Φιλαράκι με τα τρία όλα κι όλα ποστ
Μπορείς να αποδείξεις ότι τα έργα που πήρε ο Σαββίδης ήταν λόγω ΠΑΟΚ?
Εγώ ξέρω ότι ότι πήρε το πήρε μέσα από διαγωνισμους καταθέτοντας τις υψηλότερες προτάσεις.
Όσο για τα χρήματα από τις μεταγραφές. Τα εσοδα-εξοδα της ΠΑΕ αναρτημένα δημόσια είναι. Όποιος θέλει ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 3643 εγγραφές
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:05
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Αγαπητέ equ θεωρώ ότι το κακό με τα νέα account που εμφανίστηκαν με την ίδια θεματολογία και γραφή δεν προσφέρουν κάτι σε κανέναν διάλογο. Είναι απορίας άξιο πως δεν μπήκαν στον κόπο να γράφουν έστω μετά το Χαριλάου που η ομάδα τους πήρε το πιο μάγκικο πρωτάθλημα στην ιστορία της χώρας και θυμήθηκαν ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας κάνουμε τη σούμα στο τέλος source.
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Η απάντηση σου είναι παιδιού Πέμπτης δημοτικου... Με λίγα λόγια πρέπει να χαιρόμαστε που παίρνουμε λεφτά και έργα...αλλά λεφτά για μεταγραφές γιοκ...
Καταρχήν, ούτε παίρνουμε ούτε δίνουμε. Η εταιρία έχει ιδιοκτήτη και αυτός πληρώνει την ζημιά για να βγάζουμε γούστα εμείς. Και τουλάχιστον εγώ ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 17:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας γίνω εριστικός μια φορά
Οι δίπλα τι πωλήσεις έκαναν τον τελευταίο αιώνα και κάνουν αγορές ύψους 3 εκατομμυρίων?
Οι δίπλα τι πωλήσεις έκαναν τον τελευταίο αιώνα και κάνουν αγορές ύψους 3 εκατομμυρίων?
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας δουμε τι θα φερουμε εμεις πρωτα και κανουμε μετα τις συγκρισεις με τον ρουλη. Παει και το Σαββατο και οπως φαινεται ο αρχικος στοχος ενισχυσης πριν την προετοιμασια δεν επετευχθει. Μοιρασμενα τα πραγματα μεχρι τωρα,ουτε για κραξιμο,ουτε για αποθεωση.
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 18:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό με τα ανοίγματα και τις καλύψεις εκτός από τον ΠΑΟΚ που είδατε να ισχύει στη πράξη;
Ο ζέλας δεν λέγαμε πως δεν θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές φέτος μετα το άνοιγμα που κάνει 3 σερι χρόνια;
Πως κάνει μεταγραφές;
Εν τω μεταξύ έτσι και φυγει ο Ντελιας θελω να δω ποιος θα πουληθεί του χρόνου και ...
Ο ζέλας δεν λέγαμε πως δεν θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές φέτος μετα το άνοιγμα που κάνει 3 σερι χρόνια;
Πως κάνει μεταγραφές;
Εν τω μεταξύ έτσι και φυγει ο Ντελιας θελω να δω ποιος θα πουληθεί του χρόνου και ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ από αυτά που ακούω, θα τρίβουμε τα μάτια μας με τον Taylor φέτος. Δεν είναι παίκτης ροτέισον. Είναι παίκτης 11αδας.
Είναι έστω στο 77,4% του Μπαμπα του 24;
Αν υπολόγισα σώστα, γιατί ο τύπος του hunter είναι proprietary, ο Taylor είναι 76.98% του Μπαμπα του 24
95% Confidence Interval ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν η πιο ακριβή σου μεταγραφή είναι του Ινγκανσον από την Ρωσία ( και υπάρχει λόγος που το αναφέρω) κάπου στα 3 - 3,5 εκατομμύρια δεν υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση.
Όσο για τα νούμερα των συμβολαίων και των μεταγραφών έχω κάθε λόγο να τα αμφισβητώ όταν ο τερματας από τις Σέρρες στην αρχή μας ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν η πιο ακριβή σου μεταγραφή είναι του Ινγκανσον από την Ρωσία ( και υπάρχει λόγος που το αναφέρω) κάπου στα 3 - 3,5 εκατομμύρια δεν υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση.
Όσο για τα νούμερα των συμβολαίων και των μεταγραφών έχω κάθε λόγο να τα αμφισβητώ όταν ο τερματας από τις Σέρρες στην αρχή μας ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομιζω ενα πλοιο στριβει πιο γρηγορα απο τον μπουχαλακη.
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 18:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Το συντηρεί με ζήλο το θέμα πάντως. Του το δίνω
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 02:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν μπορείς να φέρεις τσουμπα, φερτον χθες
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 06:04
- Jump to forum
- Jump to topic
αυτο το οτι οι καλοι παικτες δεν ερχονται στην ελλαδα παρα μονο για τον ηλιο..ενω στην τουρκια και στην αραβια πανε να παιξουν...μηπως να το πουμε ξεκαθαρα?
ο ΠΑΟΚ δεν εχει κλεισει ακομη φορ γιατι δεν δινει τα λεφτα που θελουν
θα παιξουμε με τον χρονο παλι...
υ.γ. ο Αγιαξ θελει λεφτα αρκετα για τον ...
ο ΠΑΟΚ δεν εχει κλεισει ακομη φορ γιατι δεν δινει τα λεφτα που θελουν
θα παιξουμε με τον χρονο παλι...
υ.γ. ο Αγιαξ θελει λεφτα αρκετα για τον ...