Η αναζήτηση βρήκε 630 εγγραφές
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 11:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
εγώ δε βλέπω πως θα μπορούσε ο Βεζυρτζής να ξέρει τα σχέδια και το τι θα πράξει ο Μυστακίδης.
Αν και δεν νομίζω να μην είχε ιδέα ,δεν εννοώ ότι ήξερε και τον βοήθησε,εννοώ ότι αυτός ως ένας άνθρωπος με ειδικό βάρος για τον ΠΑΟΚ θα έπρεπε να ξέρει πως είναι ο κόσμος αυτές τις μέρες και να βγει ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 12:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσεις εκει στον ΑΣ ποτε θα ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ τα λεφτα απο την ΚΑΕ του Τελη?? Ποτε θα βγαλετε μια ανακοινωση?
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι επιλογες και πρακτικες του ως τωρα φερουν την αναλογη κριτικη. Αν ειχε πληρωσει ΟΛΑ τα χρεη οπως συμφωνηθηκε κανενας μας δε θα ηταν εδω μεσα να λεει οτι λεει.
Δεν εχει κανενα δικαιωμα να βαζει τον ΠΑΟΚ μεσω της ΚΑΕ για το προσωπικο beef που εχει με Σαββιδη και Χατζοπουλο. Στο επιχειρην και τις ...
Δεν εχει κανενα δικαιωμα να βαζει τον ΠΑΟΚ μεσω της ΚΑΕ για το προσωπικο beef που εχει με Σαββιδη και Χατζοπουλο. Στο επιχειρην και τις ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Με όσα γίνονται μπορούμε να πούμε πως ευτυχώς δεν κατέληξε η Τούμπα στα χέρια του (φανταστείτε τι προβλήματα θα προκαλούσε στην ΠΑΕ).
Από την άλλη όσα ακούγονται για το Παλατάκι είναι ανησυχητικά εφόσον ισχύουν είτε μιλάμε για 60000 τον μήνα ή ακόμα χειρότερα τον χρόνο για 49 έτη.
Περιμένω ...
Από την άλλη όσα ακούγονται για το Παλατάκι είναι ανησυχητικά εφόσον ισχύουν είτε μιλάμε για 60000 τον μήνα ή ακόμα χειρότερα τον χρόνο για 49 έτη.
Περιμένω ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Στις 15 Ιανουαριου(τελευταία μέρα) κοιτούσα περιμένοντας
να διαβάσω την εξόφληση των χρεών.
Θα πω την αλήθεια. Σαν Κασσάνδρα και αντιΠΑΟΚτσης που είμαι,
δυστυχώς περίμενα ότι δε θα γίνει η εξόφληση.
Δεν είπα τίποτε.
Έκανα υπομονή.
Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μη μιλήσω μέχρι τέλους του μήνα ...
να διαβάσω την εξόφληση των χρεών.
Θα πω την αλήθεια. Σαν Κασσάνδρα και αντιΠΑΟΚτσης που είμαι,
δυστυχώς περίμενα ότι δε θα γίνει η εξόφληση.
Δεν είπα τίποτε.
Έκανα υπομονή.
Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μη μιλήσω μέχρι τέλους του μήνα ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 13:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε ποιο επεισόδιο παίζεται το συγκεκριμένο γιατί δεν το βρίσκω;psychologos έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 12:52 ....μαζι με το μοναδικο ελατωμα του Ιβαν που ειναι πρωτα βγαζω και μετα επενδυω, πρωτα παιρνω συνταξη και μετα δουλευω, τοτε μακρια....
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 13:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Δείχνει να είναι πιο ύπουλος απ αυτούς που αναφέρεις. Μακάρι να κάνω λάθοςpaok_athens_g4 έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 12:49 Μήπως με το να μιλάμε τόσο απαξιωτικά για τον ιδιοκτήτη πλέον της καε ΠΑΟΚ δεν ειναι κ τόσο καλό για την ομαδα;;; δε μιλάμε για τον πρόεδρο του αρη ή του γαυρου...χαλαρώστε λιγο
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 13:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Μήπως με το να μιλάμε τόσο απαξιωτικά για τον ιδιοκτήτη πλέον της καε ΠΑΟΚ δεν ειναι κ τόσο καλό για την ομαδα;;; δε μιλάμε για τον πρόεδρο του αρη ή του γαυρου...χαλαρώστε λιγο
Δηλαδή σε όλη την ιστορία που προέκυψε, που φέρεται ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ να μη θέλει να την ξεχρεωσει, το όχι και ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 14:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να βάλεις 10 δημοσιογράφους, 20 παράγοντες και 100 τρολάκια να παρασύρουν σε μια λαίλαπα λάσπης, η οποία έχει μάλιστα σαπίσει και ζέχνει, ένα 5, 10, 15% των ΠΑΟΚτσήδων, το οποίο τώρα πέφτει από τα σύννεφα για το ποιόν σου, λες και δεν το έδειχναν ξεκάθαρα όλες σου οι κινήσεις, 100% αντιΠΑΟΚ, 100 ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 14:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως ακραία εντυπωσιακό ότι πέρα από τον κλασικό χλευασμό κατά Χατζόπουλου και Ιβάν από τους κατά φαντασίαν Ζαπατίστας/τρολίστας στο πρώην τουίτερ ή όποιο άλλο μέσο δικτύωσης, δεν μπορείς να βρεις αβανταδόρο του μίστερ που να κάνει τοποθέτηση επί της ταμπακιέρας. Λες και 15 Γενάρη πάγωσε ξαφνικά ο ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 14:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να βάλεις 10 δημοσιογράφους, 20 παράγοντες και 100 τρολάκια να παρασύρουν σε μια λαίλαπα λάσπης, η οποία έχει μάλιστα σαπίσει και ζέχνει, ένα 5, 10, 15% των ΠΑΟΚτσήδων, το οποίο τώρα πέφτει από τα σύννεφα για το ποιόν σου, λες και δεν το έδειχναν ξεκάθαρα όλες σου οι κινήσεις, 100% αντιΠΑΟΚ ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 15:09
- Jump to forum
- Jump to topic
ΞΕΦΤΙΛΑΣ (ενας φιλος μου...τυχαια το εγραψα εδω...)
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 16:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Λες να τν νοιαζει η ιδιοσυγκρασια του κοσμου??ή να τν νοιαζει αν θα βρει??
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 16:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Καποια πραγματα διαδραματιζονται πανω απο 6 μηνες μπροστα στα ματια μας και εμεις επιλεγουμε να φοραμε παρωπιδες...
Μετα θα λεμε "δεν ηξερα" και θα φταινε οι αλλοι.
Αν το ποδοσφαιρικο τμημα δεν πηγαινε καλα φετος η πλειοψηφια θα εκραζε και δεν ξερω κι εγω τι θα ζητουσε.
Εδω με 2 στραβα ...
Μετα θα λεμε "δεν ηξερα" και θα φταινε οι αλλοι.
Αν το ποδοσφαιρικο τμημα δεν πηγαινε καλα φετος η πλειοψηφια θα εκραζε και δεν ξερω κι εγω τι θα ζητουσε.
Εδω με 2 στραβα ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 17:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Α) Όταν γίνεται μια συμφωνία ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΑΙ η απαραίτητη προϋπόθεση
για να ισχύσει η συμφωνία ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ από οποιονδήποτε έχει συμφέρον
Β)Ότι αγοράζεται πωλειται
Γ) Αν τον θέλετε τόσο πολύ στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ για να μεγαλουργησει
ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ την ομάδα καμιά δεκαριά-εικοσι εκατομυρια και μετά σε ...
για να ισχύσει η συμφωνία ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ από οποιονδήποτε έχει συμφέρον
Β)Ότι αγοράζεται πωλειται
Γ) Αν τον θέλετε τόσο πολύ στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ για να μεγαλουργησει
ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ την ομάδα καμιά δεκαριά-εικοσι εκατομυρια και μετά σε ...