Η αναζήτηση βρήκε 58 εγγραφές
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 13:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Μπαμπα,Καμαρα,Ταισον ειναι οι μη κοινοτικοι.Οι βρετανοι θεωρουνται Κοινοτικοι Β,οπως κ οι πρωην Σοβιετ.Οποτε δεν εχουμε θεμα.
δεν ισχυει αυτο. Βρετανοι ειναι ξενοι (Ιρλανδικα διαβατηρια ομως ειναι ευρωπαικα - ο Κενι πχ).
Ρωσοι ειναι ευρωπαιοι.
Οποτε Τειλορ ξενος, Κενι ευρωπαιος, Τσαλοφ ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 17:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά, ας δώσουμε πρώτα κανά 3αρι στην αρχή (με αυτά π.χ. πιστεύω ότι φέρνεις τον Όρτα) και μετά πάμε και για τα 5.JohnDag έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:51 Για μένα ο ΠΑΟΚ πρέπει να επενδύσει σε αγορές με μαξ τα 5Μ. Ποσό πάνω από 5Μ δεν βλέπω να έχει λογική, ξεφεύγει πολύ το πράγμα μετά.
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Απομένουν 3 βασικές κινήσεις λοιπόν, φορ, χαφ και στόπερ.
Σε αυτές δεν είχε πει ο Ολλανδός ότι θα πέσει το πολύ χρήμα; Πέφτει συνήθως μέσα ο Ολλανδός;
Για ποιόν λόγο όλη αυτή η συζήτηση;
Εκτός κι αν σας ενδιαφέρουν μόνο τα ποσά και όχι η ουσία των μεταγραφών.
Αν θέλετε μόνο να πληρώνει ο ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάτι ακόμη. Τα ασημικά τελειώνουν. Οπότε αν θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τον ρόλο του selling club πρέπει να γίνει σοβαρή προσπάθεια για την επανεπένδυση ενός ποσού των πωλήσεων σε μεταγραφικές μικρών ηλικιακά παικτών π.χ. έως 23. Πρέπει να σκεφτούμε με λίγα λόγια όχι μόνο το παρόν αλλά ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν Λουτσέσκου ήθελε Σεντίρα, έπρεπε να πάρουν Σεντίρα. Δεν κάνει ο κόσμος τις μεταγραφές.
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω αν το λες ειρωνικά. Καλύτερο θα βρουν. Το πότε είναι το θέμα. Πάντως ο Σεντιρα είχε εγκριθεί από όλους και εννοείται από τον Λουτσεσκου
Καμιά ειρωνία.
Στο από πάνω ποστ έγραψα ότι εάν τον θέλει ο Λουτσέσκου πρέπει να κάνουν πράξη την επιθυμία του.
Και στο κάτω κάτω, από το να τρως ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Το χειρότερο σενάριο δεν είναι να πουληθεί ο Ντέλιας.
Το χειρότερο σενάριο είναι να πουληθεί ο Ντέλας αλλά και πάλι να μην πέσουν λεφτά για μεταγραφές.
Το χειρότερο σενάριο είναι να πουληθεί ο Ντέλας αλλά και πάλι να μην πέσουν λεφτά για μεταγραφές.
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 23:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Σεντιρα παίρνει 1.3 μύρια .
Και όχι 300.000 χιλιάδες ο άνθρωπος παίζει στην Νάπολι , νομίζετε ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που παίρνουν 300 χιλιάρικα στην Νάπολι, έλεος πια μερικοί σε αυτά που γραφουν
Καταρχήν δεν έκανες καλο ξεκίνημα και φρόντισε να είσαι πιο σοβαρός και πιο ευγενικός όταν ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
300κ παίρνει ο Μιχαηλίδης στον ΠΑΟΚ δε γίνεται να παίρνει τόσα ο άλλος στη Νάπολι...
Χωρίς να τον έχω δει τον παίκτη θα πω πως δεν είναι καθόλου εύκολο να βγεις πρώτος σκόρερ στη serie B και.να βάλεις 8 γκολ στη serie A σε κακή ομάδα μάλιστα
Το "δεν γίνεται" είναι καθαρά υπόθεση.
Αν είσαι 5η ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 23:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Η Νάπολι τον πήρε για να τον δίνει δανεικό. Οσοι πιστεύετε ότι μια ομάδα θα δίνει στον 6ο της επιθετικό συμβόλαιο μυρίου εντάξει δικαίωμά σας, δεν θα κάτσω να σας το χαλάσω. 

- Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα ήθελα στην ομάδα τον Τσεντίρα. Και ας είμαι και μειοψηφία. Τον προτιμώ γιατί από τους παικταράδες με τα τεράστια βιογραφικά δεν είδαμε προκοπή.
Ο λόγος που γίνεται όμως για το συμβόλαιο είναι δικαιολογημένος.
Εγώ για παράδειγμα άλλες απαιτήσεις θα έχω από έναν παίκτη π.χ. των 600 χιλ. και ...
Εγώ για παράδειγμα άλλες απαιτήσεις θα έχω από έναν παίκτη π.χ. των 600 χιλ. και ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα ήθελα στην ομάδα τον Τσεντίρα. Και ας είμαι και μειοψηφία. Τον προτιμώ γιατί από τους παικταράδες με τα τεράστια βιογραφικά δεν είδαμε προκοπή.
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Είχε οψιόν ο γαύρος αλλά δεν έκανε χρήση της.Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 12:55Πρωτον αποκλειεται να τν θελει ο γαυρος κ να μν παει εκει.WestBlock4 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 12:49 Για ορτα που λέγατε κάποιοι εδω μεσα. 2.5 μυρια πωλείται από μπραγκα
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 16:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Να δω ποιος στην ομάδα θα πάρει απόφαση να δοθεί η 3η θέση του φορ σε μεταγραφή ξένου και όχι στον Μύθου.
Επίσης πρέπει να βρεθεί τρόπος να αξιοποιηθεί ο Μπαλντε. Αυτά τα περί ξένου δεν έχουν καμία σημασία όταν πρόκειται για κάτι τόσο εξαιρετικό
Πραγματικά εξαιρετικά στοιχεία ο Μπαλντε και ο ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 19:05
- Jump to forum
- Jump to topic
να κοπει επιτελους αυτη η ιστορια για τον μισθο του παικτη. δηλ αν τον παρουμε με 500.000 ολα καλα??? ευχαριστημενοι ολοι Ρε παιδια ελεος λυπηθειτε μας ας μην μιλησουμε για value for money γιατι ο καλυτερος μας παικτης μαυτην την λογικη ειναι ο Σαστρε .
Μπα...ο καλύτερος vfm παίκτης μας είναι ...