Η αναζήτηση βρήκε 493 εγγραφές
- Παρ 17 Απρ 2026, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD
Από το ΠΑΟΚ είσαι!
- Σάβ 18 Απρ 2026, 15:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Δεν υποτιμώ τίποτα. Ότι εμφανίζεται η κουλα ένα κράμα μεταξύ Ρεάλ και μπαρτσας, υποσυνείδητα, απλά με ξεπερνάει. Δεν λέω ότι θα έχουμε ένα εύκολο βράδυ.
- Σάβ 18 Απρ 2026, 21:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Αυτά μου βγάζει το ChatGPT. Αν είναι ακριβής, εγώ δεν βλέπω τίποτα τρομερές διαφορές σε σχέση με άλλες εφαρμογές ομάδες. Για πείτε οι γνωστες
| Ομάδα | Παίκτης | Λεπτά |
| -------------------- | --------------------- | ------- |
| **PAOK FC**
| Ράχμαν Μπάμπα | ~3.200′ |
| | Κενί | ~3.100 ...
| Ομάδα | Παίκτης | Λεπτά |
| -------------------- | --------------------- | ------- |
| **PAOK FC**
| Ράχμαν Μπάμπα | ~3.200′ |
| | Κενί | ~3.100 ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ
Από την γέννα η πρώτη λέξη, τρόπος ζωής από το ‘26
Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ όλες τις πίκρες τις έφαγα από κοντά, από την κερκίδα, τώρα που είμαι μακριά έχω χάσει όλες τις μεγάλες χαρές, που θα ήθελα να είμαι εκεί, στην κερκίδα.
Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ όλες τις πίκρες τις έφαγα από κοντά, από την κερκίδα, τώρα που είμαι μακριά έχω χάσει όλες τις μεγάλες χαρές, που θα ήθελα να είμαι εκεί, στην κερκίδα.
- Δευ 20 Απρ 2026, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Λογικός ο εκνευρισμός, φυσικά ευθύνη έχει και ο Σαββίδης, αλλά σας παρακαλώ πολύ μην ανακυκλώνετε τις πίπες, που έχουν απαντηθεί ένα εκατομμύριο φορές.
- Δευ 20 Απρ 2026, 18:47
- Jump to forum
- Jump to topic
μπράβο ρε taseosTaseos έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 18:12 Οταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η γη με ζωγραφιά! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!
https://www.skylinewebcams.com/el/webca ... elous.html
- Δευ 20 Απρ 2026, 21:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Μέσα σε όλα αυτά τα βίντεο είδα σήμερα και της στιγμές που θυμήθηκα, ένα μου έμεινε λίγο παραπάνω.
Ένας παππούς (Νότης Τσιντογλου), να λέει ότι το αγαπημένο του τραγούδι είναι «να ξαναγινόμασταν πάλι πιτσιρίκοι», όχι για τιποτα άλλο, αλλά για να ξαναπαιζε πάλι στον ΠΑΟΚ
Ένας παππούς (Νότης Τσιντογλου), να λέει ότι το αγαπημένο του τραγούδι είναι «να ξαναγινόμασταν πάλι πιτσιρίκοι», όχι για τιποτα άλλο, αλλά για να ξαναπαιζε πάλι στον ΠΑΟΚ
- Δευ 20 Απρ 2026, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε δεν πουλάει, μας ζαλίσανε τα @@ από το καλοκαίρι. Όλοι οι τεχνοκράτες νεοπαοκτσηδες που μάθανε από μάνατζμεντ.
Λες και οι υπόλοιποι πουλάμε κρεμμύδια στις λαϊκές, και κοιμάστε και ξυπνάμε με τον Ιβαν εικόνισμα.
ΑΝ αυτός ο ΠΑΟΚ δεν είναι της αισθητικής μην τον παρακολουθείτε
100 χρόνια ΠΑΟΚ ...
Λες και οι υπόλοιποι πουλάμε κρεμμύδια στις λαϊκές, και κοιμάστε και ξυπνάμε με τον Ιβαν εικόνισμα.
ΑΝ αυτός ο ΠΑΟΚ δεν είναι της αισθητικής μην τον παρακολουθείτε
100 χρόνια ΠΑΟΚ ...
- Τρί 21 Απρ 2026, 16:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε άσε τώρα ρε. Χεσμενους μας έχει. Ούτε ελικόπτερο δεν νοίκιασε αυτήν την φορά για να μας εντυπωσιάσει…
- Τρί 21 Απρ 2026, 18:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Το οτι δεν ηρθε με ελικοπτερα κλπ κλπ μονο ενθαρρυντικο ειναι. Οι καλες δουλειες συνηθως γινονται οταν μαθαινεις μονο το αποτελεσμα αυτων. Ισως να εχουμε ουσιαστικες εξελιξεις. Με την ελπιδα επιτελους να αλλαξει κατι.
Ρε σύ αλήθεια τώρα, εντυπωσιάστηκες εσύ που είδες τον Ιβαν να έρχεται με ...
- Παρ 24 Απρ 2026, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Καθίστε καλά ρε που θα πάρει ο 32χρονος Γιακουμάκης 8Μ μπατζετ στην τριετία. Μάξιμουμ 1-1.5 αγορά και 1.2 τον χρόνο.
Αντε να κάνουμε λίγο και τους λογιστές γιατί πολύ χαλαρούς μας βλέπω
Αντε να κάνουμε λίγο και τους λογιστές γιατί πολύ χαλαρούς μας βλέπω
- Παρ 24 Απρ 2026, 17:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
Αντε ακόμα ένας μεγάλος οικονομικός αναλυτής…
Απορώ πως πτώχευσε αυτή χώρα όταν ακόμα και ένα απλό μέλος στο ταπεινό Παοκμανια μπορεί έτσι σε 2-3 λεπτά να βγάλει μια αποτίμηση εκατομμυρίων. Respect
Απορώ πως πτώχευσε αυτή χώρα όταν ακόμα και ένα απλό μέλος στο ταπεινό Παοκμανια μπορεί έτσι σε 2-3 λεπτά να βγάλει μια αποτίμηση εκατομμυρίων. Respect
- Σάβ 25 Απρ 2026, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Μήπως δεν είμαστε άρρωστοι αλλά σε μια φάση εξέλιξης; Ποτέ άλλοτε στην ιστορία μας είχαμε πλούσιο ιδιοκτήτη και παίρναμε συνεχόμενα τίτλους; Νομίζω ότι προσπαθούμε σαν οργανισμός να συνηθίσουμε. Προφανώς και δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν προβλήματα
- Σάβ 25 Απρ 2026, 19:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ μου!
Για τον λαό σου, την ιστορία σου, για τους νεκρούς σου
Για τον λαό σου, την ιστορία σου, για τους νεκρούς σου
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1
Ε ναι αυτοί έλειπαν για να νικήσεις στον τελικό τον ΟΦΗAthens έγραψε: Σάβ 25 Απρ 2026, 22:28 Ντροπή μόνο αυτό
Που είναι το στοπερ ηγέτης;
Που είναι το αρ εξτρεμς
Που είναι η φορακλα;