Έγραψα παραπάνω 6 παίκτες που μπορούν, κατ' εμέ, του χρόνου να παίξουν στο κύπελλο. Ειδικά οι Κοσίδης Πολυκράτης και Γκιτέρσος που φέτος κάνουν πολύ καλή χρονιά.marsantos έγραψε: Πέμ 05 Μαρ 2026, 19:50 ...
@ΑποστόληςΑ Από τα άλλα παιδιά έχεις εικόνα; Γιατί ξέρω πως τα παρακολουθείς τα αετοπουλα.
Η αναζήτηση βρήκε 264 εγγραφές
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
- Σάβ 25 Απρ 2026, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1
Τσιφτσης
Κεννυς - Κεντζιορας - Μιχαηλιδης - Ραχμανιδης
Μειτες - Ζαφειρης
Ζιβκοβιτσ - Ντελιας - Ταισον
Μυθου
Κεννυς - Κεντζιορας - Μιχαηλιδης - Ραχμανιδης
Μειτες - Ζαφειρης
Ζιβκοβιτσ - Ντελιας - Ταισον
Μυθου
- Σάβ 25 Απρ 2026, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1
Nομιζω τελείωσε ο Λουτσεσκου σήμερα αν δε το γυρίζει ... όπως και όλοι οι παίκτες πουν έχουν τελειώνει το συμβόλαιο.
- Κυρ 26 Απρ 2026, 11:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα
Το πέναλτι πάντως που ζητήσαμε, με το γράμμα του νόμου ήταν πέναλτι αφού δεν αφορά χέρι στήριξης. Ο παίκτης πέφτει με το ένα χέρι αλλά βρίσκει την μπάλα με το άλλο.
Για το γκολ που ζητήσαμε πραγματικά δεν μπορώ να έχω άποψη. Από την μπροστινή κάμερα φαίνεται ότι η μπάλα περνάει την γραμμή αλλά ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 20:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV
Εγώ πάλι πιστεύω ότι 2ο σερί τόσο κακό ματς δεν γίνεται να κάνουμε
.
Επισης ότι δεν γίνεται να κάνει τόσο κακό ματς ούτε ο ζιβκο ούτε ο Ντελιας οπότε θεωρώ ότι θα περάσουμε .
Εχω και παβλενκα πίσω για τις δύσκολες στιγμές δεν μασάω μια
.
Επισης ότι δεν γίνεται να κάνει τόσο κακό ματς ούτε ο ζιβκο ούτε ο Ντελιας οπότε θεωρώ ότι θα περάσουμε .
Εχω και παβλενκα πίσω για τις δύσκολες στιγμές δεν μασάω μια
- Παρ 15 Αύγ 2025, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ. 21/08
Κι εγώ εκτιμώ ότι στη θέση του Τάισον, που είναι τραυματίας, θα μπορούσε να μπει ο Μπαλντέ,
αλλά από όσο βλέπω του χρόνου λήγει το συμβόλαιό του, δηλαδή την 1η Γενάρη υπογράφει όπου θέλει χωρίς να ρωτήσει κανέναν,
οπότε μάλλον θα ήταν λάθος να τον βγάλουμε στην ''πασαρέλα'', χωρίς να είναι ...
αλλά από όσο βλέπω του χρόνου λήγει το συμβόλαιό του, δηλαδή την 1η Γενάρη υπογράφει όπου θέλει χωρίς να ρωτήσει κανέναν,
οπότε μάλλον θα ήταν λάθος να τον βγάλουμε στην ''πασαρέλα'', χωρίς να είναι ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 16:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Κρίμα γιατί υπήρχε χρόνος.
Αυτό ακριβώς... Υποτίθεται πήρες το "καλό" εισιτήριο του Europa με μαξιλαράκι ασφαλείας και είχες πάνω από 2 μήνες να προετοιμαστείς κατάλληλα... Ήξερες κιόλας ήδη τις θέσεις που πονάς κλπ... Αντί να το εκμεταλλευτείς δεν κέρδισες πραγματικά τίποτα...
Ειλικρινά ...
Αυτό ακριβώς... Υποτίθεται πήρες το "καλό" εισιτήριο του Europa με μαξιλαράκι ασφαλείας και είχες πάνω από 2 μήνες να προετοιμαστείς κατάλληλα... Ήξερες κιόλας ήδη τις θέσεις που πονάς κλπ... Αντί να το εκμεταλλευτείς δεν κέρδισες πραγματικά τίποτα...
Ειλικρινά ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 07:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Rijeka 28/8 20:30 OPEN
Βλέπω Despodov με back to back winner.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Καιρός να πάψουμε να ΑΝΕΒΟ-ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ απόψεις για προπονητές και παίκτες με βάση τη "φωτογραφία" μιας στιγμής ή ενός αγώνα
Αυτό που άλλαξε σήμερα ήταν η ενέργεια του ΠΑΟΚ που ήταν σαφώς ένα επίπεδο πάνω από τον εαυτό του λίγες μέρες πριν
Και κατά την ταπεινή μου γνώμη σημαντικό ρόλο έπαιξε, εκτός ...
Αυτό που άλλαξε σήμερα ήταν η ενέργεια του ΠΑΟΚ που ήταν σαφώς ένα επίπεδο πάνω από τον εαυτό του λίγες μέρες πριν
Και κατά την ταπεινή μου γνώμη σημαντικό ρόλο έπαιξε, εκτός ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Εγω θα την κρατουσα για ματς που πρεπει να παρω οπωσδηποτε. Αυτο μεσα στην Λιλ δεν ειναι τετοιο.
- Τετ 24 Σεπ 2025, 21:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ποια εικόνα? Γιατί το πρώτο μέρος για 0-3 είναι
Επειδή είχαμε καλό κλείσιμο δεν σημαίνει ότι είχαμε και καλή εικόνα
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta - ΠΑΟΚ 2/10 22:00 ANT1 & CosmoteSports
Με τα 12 μύρια που δώσαμε για έναν παίκτη που θα έρθει το Γενάρη θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει 3 παιχταράδες και να κλείναμε τις τρύπες στο ροστερ. Βλέπετε όμως αυτοί δε θα είχαν την ίδια μεταπωλητικη αξία με τον Ζαφείρη....
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 01:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Καταρχάς οι μόνοι που είναι για λύπηση είναι αυτοί που ακόμα και σε ένα τέτοιο βράδυ αντί να ασχοληθούν με όλα τα ωραία που είδαν κάθονται και βγάζουν χολή για έναν παίκτη της ομάδας μας που για τους Χ Ψ λόγους δεν μπορεί να αποδώσει... πραγματικά δεν έχω λόγια
Τεράστια η χαρά σήμερα και γίνεται ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 01:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Δε ξερω ποσο καλοι θα βγουνε ως παικτες και δε λεω οτι θα ειναι αστερια...αλλα για εσας που ΦΑΓΩΝΕΣΤΕ να βγαλτε κατευθειαν καθε σχεδον παικτη που ηταν μεταγραφη μη εμπορικη ως ΠΑΛΤΟ...
...Ενταξει? ΕΙναι κανονικοι παικτες ο Μπιανκο και Βολιακο? Ηρεμησατε?
Πες τα ρε φίλε πες τα. Τι διαβάσαμε για ...
- Παρ 28 Νοέμ 2025, 23:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μπραν 1-1, MVP-Σχόλια & Παραλειπομενα
Πάντως, θα πρέπει να αποκτήσουμε μια ευελιξία σε κάτι τέτοια παιχνίδια, που μοιάζει να τελειώνουν τα κουράγια, να παίρνεται η απόφαση να μπαίνει ας πούμε ένα ακόμα σέντερ μπακ. Δεν είναι και προδοσία, ούτε επίθεση στους θεσμούς του ποδοσφαίρου, κοινή λογική και κυνισμός των τελευταίων 5-10 λεπτών ...