Η αναζήτηση βρήκε 32 εγγραφές
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 16:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ρε σείς σοβαρά τώρα πάτε να κάνετε συζήτηση με τον γκουερινο; Σοβαρά τώρα;
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 16:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Θα φανεί πού θα πάει η δουλειά. Αν θες τη γνώμη μου, θεωρώ ότι έχει βρει κάποιους συμμάχους μέσα στον σύλλογο ο Μυστακίδης, με τη συνδρομή των οποίων ευελπιστεί ότι θα μπορέσει στο τέλος να "ψειρίσει" ουσιαστικά την ΠΑΕ από τον Σαββίδη.
Εχει βρει ηδη νομιζω. Δεν ειναι τυχαιο αυτο που ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ένας δανεικός εξτρεμ ΟΚ
:lol:
Έγινε μπρο..
Στο νταμπλ μη δεν έχεις ίντερνετ ναι?
Έλα μην ασχολείστε με το attention whore που μόλις είδε hype μπήκε να πετάξει χολή.
Ο Γκουερινο ειναι μελος του φορουμ, απλα αποτυπωσε μια ωμη αληθεια. Βεβαια ειναι σχετικα (?) νωρις αλλα μπορει και οχι ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 21:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο φετινός μεταγραφικός μη-σχεδιασμός, έχει αποτέλεσμα σε μια χρονιά που ΞΕΡΕΙΣ ότι θα έχεις 4 βασικές αλλαγές στον άξονα (Τέρμα, στόπερ, χαφ και φορ), καταλήγεις να έχεις ενσωματώσει 21 Ιουλίου μόνον έναν. Τους άλλους τρεις δεν τους έχεις πάρει καν, ενδεχομένως να μην ξέρεις καν ποιοι είναι ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα 20 Ιουλίου έχουμε ακομα που λέτε τα λέγαμε και προπερυσι και περυσι. και φτάσαμε 31 Αυγούστου πρωί και ψάχναμε 4 παίχτες για βασικούς. Άρον άρον έκλεισαν Λοβρεν Μπακαγιοκο Κολλεϊ κτλ. Η ομάδα πέρυσι δεν μπορούσε να κοντραρει την Βικτόρια Πλζεν όσο έπαιζαν με 11, έχασε από την Στεαουα των 10 ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρκεί μία μόνο κουβέντα του λευκού ποινικού μητρώου κι αμέσως προσγειωνόμαστε στη σκληρή πραγματικότητα της σαββιδαϊκής ερημιάς.
Και ως διά μαγίας, πλάκωσε και η κουστωδία προς υποστήριξη.
Και ως διά μαγίας, πλάκωσε και η κουστωδία προς υποστήριξη.
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 21:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα 20 Ιουλίου έχουμε ακομα που λέτε τα λέγαμε και προπερυσι και περυσι. και φτάσαμε 31 Αυγούστου πρωί και ψάχναμε 4 παίχτες για βασικούς. Άρον άρον έκλεισαν Λοβρεν Μπακαγιοκο Κολλεϊ κτλ. Η ομάδα πέρυσι δεν μπορούσε να κοντραρει την Βικτόρια Πλζεν όσο έπαιζαν με 11, έχασε από την Στεαουα των 10 ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Το ότι πρέπει απογευματιατικα να κάθομαι να παρηγορω τα παιδάκια μου 8 και 10 ετών δεν θα το συγχωρήσω έτσι εύκολα
Αδερφε μου σε νιωθω απολυτα χθες ο μικρος που του πηρα φανελα ντελια και κοιματε μ αυτη στο προσκεφαλι του εφαγε το πρωτο σοκ διαπιστονοντας οτι ο κοταρσκι εγινε ταλαρα
Βεβαια ηταν ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε ένα χρόνο έβγαλε 60 εκατομμύρια από πωλήσεις αυτό τα λέει όλα, πούλησε ότι καλό είχε ο ΠΑΟΚ
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Δύσκολες ημέρες για τον ΠΑΟΚ μας. Πλέον έχουν ανοίξει οι ασκοί του Αίολου. Το πιο βασικό είναι να κλείσουν άμεσα είτε με πώληση της ΠΑΕ είτε με αποφασιστικές κινήσεις από την πλευρά της ΠΑΕ σε όλα τα επίπεδα. Το χειρότερο που μπορεί να γίνει είναι να υπάρχει αυτό το κλίμα όλη την χρονιά. Δεν θελω ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι να πεις τώρα στα μικρά ΠΑΟΚτσακια που έχουν πλανταξει στο κλάμα. Μου θύμισαν τον μικρό μου εαυτό όταν πωλήθηκε ο Βιεϊρίνια. Ότι μεταγραφή και να κάνουν αυτό δεν αλλάζει.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρώτη φορά βλέπω τον κόσμο τοσο συσπειρωμένο.
Όπου και να κοιτάξω ,όπου και να διαβάσω το ,99% ρίχνει ευθύνες στον Σαββιδη.
Υπάρχουν βέβαια και τα πρόβατα που είναι ευτυχώς μόνο το 1%.
Λογικά μαζί με τον Ντελια τέλος και ο Σαββίδης.
Δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει από την οργή του κόσμου.
Δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει από την οργή του κόσμου.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε ένα χρόνο έβγαλε 60 εκατομμύρια από πωλήσεις αυτό τα λέει όλα, πούλησε ότι καλό είχε ο ΠΑΟΚ
Το πρόβλημα δεν είναι από μόνο του το ότι έβγαλε 60Μ από πωλήσεις, να είμαστε δίκαιοι.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν επένδυσε ούτε σεντ από αυτά πίσω στην ομάδα.
Τελειωμένοι πρώην ποδοσφαιριστές και ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξέρω ότι δεν θα πέσεις από τα σύννεφα με αυτό που θα πω αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα βρούνε πάλι τρόπο να κάνουν το μαύρο άσπρο..
Όποιος προσπαθήσει να με πείσει για το αντίθετο, θα του έδειχνα πολύ ευχαρίστως (τρόπος του λέγειν) την έκφραση του γιου μου μόλις του ανακοίνωσα την πώληση του ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρώτη φορά βλέπω τον κόσμο τοσο συσπειρωμένο.
Δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει από την οργή του κόσμου ...