Η αναζήτηση βρήκε 62 εγγραφές

Return

από aivas19
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 12:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Πάντως θαυμάζω την αισιοδοξία κάποιων όσον αφορά τον Μαροκινό.

Μιλάμε για 27χρονο παίκτη με 67 γκολ σε 272 ματς, τα 52 εκ των οποίων τα έβαλε σε Δ, Γ και Β Εθνική Ιταλίας.

Τα βιογραφικά δεν παίζουν μπάλα, ΟΚ. Αλλά κάτι δείχνουν τα άτιμα.

Υ.Γ. Το βλέπω να έρχεται, όσοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι ...
από Panostas1995
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 13:41
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως πραγματικά, δυσκολεύομαι πολύ να καταλάβω από ποιο αντικειμενικό στοιχείο προκύπτει η αισιοδοξία ορισμένων για αυτόν τον Cheddira. Ένας ποδοσφαιριστής που η καριέρα του δεν λέει απολύτως τίποτα σε νούμερα!
Απορώ πως γίνεται καν σύγκριση με τον καημένο το Samatta. Που όταν πήγαμε να παίξουμε ...
από Ragnar1926
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 14:27
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή τώρα είδα τα σχόλια για κεντιρα , περίεργοι δεν είμαστε εμείς που πιστεύουμε πως ο κεντιρα έχει κάποια στοιχεία που μπορεί να βοηθήσουν ( προφανώς και οι περισσότεροι θα θέλαμε κάτι καλύτερο ) αλλά εσείς που κράζετε ένα ποδοσφαιριστή πριν καν ερθει .
από boogeyman77
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 15:34
Jump to forum
Jump to topic

θυμαστε που ζαχαρωνα ενα MG τον χειμωνα?

πάπαλα το ΜG,κατι αλλο σε σπορ εχει?
μου αρεσει η επιθετικη οδηγηση,ας ειναι και MD

https://www.transfermarkt.com/marvin-ducksch/profil/spieler/125103

Αν ήταν να φέρουμε αυτόν γιατί δεν πήραμε Selke που είναι ίδιο στυλ παίκτες,ήταν ελεύθερος και ...
από leftosss4
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 19:04
Jump to forum
Jump to topic

Να τέτοια ονόματα λέμε εδώ μέσα και μετά άμα σκάσει το normal για τα κυβικά μας ξενερώνουμε.. η ομάδα θέλει άμεσα χάφ και όχι φορ. Βγάζει μάτι ειδικά στο 2ο ημίχρονο. ΑΜΕΣΑ
από DikefalosNisiotis
Κυρ 20 Ιούλ 2025, 13:33
Jump to forum
Jump to topic

Για μένα φίλοι συνοπαδοί μου δεν έχει σημασία αν στα μάτια κάποιου ο Χ Ντεσποντοφ ειναι ξέρω γω ρεβόλβερ λόγω των νουμερων - στατιστικών που κάνει και σ'ενος άλλου ένα αχρειαστο εξτρέμ που τον νοιάζουν εγωιστικά μόνο τα νούμερα που κάνει κακός τακτικά και ανύπαρκτος αμυντικά .
Το θέμα είναι να ...
από George Best4
Κυρ 20 Ιούλ 2025, 21:17
Jump to forum
Jump to topic

Τα 20 Ιουλίου έχουμε ακομα που λέτε τα λέγαμε και προπερυσι και περυσι. και φτάσαμε 31 Αυγούστου πρωί και ψάχναμε 4 παίχτες για βασικούς. Άρον άρον έκλεισαν Λοβρεν Μπακαγιοκο Κολλεϊ κτλ. Η ομάδα πέρυσι δεν μπορούσε να κοντραρει την Βικτόρια Πλζεν όσο έπαιζαν με 11, έχασε από την Στεαουα των 10 ...
από smoothcriminal1926
Τρί 22 Ιούλ 2025, 14:43
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ο δισεκατομμυριουχος ιδιοκτήτης πρέπει να χώνει κάθε χρόνο από την τσέπη του εκατομμύρια. Μας τα χρωστάει;

Είπε κανείς ότι μας τα χρωστάει; Ούτε του ζητήθηκε να βάλει εκατομμύρια με το τσουβάλι κάθε χρόνο. Νορμάλ κινήσεις ζητάει ο νοήμων οπαδός για την ομάδα του ...
από omerta76
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Καλά, δεν ντρέπονται λίγο αυτόν τον συγκινητικό κόσμο που κοντεύει να αγοράσει ολόκληρη την Τούμπα σε διαρκείας και να ανταποκριθούν επιτέλους κάνοντας δυο μεταγραφές της προκοπής;

Έλα ντε...26/8 έχουμε σήμερα τι περιμένουν;;;;

Ε ας περιμένουμε ως τις 26/8 αφού είναι νωρίς ακόμη και αν δεν ...
από Ragnar1926
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 18:16
Jump to forum
Jump to topic

Πειτε μου έναν άλλον ποδοσφαιριστή που είτε επαιζε καλά είτε όχι και ερχόταν κυρίως από τον πάγκο είχε τα νούμερα του ντεσποτοφ ....όταν ο ντεσποτοφ κλείνεται επειδη οι αντίπαλοι προπονητές ξέρουν πως δεν είναι καλός στο ένα εναντίον ενός και στο ότι δυσκολευόμαστε στην ανάπτυξη λόγω ανεπάρκειας σε ...
από Σουριναμέζος
Δευ 28 Ιούλ 2025, 11:05
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ τον Μαντί? Σε καμία περίπτωση, μόνο για Βιτίνια :lol:
από gpap5
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:57
Jump to forum
Jump to topic

Για τους άμπαλους, προτείνω να δούνε ξανά το video με το γκολ του Κρέμτσικ στον αγώνα με την κούλα στο κύπελλο (2-1) και να προσπαθήσουν να θυμηθούν πότε είδαν τελευταία φορά τέτοιο γκολ από κεντρικό επιθετικό του ΠΑΟΚ, μετά τον Πρίγιο.

Άι ρε, που θα υποτιμήσετε τον Κρέμτσικ, που έχουμε δει ...
από paokspren
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:20
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πιστεύω ότι ο Κραλ είναι ο παίκτης που χρειαζόμαστε. Έχει τις τεχνικές προδιαγραφές να συμπληρώνει τους άλλους 3 και την ποιότητα να κάνει την διαφορά.
από Eagle1980
Παρ 01 Αύγ 2025, 17:16
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως θέλω και τον ΛΙΑΒΑ πουλέν μου απο ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ !!! :mrgreen:
από ektoras
Παρ 01 Αύγ 2025, 21:43
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ που απο ξένα πρωταθλήματα παρακολουθώ περισσότερο bubesliga και budesliga 2 αλλά και Μίλαν έχω δει πολλές φορές τον Ντουκς από τότε που έπαιζε Αννόβερο και τον Γιόβιτς τόσο στις χρονιές του στην Άιντραχτ αλλά και τώρα στη Μίλαν θα ήμουν πιο σίγουρος για τον Γερμανό...ο Σέρβος αν πιάσει μπορεί ...