Η αναζήτηση βρήκε 58 εγγραφές

Return

από Ettien26
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 23:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

makispaspartou έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 23:01 Και για χαφ τώρα που το σκέφτομαι μήπως μας πρότεινε κανένα σ μάνατζερ τον Σιφουεντες ελεύθερο ή με λίγα λεφτά;
Οτι ετοιμαζόμουν να γράψω για Σιφού. :lol:

Οχι δεν ξέρω τίποτε αλλά θα μου άρεσε ως μεταγραφή.
από Ettien26
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 23:21
Jump to forum
Jump to topic

Aν είναι ο Σιφουεντες η καλύτερη περίπτωση από τον Κραλ ειναι να πάμε όλοι μαζί να στήθουμε στην σειρά και να μας πυροβολούν έναν έναν οι ποδόσφαιρο φίλοι αυτού του κόσμου.

Πότε τέθηκε ζήτημα σύγκρισης των δύο παικτών ?

Ο Κολκας είπε ότι υπάρχει περίπτωση χαφ που είναι πιο μπαλατο και ...
από Ettien26
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:09
Jump to forum
Jump to topic

Το βασικό χαρακτηριστικό για τις επόμενες μεταγραφές (φορ, μπακ. χαφ) πρέπει να είναι η ταχύτητα σε ικανοποιητικό βαθμό τουλάχιστον.

Δεν πάνε να έχουν 100 κιλά βιογραφικό (Κόλει, Μπακαγιόκο κ.λ.π.), εάν είναι αργοί δεν πρόκειται να προκόψουν.
από Ettien26
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:35
Jump to forum
Jump to topic

Ο Σέλκε ήταν περιπτωσάρα, γιατί έμεινε ελεύθερος.

Αυτός ο Ντιούξ είναι της γνωστής οικογενείας ?
από Ettien26
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:43
Jump to forum
Jump to topic

Δεν βαρεθήκατε να περιμένετε μεταγραφές που είναι δύσκολο (αν όχι αδύνατο) να πραγματοποιηθούν ? Ας κατεβεί ο πήχης να πάμε σε πιο γήινα πράγματα μπας και δούμε καμιά μεταγραφή.

Το μαροκινο λιονταρι περιμενουμε. Θα καταλαβει οτι η βερονα δεν έχει φραγκο και θα ερθει.

Για τον Τσέντιρα λες ...
από Ettien26
Παρ 01 Αύγ 2025, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

Δώσε στον οπαδό παραμύθι και πάρε του την ψυχή. Δώστου φήμες να ονειρεύεται και ας μην είναι αληθινές, αρκεί να φτιάχνει φανταστικές εντεκάδες με το μυαλό του.
από Ettien26
Παρ 01 Αύγ 2025, 23:25
Jump to forum
Jump to topic

Έχει αποδειχθεί ότι με την κατάλληλη τιμή και χωρίς Ευρώπη έρχεται ο άλλος... Δεν κοιτάει ούτε διοργάνωση ούτε τίποτα ... Του τσ δίνεις και έρχεται και με τα πόδια που λέει ο λόγος.

Θα συμφωνήσω.
Μόνο το champions League μπορεί να αποτελέσει δέλεαρ για έναν παίκτη. Οι υπόλοιπες διοργανώσεις ...
από Ettien26
Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:54
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως προσπαθώ να μην χάνω την αισιοδοξία και την υπομονή μου. Το μεγαλύτερο ποσό που δώσαμε για μεταγραφή παίκτη την τελευταία 5ετία είναι 3 Μ. Εάν μπούμε στους ομίλους πιστεύω ακράδαντα ότι είμαστε σε θέση να δώσουμε αντίστοιχο ποσό για μια τέτοια μεταγραφή (φορ, αμυντικό ή χαφ). Για τους ...
από Ettien26
Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:35
Jump to forum
Jump to topic

Το ξανάπα, είμαι ευχαριστημένος με Γιακουμακη πιστεύω με την φονική τριάδα που έχει απο πίσω του, Ντελιας - Ιβανουσεκ - Ζιβκο θα μπει πολλές φορές με την μπάλα στα δίκτυα.
Το πιστευω.
All in Τωρα για χαφ και γιναμε

Αν μου έλεγες θα δώσω 4 μύρια για αγορά φορ και 4 μύρια για αγορά χαφ. Θα ...
από Ettien26
Τρί 05 Αύγ 2025, 20:00
Jump to forum
Jump to topic

Paok1926 + male-sykies έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 13:34 Όχι ξανά Κέντιρα γμτ το κέρατο μου!! Μακάρι για Κρουστά.
Όπως το πάνε θα φέρουν τα Κρουστά για φορ, τα Πνευστά για χαφ και τα Έγχορδα για σέντερ μπακ.
Ομάδα ορχήστρα. :mrgreen:
από Ettien26
Τρί 05 Αύγ 2025, 20:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv

Ακόμη μεγαλύτερη είναι η απουσία του αμυντικού τους, που είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας τους. Ο αντίστοιχος Κούλιε σαν να λέμε.
από Ettien26
Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:38
Jump to forum
Jump to topic

Ενα γρήγορο χαφ έχουμε (Καμαρά) και έναν παίκτη που γράφει ασιστ και νούμερα (Ντέσπο).

Ούτε καν σκέψη για παραχώρησή τους.
από Ettien26
Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Και να μην πάρουμε Ζαφείρη δεν υπάρχει πρόβλημα.
Από την στιγμή που υπάρχει πρόθεση να δοθεί τέτοιο ποσό, φέρνεις Τσοτάρντ και σέντερ μπακ από το πάνω ράφι και είσαι κομπλέ....