Συνηθως το πρωτάθλημα το παίρνουν οι "value".
Όχι οι "value for money".
Μια απλή διαίρεση είναι.
Άμα είναι να βγάζουμε και τον vfm πρωταθλητή.
Συγχαρητήρια Λεβαδειακε και ΟΦΗ
Αναζήτηση για περισσότερες από 3614 εγγραφές
- Τρί 12 Μάιος 2026, 14:23
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 12 Μάιος 2026, 17:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Το ότι δεν έλειψαν όλοι αυτοί πιστώνεται στην ΑΕΚ και στην σωστή διαχείριση του υλικού της. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό ΔΕΝ μετράει υπέρ της. Αν βάλουμε μια ομάδα αγύμναστων να παίξει το παιχνίδι των εντάσεων του Κλοπ, για 3 μήνες θα είναι αήττητοι και μετά θα τους έχουν με όρους. Θα λέμε ότι ατύχησαν?
- Τετ 13 Μάιος 2026, 08:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Η άεκ πήρε το πρωτάθλημα γιατί είχε την πιο σταθερή ομάδα μέσα στην χρονιά και γιατί κατάφερε την εποχή που κρίνεται ο τίτλος να διατηρήσει τα επίπεδα φυσικής κατάστασης και τρεξιμάτων της σε ανώτερο επίπεδο από τους άλλους 2. Και κυρίως από εμάς.
Επίσης, οι μυικοί τραυματισμοί δεν είναι θέμα τύχης ...
Επίσης, οι μυικοί τραυματισμοί δεν είναι θέμα τύχης ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 11:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα μπει κανένας άνθρωπος εδώ, θα διαβάσει τι γράφεται, και θα νομίζει ότι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με ρόστερ ΕΠΣΜ που αντιμετωπίζει το Big3 της Ισπανίας, αλλά ευτυχώς έχει τον Ρίνους Μίχελς στον πάγκο κι οι κουτόφραγκοι δεν τον έχουν κλέψει ακόμα να σαρώνει τα τρεμπλ.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 12:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τους οποίους ΠΟΙΟΣ ευθύνεται; Προφανώς μιλάω για τους μυϊκούς τραυματισμούς που ήταν και η πλειοψηφία.
Εγώ ευθύνομαι; Ο Μάκης απ' τον Εύοσμο; Η Τσέο που έκανε σκληρά παζάρια; Ο Ιβάν που έσκασε 12Μ για να φέρει ένα ακόμα χαφ του 1Μ+ το χρόνο συν τα 3 ΑΠΟΛΥΤΗΣ επιλογής του προπονητή που είχε ήδη ...
Εγώ ευθύνομαι; Ο Μάκης απ' τον Εύοσμο; Η Τσέο που έκανε σκληρά παζάρια; Ο Ιβάν που έσκασε 12Μ για να φέρει ένα ακόμα χαφ του 1Μ+ το χρόνο συν τα 3 ΑΠΟΛΥΤΗΣ επιλογής του προπονητή που είχε ήδη ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 13:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε, πραγματικά το επίπεδο γραφικότητας σου έχει αρχίσει να ξεπερνάει και το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.
Καλά για το ότι σου λέει κάποιος το Α και συ απαντάς για το Γ, Β και Δ επειδή σε βολεύει τι να πει κάνεις.
Εντάξει, κέρδισες. Ο Ραζβαν είναι ο εκπρόσωπος του Θεού επί γης. Είναι αλάνθαστος ...
Καλά για το ότι σου λέει κάποιος το Α και συ απαντάς για το Γ, Β και Δ επειδή σε βολεύει τι να πει κάνεις.
Εντάξει, κέρδισες. Ο Ραζβαν είναι ο εκπρόσωπος του Θεού επί γης. Είναι αλάνθαστος ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 00:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέρσι δηλαδή τι τα κάναμε?
Δηλαδή ποιος προπονητής θα πάρει αυτό το ρόστερ με τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα και θα πάρει κάτω από 57 βαθμούς στο πρωτάθλημα ή κάτω από 63-66 συνολικά?
Στον ΠΑΟΚ η μία αποτυχία διαδέχεται την άλλη και δεν τρέχει κάστανο.
Όλοι οι υπεύθυνοι των αποτυχιών ...
Δηλαδή ποιος προπονητής θα πάρει αυτό το ρόστερ με τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα και θα πάρει κάτω από 57 βαθμούς στο πρωτάθλημα ή κάτω από 63-66 συνολικά?
Στον ΠΑΟΚ η μία αποτυχία διαδέχεται την άλλη και δεν τρέχει κάστανο.
Όλοι οι υπεύθυνοι των αποτυχιών ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Με τον Παμπλο μπορει καλες. Με την Λαουρα ειναι το θεμα ομως τι γινεται..zoran έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:18 Μαλεζάς ή PG , δεν μας έχω ικανους να ψαχτούμε καν αλλού
με τον pablo τι σχέσεις έχουμε πλέον ;; δεν εννοώ εμείς οι οπαδοί αλλά η διοικηση
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα σε όλους.
Κάθισα με ψυχραιμία και αργά το βράδυ έβαλα να δω τη συνέντευξη τύπου του Ρασβάν γιατί αυτή τη φορά ήθελα να δω εκφράσεις, γλώσσα σώματος, ύφος απαντήσεων κτλ.
Ειλικρινά μου προκλήθηκε μια αμηχανία και βρίσκομαι σε μια περισυλλογή από χθες το βράδυ.
Άκουγα τον προπονητή να ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ σήμερα, 14-5-2026, κάνω πρόβλεψη πως και του χρόνου με προπονητή τον Ραζβάν θα είμαστε.
Δεν πιστεύω ότι θα φύγει εκτός αν το απαιτήσει επιτακτικά ο ίδιος, που δεν το βλέπω να γίνεται.
Μα το έχω γράψει εδώ και ένα μήνα.
Ο άνθρωπος έχασε το πατέρα του, ο Ιβαν είναι συναισθηματικός σε τέτοια ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ σήμερα, 14-5-2026, κάνω πρόβλεψη πως και του χρόνου με προπονητή τον Ραζβάν θα είμαστε.
Δεν πιστεύω ότι θα φύγει εκτός αν το απαιτήσει επιτακτικά ο ίδιος, που δεν το βλέπω να γίνεται.
Μα το έχω γράψει εδώ και ένα μήνα.
Ο άνθρωπος έχασε το πατέρα του, ο Ιβαν είναι συναισθηματικός σε ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα σε όλους.
Κάθισα με ψυχραιμία και αργά το βράδυ έβαλα να δω τη συνέντευξη τύπου του Ρασβάν γιατί αυτή τη φορά ήθελα να δω εκφράσεις, γλώσσα σώματος, ύφος απαντήσεων κτλ.
Ειλικρινά μου προκλήθηκε μια αμηχανία και βρίσκομαι σε μια περισυλλογή από χθες το βράδυ.
Άκουγα τον προπονητή να ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 18:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εκείνο το ματς με την Καλλονή δε θα το ξεχάσω ποτέ.
Από τα παιχνίδια που παίρνεις την ομάδα και φεύγεις.
Το ρόστερ ήταν μη ανταγωνιστικό, ξεκάθαρα.
Και το είχε πάει ο Άγγελος στο +5!
Απίστευτα πράγματα...
Όσο το διεκδικούσες, τα χειρουργεία ήταν ένα και ένα.
Είχε και τον προαναφερθέντα τρύπιο, που ...
Από τα παιχνίδια που παίρνεις την ομάδα και φεύγεις.
Το ρόστερ ήταν μη ανταγωνιστικό, ξεκάθαρα.
Και το είχε πάει ο Άγγελος στο +5!
Απίστευτα πράγματα...
Όσο το διεκδικούσες, τα χειρουργεία ήταν ένα και ένα.
Είχε και τον προαναφερθέντα τρύπιο, που ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια ματιά στο αγωνιστικά λεπτά της κούλας στο transfmarket και ο μύθος των πολλών παιχνιδιών ή των πολλών λεπτών συμμετοχής των κουρασμένων μας παικτών θα καταρριφτεί!!!! ο ροτα π.χ. έχει 4133, ο μουκουντί 3593!!! και πολλοί άλλοι περίπου τα ίδια με τους δικούς μας. όσο για τα πολλά παραπάνω ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Είσαι τεράστιος !!! Πόσοι ανθρώπου στο φόρουμ , στο καφέ , στη παρέα λέγαμε ότι πάει για 2-2!!!! 100 ανθρώποι άσχετοι το βλέπαμε. Και δεν έκανες τίποτα ρε μαλακα μου .
Τίποτα γαμωτο σου .
Να σαι καλά σε ευχαριστούμε αλλά σήμερα φεύγεις .
Τίποτα γαμωτο σου .
Να σαι καλά σε ευχαριστούμε αλλά σήμερα φεύγεις .