Τα στερνά τιμούν τα πρώτα.
Περιμένουμε απάντηση κ παραιτήσεις από τη θ4...
Η αναζήτηση βρήκε 9 εγγραφές
- Τρί 24 Ιουν 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 13:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Θ4 μπορεί να μιλάει για λογαριασμό των μελών της , εμένα που είμαι λαός του ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλήσει.εκ.μερους μου.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ποιος κόσμος αντέδρασε; ΠΟΥ;.Metagrafakias έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:35 Το μονο μπραβο παει στον κοσμο που με τις αντιδρασεις του κρατησε πιθανον τον Ντελια στην ομαδα ,σε κανεναν Ιβαν...
Ιβαν αμα δεν μπορεις βγες και μιλα και επικοινωνησε το...Αλλιως βγαλε πωλητηριο καθαρα και τιμια!!!
Στα σοσιαλ μιδια....;;;;
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
εγώ τώρα θα πω κάτι προφητικό που μου χει κολλήσει στο μυαλό, αλλά εύχομαι να βγω λάθος
δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα με αυτήν τη διοίκηση
πιστεύω ότι δεν αργεί η οριστική ρήξη της με τον κόσμο του ΠΑΟΚ και είμαι πεπεισμένος ότι όταν γίνει αυτό, θα δυσκολευτούμε πολύ να απαλλαγούμε
Αν είναι ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Η αλήθεια λέγεται με απλά λόγια και είναι μπροστά μας
Πλέον οι ενδείξεις υποψίες παραφιλολογία είναι γεγονότα συνεχόμενα.
Όποιος θέλει τα βλέπει όποιος θέλει δεν τα βλέπει.
Ο ΠΑΟΚ μας είναι πολύ μεγάλο καράβι ακόμα και για σένα.
Σε ευχαριστούμε για όλα αλλά ήρθε η ώρα για γενναίες αποφάσεις.
Ο ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Πολύ φαντασία ρε αδερφέ!dev έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:57 Ντελιας εμεινε γιατι ο βασιλο ( ο μονος αρδ που του κοβει αλλα εχει και τις ακρες) πηρε τηλ τον μακη και ζητησε βοηθεια.
ο μακης πηρε ιβαν και τον ταρακουνησε οτι οι οπαδοι θα σπασουν τα γραφεια και τι παει να κανει
επισης εμαθα οτι οπαδοι πηγαν στο μακ παλας
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Πες τα μεγάλε
- Δευ 04 Αύγ 2025, 15:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ας γράψω και εγώ 5 σκέψεις και προβληματισμούς που έχω.
Όταν έσκασε η Ανακοίνωση της μαμάς η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν πέτυχε το take over του ΟΛΘ και χρησιμοποιούν τον ΠΑΟΚ. Οσο για την εμπλοκή της κυβέρνησης εγώ προσωπικά έχω πειστεί 99.99 % πως είναι υπαρκτή. Η όλη φάση μου θύμισε την ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
Σε αντίθεση με τους περισσότερους εγώ σήμερα είμαι ευχαριστημένος.
Πρώτο παιχνίδι της σεζόν, με όλο το άγχος κ την πίεση της πρεμιέρας, αμέσως μετά από προετοιμασία και η.ομαδα δεν έχασε.
Μπορούσε να παίξει ομορφότερο ποδόσφαιρο, ναι αλλα καλύτερα ποδόσφαιρο με ουσία και όχι ήττα παρά το ...
Πρώτο παιχνίδι της σεζόν, με όλο το άγχος κ την πίεση της πρεμιέρας, αμέσως μετά από προετοιμασία και η.ομαδα δεν έχασε.
Μπορούσε να παίξει ομορφότερο ποδόσφαιρο, ναι αλλα καλύτερα ποδόσφαιρο με ουσία και όχι ήττα παρά το ...