Η αναζήτηση βρήκε 62 εγγραφές
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Πέρσι δεν υπήρχε κανένας σε υψηλό επίπεδο, Σμυρλής και σια αν θυμάσαι, ακόμα και ο Δαρέλας δεν ήταν τόσο τοπ όσο μας έλεγαν.
Φέτος οι Μπαταούλας και Χατσίδης θα βρούνε θέση στο rotation, δεν σου κάνει εντύπωση που αποκλείεται να πάρουμε αριστερό στόπερ?Μόνο για δεξί γίνεται συζήτηση.
Όσο για ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 16:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ας πάρουνε τον Κουλουρη πίσω να μην έχουμε θέμα και με τις λίστες να τα παστελωνει κιόλας το ΠΑΟΚτσακι…τι άλλο να κάνει δλδ για τον εκτιμήσει ο ΠΑΟΚτσης να βγει 1ος σκόρερ σε καμία Γερμανία;;βγήκε σε Ελλάδα και Πολωνία!!
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως αν θελουμε νταμαρι φορ και ελευθερο, Luuk De Jong θα γουσταρα.Μεγαλος ηλικιακα αλλα δεν εχει σταματησει το σκοραρισμα.
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 19:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Selke θα ήταν ο ιδανικός αλλά δυστυχώς πήγε Τουρκία. Ο ορισμός του killer.blackzi έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 18:07 Ο Άκπομ είναι κλασσικός παίκτης συστήματος Λουτσέσκου. Άλλα και από τα υπόλοιπα ονόματα που ακούστηκαν φαίνεται ότι θα έρθει επιτέλους σοβαρό φορ.
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 19:40
- Jump to forum
- Jump to topic
20 ήταν τελευταίες μέρες των μεταγραφών από Μπενφικα
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 19:46
- Jump to forum
- Jump to topic
20 εκ + 10% μεταπωληση ειχαν δωσειEttien26 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 19:39 Πόσο ήταν πέρυσι η μεγαλύτερη πρόταση για Ντέλια ? Θυμάται κανείς ?
https://www.metrosport.gr/ochi-savvidi- ... ia-1034098
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Η φαση ειναι οτι εγω παραθετω ολες τις πηγες ειτε ειναι πολλαπλα database (FBref, SalarySport, Capology, Aiscore) ειτε ειναι ρεπορταζ της χωρας του
Εσεις απλα λετε "δεν γινεται να παιζει Ναπολι (που δεν παιζει) και να παιρνει 300χιλ)" και πρεπει εγω να αποδειξω οτι δεν πεταει ο γαιδαρος
Τεσπα για ...
Εσεις απλα λετε "δεν γινεται να παιζει Ναπολι (που δεν παιζει) και να παιρνει 300χιλ)" και πρεπει εγω να αποδειξω οτι δεν πεταει ο γαιδαρος
Τεσπα για ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Να δω ποιος στην ομάδα θα πάρει απόφαση να δοθεί η 3η θέση του φορ σε μεταγραφή ξένου και όχι στον Μύθου.
Επίσης πρέπει να βρεθεί τρόπος να αξιοποιηθεί ο Μπαλντε. Αυτά τα περί ξένου δεν έχουν καμία σημασία όταν πρόκειται για κάτι τόσο εξαιρετικό
Επίσης πρέπει να βρεθεί τρόπος να αξιοποιηθεί ο Μπαλντε. Αυτά τα περί ξένου δεν έχουν καμία σημασία όταν πρόκειται για κάτι τόσο εξαιρετικό
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ντεσπότοφ είναι παίχτης που στη θητεία του στον ΠΑΟΚ έχει γκολ ή ασίστ ανά 97 λεπτά. 46 σε 4486 λεπτά. Νομίζω πως με πάρα μεγάλη ευκολία λέμε να πουληθεί, ή ότι η απώλεια του δε θα φανεί επειδή θα καλυφθεί από έναν 19χρονο που δεν έχει παίξει λεπτό σε επίσημο αγώνα. Η στελέχωση της θέσης του ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 00:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι λέω να αφήσουμε τις εκπτώσεις σε θέσεις και να κοιτάξουν να φτιάξουν επιτέλους ένα πλήρες ρόστερ σε όλες τις γραμμές.
Στόπερ, χαφ και φορ.
3 κινήσεις που μπορεί να αποδειχθούν κομβικές για όλη την σεζόν.
Στόπερ, χαφ και φορ.
3 κινήσεις που μπορεί να αποδειχθούν κομβικές για όλη την σεζόν.
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 23:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω αυτά που ακούμε είναι λίγο παραμύθια και όλοι το ξερουμε.
Δε δίνει η ομάδα 2+ μύρια που λένε για φορ.
Δεν είναι ότι μας απορρίπτουν όλοι οι καλοί επιθετικοί.
Δεν είναι ότι οι παίχτες δεν υπογράφουν για να αποφύγουν προετοιμασία.
Δεν είναι ότι οι καλοί παίχτες υπογράφουν τέλη Αυγούστου ...
Δε δίνει η ομάδα 2+ μύρια που λένε για φορ.
Δεν είναι ότι μας απορρίπτουν όλοι οι καλοί επιθετικοί.
Δεν είναι ότι οι παίχτες δεν υπογράφουν για να αποφύγουν προετοιμασία.
Δεν είναι ότι οι καλοί παίχτες υπογράφουν τέλη Αυγούστου ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 07:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα όπως λέει το "ρεπορτάζ" γουστάρουμε Σεντιρα γιατί παίζει για την ομαδα και όχι για τον εαυτό του. Βρείτε μου ομαδα που βγαίνει στην αγορά να δώσει συμβολαιο 2 μυρια σε επιθετικο με βασικό χαρακτηριστικό να παίζει για την ομάδα...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 08:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Άντε βρε κλείστε τον σεντιρα εκεί στην ΠΑΕ και μην ακούτε κανέναν
Χορτάσαμε από βαριά βιογραφικά
Χορτάσαμε από βαριά βιογραφικά
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 11:14
- Jump to forum
- Jump to topic
O μεγαλύτερος αστικός μύθος της εποχής μας είναι αυτό με τον Αύγουστο.
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 11:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Για συμβόλαιο λέμε. Στον Μοπευ οι δημοσιογράφοι μας είπαν ότι του προτάθηκε 2.1Ettien26 έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 11:48 Και μια ερώτηση για όσους ξέρουν.
Αυτά τα 2 Μ που λέτε ότι δίνουν για επιθετικό αφορούν το συμβόλαιο του παίκτη ή την αποζημίωση της ομάδας του ?