Η αναζήτηση βρήκε 701 εγγραφές

Return

από Equalizer
Τρί 12 Αύγ 2025, 18:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Εν τω μεταξύ αυτή την επική μπανανοφλουδα με το νερό που κουνούσε, πως τη σκέφτηκε;

Δηλαδή μόνος του ομολογεί ότι μέχρι και τα νερά τους τα δίνει τζάμπα κ Σαββίδης, ΑΡΑ με κάποιο μαγικό τρόπο είναι άδικο να τους λέμε ότι τον τρυπάνε;

Γουατ ντα φακ
από Equalizer
Τρί 12 Αύγ 2025, 20:41
Jump to forum
Jump to topic

Dimitrisou έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 20:36
Ρε φίλε ποιος εδώ μέσα είπε να μην δωθούν εγγυήσεις;
Απολύτως κανείς, αλλά δε γαμεις, κάθε μέρα πρέπει να κάνουμε τους χαζούς και σε έναν εκπρόσωπο της αυθεντικής πλευράς
από Pater
Τρί 12 Αύγ 2025, 21:07
Jump to forum
Jump to topic

οταν η παε πουλαει παικτες, δεν κανει μεταγραφες και καθυστερει το γηπεδο 3 χρονια οι κολκες μιλανε για επιχειρησεις του ιβαν σε εμπολεμη ζωνη,δυσκολια μεταφορας κεφαλαιων και το χρησιμοποιουν ως δικαιολογια σαν καραμελα

οταν ο ασ ζηταει εγγυησεις για τους ιδιους λογους ειναι γραφικοι ψεκασμενοι ...
από gpap5
Τρί 12 Αύγ 2025, 21:57
Jump to forum
Jump to topic

οι σύνδεσμοι δεν εκπροσωπούν ούτε το 20% του κόσμου.

Αλλά εξακολουθώ να προβληματίζομαι: που χάθηκε ο Πανελλήνιος;;;
από jibbie
Τετ 13 Αύγ 2025, 00:00
Jump to forum
Jump to topic

Μετά και την συνέντευξη τύπου του ΑΣ να βάλω υπό το δικό μου πρίσμα αυτά που ξέρουμε και το συμπεράσματα βγάζω.

Πρώτον : Ο ΚυρΚυρ άνοιξε την κερκόπορτα στον Μυστακίδη ο οποίος καρτερικά έψαχνε τον τρόπο να εμπλακεί με τον ΠΑΟΚ.

Δεύτερον : Ο ΑΣ θεωρώ έχει απογοητευτεί με τον τρόπο που ...
από burbu
Τετ 13 Αύγ 2025, 00:35
Jump to forum
Jump to topic

Πρόβλημα κατανόησης κειμένου η τρολακια του ΑΣ δεν εξηγείται αλλιώς,μας πρηξατε με τις εγγυήσεις
από epitropos
Τετ 13 Αύγ 2025, 01:02
Jump to forum
Jump to topic

paris4 θα στο πω 1 (ΜΙΑ) φορά για να το καταλάβεις. Το γήπεδο ΔΕΝ είναι καφετέρια.Το ΔΕΝ συζητήσαμε και ΔΕΝ ξέρουμε το ενοίκιο ή το αν το νοικιάζουμε έτσι κι αλλιως στην ΠΑΕ του γηπέδου, του οποίου ο σκοπός είναι ακριβώς η στέγαση πρωτίστως της ΠΑΕ και δευτερευόντως των άλλων τμημάτων (γήπεδο ...
από epitropos
Τετ 13 Αύγ 2025, 01:58
Jump to forum
Jump to topic

ρε παιδεςι σορρυ κιολας.. αλλα να βράσω τις ίσες αποστάσεις.. τι παει να πει προτεραιοτητα, ηθικό προβαδισμα και τρεχα γύρευε θα μας τρελανετε καποιοι με τις γενικεύσεις και τα λογίδρια που ωρες ώρες και χωρίς να αναφέρομαι κάπου προσωπικά μοιάζουν copy paste.
1)Χωρίς επίσης να έχω καμία διάθεση να ...
από loukas karadimos
Τετ 13 Αύγ 2025, 07:49
Jump to forum
Jump to topic

Τι έγινε Νοτη? Αγανάκτησες με τον Jibbie και έχασες την ψυχραιμία σου? Τι προσβολές είναι αυτες ξαφνικά ? Ή μήπως είναι πολύ νωρίς για να σου γράψουν νονπεηπερ από το Λονδίνο?

Να φανταστώ πως όταν και ο ευγενέστατος κύριος Μυστακίδης καταλάβει ότι έχει κάτσει πάνω στο αυγό του Ιβαν θα χάσει και ...
από loukas karadimos
Τετ 13 Αύγ 2025, 08:39
Jump to forum
Jump to topic

Ρε σείς σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τι με χάλασε στην πορεία του Χρυσού Δικέφαλου και δεν μπορώ να θυμηθώ.

Αυτό που θυμάμαι είναι ότι μου άρεσε τότε η προσπάθεια και η ιδέα, στην οποία, αν θυμάμαι καλά συμμετείχε και ο μασκοφόρος. Θυμάμαι ότι ήθελα να γραφτώ, αλλά κάτι μετά από λίγα χρόνια με ...
από jibbie
Τετ 13 Αύγ 2025, 09:54
Jump to forum
Jump to topic

Αρα @joshua ακόμη κι έτσι να είναι καταλαβαίνουμε όλοι θέλω να πιστεύω ότι όλο το θεατράκι του ΑΣ και το μιξ μαρθα Βούρτση με εσανς από ψεκ σε ότι αφορά τους λόγους μη υπογραφής είναι απλά προφάσεις. Λογικό θα πω εγώ απ τη στιγμή που είναι στημένοι.
από Pater
Τετ 13 Αύγ 2025, 13:02
Jump to forum
Jump to topic

ποια τεκμηρια και ποιος εξαφανιζεται ? καθε μερα γραφω προσωπικα

παλι τα ιδια και τα ιδια αναμασας. τα ειπαμε αυτα προσφερε ο Ιβαν και τον ευχαριστουμε. και ο μεγαλος ΠΑΟΚ του προσφερε πολλα και τον εφερε στο προσκηνιο στην χωρα τον εκανε αναγνωρισιμο και του εδωσε δοξα.

τα ξερει αυτα ο ...
από makednoss
Τετ 13 Αύγ 2025, 13:35
Jump to forum
Jump to topic

Tenten εγώ αν ήμουν δισεκατομυριούχος και ήθελα να πάρω μια Π.Α.Ε. για την οποία θα έπρεπε να ματώσω οικονομικα, θα προτιμούσα να βρω κανένα δημοσιογραφικό όμιλο που τα παίρνει, ίσως και κανένα αρδ του 20αρικου να αρχίσουν τον πόλεμο στον νυν Ιδιοκτήτη. Αν ήμουν τυχερός και μπορούσα να βρω κανένα ...
από burbu
Τετ 13 Αύγ 2025, 18:09
Jump to forum
Jump to topic

Αληθεύει ότι ο πρόεδρας ΑΣ είπε ότι θα κάνει έλεγχο και Face control σ όποιον θέλει να γραφτεί στον ΑΣ?
Τεράστια προσπαθεια να προστατέψει τον ΑΣ αν αληθεύει :lol:
Όσο πάει μάρτυρανε μονοι τους ότι έκαναν μπινια.
Κάτι τέτοιο έγραψε ο πανακας
από Taseos
Τετ 13 Αύγ 2025, 20:30
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή τους κόβει δεν το έκαναν