Δέυτερο σακάκι έχει ο νέος μεγαλομέτοχος;
Αναζήτηση για περισσότερες από 3614 εγγραφές
- Σάβ 13 Δεκ 2025, 16:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Έχουν περάσει τόσες ώρες χωρίς μεταγραφή, τι θα γίνει;
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 10:15
- Jump to forum
- Jump to topic
MagdiTolba έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 02:11 Aπο τον Μυστακιδη περιμενω να φερει τον Αβδάλα. Τίποτα λιγότερο.
Έστω έναν Τέιτουμ
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 19 Δεκ 2025, 20:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξερω τι λετε εσεις, αλλα εγω απο τωρα εχω καλο αγχος και ανυπομονησια για τις μεταγραφες καλοκαιριου. Ο τρελοΜυστης εδωσε 600Κ για 6 μηνες στον Μπεβερλι

- Πέμ 25 Δεκ 2025, 14:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά πολύ μεγάλο ποσό αλλά σίγουρα μια κίνηση αναγκαία. Η περσινή του σεζόν στην ACB αξιοσημείωτη.
Ο Άριστος (ή, οι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις) δείχνουν ότι δεν αστειεύονται. Κινήσεις ολκής.
Με αυτήν την κίνηση είμαστε με Μελβιν-Χουγκαζ και Τζόουνς-Μουρ κι 7 ξένους για φέτος ...
Ο Άριστος (ή, οι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις) δείχνουν ότι δεν αστειεύονται. Κινήσεις ολκής.
Με αυτήν την κίνηση είμαστε με Μελβιν-Χουγκαζ και Τζόουνς-Μουρ κι 7 ξένους για φέτος ...
- Πέμ 25 Δεκ 2025, 17:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι είναι πάντως στο μπάσκετ νομίζω πιο εύκολο να κάνεις αναβάθμιση στην ομάδα και να δεις αποτέλεσμα άμεσα σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο. Εκεί έχουν σκάσει οι γείτονες και ζηλεύουν γιατί κατάλαβαν ότι ο δικός μας δεν αστειεύεται σε σχέση με το Κινέζο τον καβούρια τον δικό τους. Και οτι σύντομα θα ...
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Χειροτερα δεν γινεται να παμε. Να πεσουμε δεν προλαβαινουμε. Ας τα κανουν ολα μαζεμενα τα λαθη φετος και το καλοκαιρι να ξηλωσουν και τα πλακακια.
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 15:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω ότι πετάμε χαρταετό γιατί το καλοκαίρι θα λέμε ότι οι στόχοι μας έχουν συμβόλαια και είναι δύσκολο να σπάσουν.Χάποελ Ιερουσαλήμ: Θέλει τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, σύμφωνα με ισραηλινό δημοσίευμα
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 20:10
- Jump to forum
- Jump to topic
το ότι πήρε χειρότερους τα λένε εν γένει οι πολλοί, όσοι ασχολούνται περισσότερο με το μπάσκετ κατανοούν ότι:
V-ο Χουγκάζ είναι ΠΡΟΣΘΗΚΗ στο 4, και μάλιστα Έλληνας στο ψηλό επίπεδο που θα μείνει και χωράει και σε ανώτερη ομάδα.
V-ο Tyree είναι καλύτερος , πιο ταλαντούχος-εξελίξιμος, με υψηλότερο ...
V-ο Χουγκάζ είναι ΠΡΟΣΘΗΚΗ στο 4, και μάλιστα Έλληνας στο ψηλό επίπεδο που θα μείνει και χωράει και σε ανώτερη ομάδα.
V-ο Tyree είναι καλύτερος , πιο ταλαντούχος-εξελίξιμος, με υψηλότερο ...
- Τετ 01 Απρ 2026, 01:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πίστεψα για λίγο ρε μπαγάσα, δε κάνουμε τέτοιες πλάκεςHayate έγραψε: Τρί 31 Μαρ 2026, 23:28 Βγαίνει ότι ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ θα είναι η τελευταία φετινη προσθήκη καθώς οι Μπακς χαιρέτησαν νωρίς...Δε σημαίνει αυτό βέβαια ότι θα μείνει και του χρόνου αλλά γιατί όχι.Θα είναι τεράστια βοήθεια στη μάχη των playoff πάντως....
- Δευ 13 Απρ 2026, 19:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι μαλακίες διαβάζουμε θεέ μου
- Τετ 15 Απρ 2026, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο ΠΑΟΚ είχε πραγματικά μπασκετικούς δημοσιογράφους (δεν εννοώ να βλέπουν το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, αλλά να βλέπουν μπάσκετ, από NBA μέχρι Α2), θα μας είχαν κάνει μέχρι τώρα τουλάχιστον 10 ρεπορτάζ - αφιερώματα περί του τρόπου παιχνιδιού του Τρινκιέρι, τι είδους παίχτες του αρέσουν κτλ. Θα είχαμε μια ...
- Τρί 21 Απρ 2026, 11:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορώ να κατηγορήσω τους Έλληνες που πάνε στο ΝCAA. Ακόμα κι αν δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, συμμετέχουν σε ιστορικά προγράμματα και παίζουν σε μια λίγκα που έχει κατα κύριο λόγο ως σκοπό την ανάπτυξη παικτών. Μαθαίνουν σιγουρα πολλα, συν το γεγονός οτι τα λεφτα ειναι πολυ καλα πλεον..
Οχι ...
Οχι ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ λάθος το τάιμινγκ της αποκάλυψης τέτοιων ειδήσεων.
Μετά από χαμένο τελικό στην μπάλα βρίσκει πάτημα το κάθε τρολακι να γράφει «και την ΠΑΕ, και την ΠΑΕ».
Πέρα από τον επικοινωνιακό πόλεμο που εμμέσως γίνεται στην ΠΑΕ, σε 3 μέρες παίζουμε ευρωπαϊκό τελικό, ας περίμεναν να το βγάλουν από ...
- Πέμ 30 Απρ 2026, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ που είμαι πιο ρετρό στο μπάσκετ, ακόμα αναπολώ εκείνη την ομαδάρα που πηγαίναμε να χτίσουμε με Βασιλειάδη, Βασιλόπουλο, Μαυροκεφαλίδη, κι άλλους Έλληνες που βρήκαμε και φτιάξαμε από μικρά παιδιά. Δυστυχώς το μπάσκετ έχει πάει σε μονοπάτια που οι ελληνικές ομάδες αδιαφορούν για ανάπτυξη παικτών ...