ο Ντέλιας έβαλε γκολ με τους "Πορτοκαλί", α και μη παει και ρωτήσετε αν πήγε ή όχι αεροπλάνο ε, αφήστε τον κάθε αντικειμενικό σαμπράκο να λέει ότι θέλει.

Ουστ.

Θα ...
από aivas19
Τρί 29 Ιούλ 2025, 00:42
Jump to forum
Jump to topic

Montrealiotis έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 00:12 Αργούν οι ντομάτες;;;
Κατσε προηγουνται τα πλυντηρια