Η αναζήτηση βρήκε 630 εγγραφές

Return

από Guitarman
Κυρ 25 Ιαν 2026, 16:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δεν απαντάω σε σκατομαγκες με μυαλό μπιζέλι.

Αν κάποια στιγμή καταλάβεις οτι μιλάς σε άγνωστο και σταματησεις τις κωλομαγκιες. Αν επίσης μιλήσεις εστω μια φορά στο θέμα Ιβαν-Τελη με επιχειρήματα επί του πρακταιου και όχι με άκυρες ερωτήσεις (π.χ. ποιοι ειναι οι 5-6), ίσως να σου κάνω την χάρη να ...
από jibbie
Κυρ 25 Ιαν 2026, 17:06
Jump to forum
Jump to topic

το καινουριο που διαβαζουμε πλεον ειναι "ΟΚ ας πληρωσει τα υπολοιπα και του Ιβαν κλαιν".

Πού σκατά το διάβασες αυτό εδώ μέσα ?

εδω.

Και τέλος πάντων ας πληρωθούν όλα τα άλλα τουλάχιστον εκτός το δάνειο του Ιβάν. Ιδιανικά ΚΑΙ αυτό, να δείξει ο Αρίστος παντελονάτος.
Γιατί τώρα δείχνει ...
από trouman
Κυρ 25 Ιαν 2026, 17:17
Jump to forum
Jump to topic

ΦΤΑΝΕΙ ΒΡΕ .ΦΤΑΝΕΙ Δε βαρεθηκατε?
Ευεργετης του ΠΑΟΚ ο Ιβαν.Τεραστια μλκια του Τελη.Το καταλαβαν ,το εμπεδωσαν ολοι αλλα φτανει.Δε θα μας βγει σε καλο.
Αυτα τα περι ηθικης(δισεκατομμυριούχων) και το τι πρεσβευει ο ΠΑΟΚ αφηστε τα στην ακρη.Οι φραγκατοι δε δινουν δεκαρα οσο και να διαφωνουμε εμεις ...
από Kabamaru11
Κυρ 25 Ιαν 2026, 17:22
Jump to forum
Jump to topic

παμε στο ζουμι. σε οτι με αφορα, ο σεβασμος κερδιζεται, δεν χαριζεται λογω θεσης.

Θυμαμαι οταν ειχε ερθει ο Ιβαν,ναι μεν ημουν χαρουμενος αλλα περιμενα σε πρωτη φαση να καθαρισει τα χρεη,τοσα ειχαμε ζησει,δεν τον εμπιστευομουν ακομα,εβλεπα με μια καποια καχυποψια τις δηλωσεις τυπου τα χρεη ...
από Black_Knight
Κυρ 25 Ιαν 2026, 17:35
Jump to forum
Jump to topic

Ποιος εδώ μέσα ήθελε να πέσει η Τούμπα στα χέρια του ?
ο άλλος έγραψε ότι είπαν να μην πληρώσουν τον Ιβάν

Πρωτον το εδω μεσα το προσθεσες εσυ, δεν το εγραψα πουθενα εγω.

Βρισκεις την χθεσινη εκπομπη του basketplus στο youτube, στο 7.44 λεει ο ρεπορτερ Κλειτος Καρκανιας "...ο Μυστακιδης ακουσε ...
από gervasio artigas
Κυρ 25 Ιαν 2026, 17:58
Jump to forum
Jump to topic

Παιδια τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΙΛΑΝΕ μονα τους , οτι και να λεμε εμεις
Ο τελης ειχε προθεσμια μεχρι 15/1 να εξοφλησει ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ που ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ οτι ειχε η ΚΑΕ
Ο ΧΑΤΖΟ λέει ΕΠΙΣΗΜΑ οτι ΔΕΝ ΕΞΟΦΛΗΘΗΚΑΝ τα χρεη
Μεσα στα χρεη ειναι και τα οφειλομενα στον ΙΒΑΝ
Ο Τελης μεχρι στιγμης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΧΝΑ επι του ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Κυρ 25 Ιαν 2026, 18:01
Jump to forum
Jump to topic

Equalizer
Σε τιμά η όλη στάση που έχεις κρατήσει
όλους αυτούς τους μήνες.

Αλλά εδώ και οκτώ μήνες κάποιοι προσπαθούν να μας τρελάνουν.
Και δε θα σταματήσουν ακόμη και
αν ο Μυστακιδης πει ότι φταίει για όλα όσα έκανε ζητήσει συγνώμη και φύγει
από τον ΠΑΟΚ. Αυτοί θα συνεχίσουν να λένε ότι δεν το ...
από pk77
Κυρ 25 Ιαν 2026, 18:02
Jump to forum
Jump to topic

Ποιος εδώ μέσα ήθελε να πέσει η Τούμπα στα χέρια του ?
ο άλλος έγραψε ότι είπαν να μην πληρώσουν τον Ιβάν

Βρισκεις την χθεσινη εκπομπη του basketplus στο youτube, στο 7.44 λεει ο ρεπορτερ Κλειτος Καρκανιας "...ο Μυστακιδης ακουσε πανεξυπνους, αινσταιν, συνεργατες, μην τον πληρωνεις, γιατι ...
από Sera4
Κυρ 25 Ιαν 2026, 19:37
Jump to forum
Jump to topic

ΦΤΑΝΕΙ ΒΡΕ .ΦΤΑΝΕΙ Δε βαρεθηκατε?
Ευεργετης του ΠΑΟΚ ο Ιβαν.Τεραστια μλκια του Τελη.Το καταλαβαν ,το εμπεδωσαν ολοι αλλα φτανει.Δε θα μας βγει σε καλο.
Αυτα τα περι ηθικης(δισεκατομμυριούχων) και το τι πρεσβευει ο ΠΑΟΚ αφηστε τα στην ακρη.Οι φραγκατοι δε δινουν δεκαρα οσο και να διαφωνουμε ...
από tolis14
Κυρ 25 Ιαν 2026, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Επισης προσωπικα ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ αν θα παρει ο ΙΒΑΝ τα οφειλομενα
Με ενδιαφερει ο οργανισμός ΠΑΟΚ να εχει συνοχη και ομονοια και να πρωταγωνιστεί
ετσι στα τετοια μου ο τελαρος τι εκανε η τι δεν εκανε ΠΡΙΝ μπει στον ΠΑΟΚ
Απο την στιγμη που μπηκε ομως ΟΦΕΙΛΕΙ να ενεργει και ν' αποφασιζει με ...
από trouman
Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Θεώρησα μεγάλη προδοσία αυτά που ζήσαμε το καλοκαίρι. Έτσι ένιωσα.

Μετά, όταν τον είδα που μίλησε , την πρώτη φορά στο γήπεδο , παρασύρθηκα από τις μνήμες που έχω από το μπάσκετ και σχεδόν συγκινήθηκα.

Τώρα νιώθω ότι προδίδεται , ξανά, αυτό τα παραλίγο , που προσπάθησα να νιώσω για τη νέα αρχή ...
από navigator11
Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:18
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα πάλι με ενδιαφέρει η φερεγγυότητα και η αξιοπιστία. Αυτά τα "συμφωνώ και αναλαμβάνω" και μετά "κάνω ό,τι γουστάρω και σε όποιον δεν αρέσει εκεί είναι τα δικαστήρια" είναι δείγμα, εγώ λέω, χαρακτήρα για το ανδρικό μόριο, όποιος θέλει μπορεί να το παρουσιάζει ως ... ιδιορρυθμία ενός εγωίσταρου ...
από jibbie
Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

εγώ πάλι Αθηνέζος δεν έγινα ποτέ.
Και μπορώ να λέω στο εαυτό μου ότι αξίζει να δοθεί η ευκαιρία στο νεοφερμένο, να κάνει πράγματα για την ομάδα μου, μεγάλα πράγματα όπως υποσχέθηκε.
Και επειδή με τον ποδοσφαιρικό ιδιοκτήτη δεν έχω τίποτα αρνητικό, στον πόλεμό τους -το έχω σίγουρο πια ότι ...
από Sera4
Δευ 26 Ιαν 2026, 08:15
Jump to forum
Jump to topic

Μη συγκλονίζεστε, αυτά τα παιδιά είναι καμικάζι, έρχονται πετάνε τη μαλακία τους, μπανάρονται, ξανακάνουν λογαριασμούς και πάλι από την αρχή. Τις προάλλες ένας άλλος καμικάζι (ή ο ίδιος με άλλο Νικ), έγραψε κάτι παρεμφερές, ότι ο Ιβάν όταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ έδωσε φέσια σε πιστωτές και έκανε ...
από Sera4
Δευ 26 Ιαν 2026, 11:00
Jump to forum
Jump to topic

Μη συγκλονίζεστε, αυτά τα παιδιά είναι καμικάζι, έρχονται πετάνε τη μαλακία τους, μπανάρονται, ξανακάνουν λογαριασμούς και πάλι από την αρχή. Τις προάλλες ένας άλλος καμικάζι (ή ο ίδιος με άλλο Νικ), έγραψε κάτι παρεμφερές, ότι ο Ιβάν όταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ έδωσε φέσια σε πιστωτές και έκανε ...