Η αναζήτηση βρήκε 219 εγγραφές
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 0-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Συγχαρητήρια στην ομάδα για την εμφάνιση. Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι δεν υπάρχουν δυνάμεις, ας προστατευτούν αυτοί που έχουν μείνει την Πέμπτη γιατι δεν πρέπει να χαθούν άλλοι βαθμοί στο πρωτάθλημα.
- Σάβ 21 Φεβ 2026, 13:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 22/2, 18:00, Cosmotesport2HD
Ετοιμαστείτε για Μπιάνκο!
Εβαλε η ΠΑΕ πρώτη μούρη φωτο στο τρεινινγ ρεπορτ!
Εβαλε η ΠΑΕ πρώτη μούρη φωτο στο τρεινινγ ρεπορτ!
- Σάβ 21 Φεβ 2026, 13:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 22/2, 18:00, Cosmotesport2HD
Σίγουρα αδικήμένος ο συγκεκριμένος. Θα μπορούσε ήδη να έχει δώσει ανάσες στον Μεϊτέ πχ και να τον είχαμε κι αυτόν διαθέσιμο. Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί ο Μεϊτέ δεν βγαίνει στο 70 να ξεκουραστεί, ενώ έχουμε 5 αλλαγές και δεν τις χρησιμοποιούμε.
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Με ΑΕΚ κερδίζεις πεναλτι και το χάνεις, μετα ειναι αλλο παιχνίδι. Σήμερα προηγείσαι, αντι να τελειώσεις το παιχνίδι, καταφέρνεις και όχι μονο ισοφαρίζεσαι αλλα παραλίγο να χάσεις κιόλας... δεν ειναι μονο θεμα τραυματισμών αυτο.
Αν νιώθαμε οτι δεν αντεχουμε, νομιζω ηταν προτιμότερο να δώσεις ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 12:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
Ο @marsantos είναι καλά τσέκαρε κανείς?
Τι σκατοκληρωση είναι αυτή?
τι εννοεις...
λιβαδια αελ μαρκο και ο οαρης της καρδιας μας.........
αν αυτα ειναι δυσκολα αφου περασουμε ....να καταθεσουμε τσ οπλα...γιατι μετα θα βρουμε τα βουνα....
ρεεεεεεεεεε
δουλευόμαστε μου φαίνεται ...
Ρε ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα
Καταπληκτική η βραδιά μην το συζητάμε
- Πέμ 04 Δεκ 2025, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Παιδιά με ρεκόρ 3-6-4 στο πρωτάθλημα στην Τούμπα από το 18-19 που ανέβηκαν δεν δικαιούμαστε να μιλάμε για μεγάλα σκορ και εύκολες νίκες. Επίσης να γράψω πως όλες οι νίκες(εκτός του 2-0 μας στις 9/5/21), είτε δικές μας, είτε δικές τους, είναι στο γκολ. Μακάρι να γίνει η αρχή την Κυριακή. Όπως και να ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 20:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Τετάρτη 11/2, 20:30, Cosmote Sports 1 HD
Ίσως είναι και μια ευκαιρία να μπει στην εξίσωση ο Μπαλντε , όσο μπορεί να καλύψει κάποια κενά, έστω με καραμπόλες.
- Τετ 13 Αύγ 2025, 20:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV
Εγώ πάλι πιστεύω ότι 2ο σερί τόσο κακό ματς δεν γίνεται να κάνουμε
.
Επισης ότι δεν γίνεται να κάνει τόσο κακό ματς ούτε ο ζιβκο ούτε ο Ντελιας οπότε θεωρώ ότι θα περάσουμε .
Εχω και παβλενκα πίσω για τις δύσκολες στιγμές δεν μασάω μια
.
Επισης ότι δεν γίνεται να κάνει τόσο κακό ματς ούτε ο ζιβκο ούτε ο Ντελιας οπότε θεωρώ ότι θα περάσουμε .
Εχω και παβλενκα πίσω για τις δύσκολες στιγμές δεν μασάω μια
- Παρ 15 Αύγ 2025, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ. 21/08
Κι εγώ εκτιμώ ότι στη θέση του Τάισον, που είναι τραυματίας, θα μπορούσε να μπει ο Μπαλντέ,
αλλά από όσο βλέπω του χρόνου λήγει το συμβόλαιό του, δηλαδή την 1η Γενάρη υπογράφει όπου θέλει χωρίς να ρωτήσει κανέναν,
οπότε μάλλον θα ήταν λάθος να τον βγάλουμε στην ''πασαρέλα'', χωρίς να είναι ...
αλλά από όσο βλέπω του χρόνου λήγει το συμβόλαιό του, δηλαδή την 1η Γενάρη υπογράφει όπου θέλει χωρίς να ρωτήσει κανέναν,
οπότε μάλλον θα ήταν λάθος να τον βγάλουμε στην ''πασαρέλα'', χωρίς να είναι ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 16:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Κρίμα γιατί υπήρχε χρόνος.
Αυτό ακριβώς... Υποτίθεται πήρες το "καλό" εισιτήριο του Europa με μαξιλαράκι ασφαλείας και είχες πάνω από 2 μήνες να προετοιμαστείς κατάλληλα... Ήξερες κιόλας ήδη τις θέσεις που πονάς κλπ... Αντί να το εκμεταλλευτείς δεν κέρδισες πραγματικά τίποτα...
Ειλικρινά ...
Αυτό ακριβώς... Υποτίθεται πήρες το "καλό" εισιτήριο του Europa με μαξιλαράκι ασφαλείας και είχες πάνω από 2 μήνες να προετοιμαστείς κατάλληλα... Ήξερες κιόλας ήδη τις θέσεις που πονάς κλπ... Αντί να το εκμεταλλευτείς δεν κέρδισες πραγματικά τίποτα...
Ειλικρινά ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 07:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Rijeka 28/8 20:30 OPEN
Βλέπω Despodov με back to back winner.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Καιρός να πάψουμε να ΑΝΕΒΟ-ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ απόψεις για προπονητές και παίκτες με βάση τη "φωτογραφία" μιας στιγμής ή ενός αγώνα
Αυτό που άλλαξε σήμερα ήταν η ενέργεια του ΠΑΟΚ που ήταν σαφώς ένα επίπεδο πάνω από τον εαυτό του λίγες μέρες πριν
Και κατά την ταπεινή μου γνώμη σημαντικό ρόλο έπαιξε, εκτός ...
Αυτό που άλλαξε σήμερα ήταν η ενέργεια του ΠΑΟΚ που ήταν σαφώς ένα επίπεδο πάνω από τον εαυτό του λίγες μέρες πριν
Και κατά την ταπεινή μου γνώμη σημαντικό ρόλο έπαιξε, εκτός ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Εγω θα την κρατουσα για ματς που πρεπει να παρω οπωσδηποτε. Αυτο μεσα στην Λιλ δεν ειναι τετοιο.
- Τετ 24 Σεπ 2025, 21:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ποια εικόνα? Γιατί το πρώτο μέρος για 0-3 είναι
Επειδή είχαμε καλό κλείσιμο δεν σημαίνει ότι είχαμε και καλή εικόνα