Η αναζήτηση βρήκε 53 εγγραφές

Return

από Sera4
Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Οι 2 συμφωνίες με τους Ιταλούς είναι εξαιρετικές και καλύπτουν την ομάδα σ όλες τις περιπτώσεις είτε πιάσουν είτε όχι.

Χίλια μπράβο σε όσους τις δούλεψαν :nairepaok:
από Paok1926 + male-sykies
Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:42
Jump to forum
Jump to topic

:D Μια χαρά deals. Μας κάνουν συνεχίζουν,δεν μας κάνουν? Ciao Bambino.
από giaxxo
Σάβ 30 Αύγ 2025, 17:46
Jump to forum
Jump to topic

danirifle έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 17:40 μετά τους πασχαλάκη και τζιώλη, άλλοι 2 συμπαθέστατοι αλέξανδροι έρχονται στον ΠΑΟΚ μας
:shock: :shock:
Και Πρίγιοβιτς !
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
από sic-4
Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Η παρανοϊκή μεταγραφή Ζαφείρη τα επισκίασε όλα. Για την ακρίβεια, ο Ιβανούσετς είναι παιχταράς. Ο Κέννυ εμένα μου αρέσει πολύ. Ο Τέηλορ, ειδικά αν είναι για δεύτερος, είναι παίχτης με παραστάσεις. Ο Γιακουμάκης, που με ενοχλεί το χάρτινο παρελθόν του, θα κάνει τη διαφορά. Τους Ιταλούς θα τους ...
από Unpsofable78
Κυρ 31 Αύγ 2025, 06:52
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα ΠΑΟΚτσακια μου.

2 μερες ακόμη για να τελειώσει η πιο ορθολογική και για μένα καλύτερη μεταγραφική περίοδος.

Ενα φορ με διαφορετικά στοιχεία από τους υπόλοιπους και φύγαμε για τρελά γούστα.

ΥΓ:Τον Ατρόμητο να κερδίσω :opaokara:
από JohnDag
Κυρ 31 Αύγ 2025, 18:27
Jump to forum
Jump to topic

Γενικώς ας επικρατήσει λίγη σοβαρότητα, δε βλάπτει.

Το πολύ πολύ, ΑΝ αποκτηθεί φορ τις επόμενες ώρες, να είναι των οικονομικών κυβικών του Γιακουμάκη. Που ούτε καν αυτό πιστεύω ότι θα γίνει.
Κάλμα οπότε.

Άμα ρθει επιθετικός των οικονομικών κυβικών και κυρίως της ποδοσφαιρικής ποιότητας του ...
από Maklaz
Δευ 01 Σεπ 2025, 08:25
Jump to forum
Jump to topic

MagdiTolba έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 08:12 Λείπει ο φορ ο διάολος, ο κοντός ο μπουκαδόρος σαν τον Ρομάριο ένα πράμα
Είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε τέτοιον με τόσους μπαλατους πίσω από το φορ ?
Δεν θέλετε να δοκιμάσουμε την συνταγή αλά πρίγιο έτσι για την αλλαγή?
από aivas19
Δευ 01 Σεπ 2025, 10:37
Jump to forum
Jump to topic

Εγω πιστευω ο παικτης που μιλαμε ειναι ο Μιλικ.

Ο Μίλικ ρε πασάκα μου την προηγούμενη χρονιά έχασε 53 παιχνίδια όντας τραυματίας 382 ημέρες και φέτος φαίνεται να έχει συνέχεια, προτιμώ να βάλω θερμαινόμενα καθίσματα στον πάγκο παρά τον Μίλικ για να τα ζεσταίνει.
https://i.postimg.cc/JnN8Vjsb ...
από Maklaz
Δευ 01 Σεπ 2025, 10:37
Jump to forum
Jump to topic

Ο Μίλικ ρε πασάκα μου την προηγούμενη χρονιά έχασε 53 παιχνίδια όντας τραυματίας 382 ημέρες και φέτος φαίνεται να έχει συνέχεια, προτιμώ να βάλω θερμαινόμενα καθίσματα στον πάγκο παρά τον Μίλικ για να τα ζεσταίνει.
https://i.postimg.cc ...
από ΑποστόληςΑ
Δευ 01 Σεπ 2025, 11:28
Jump to forum
Jump to topic

https://i.postimg.cc ...
από Xlapatsas4
Δευ 01 Σεπ 2025, 12:04
Jump to forum
Jump to topic

blackzone44 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 12:01 Έκλεισε ο GOAT 🔜 ✈️ :opaokara: :pano:
Πήραμε Κατσικά επιθετικό?
από george188
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:40
Jump to forum
Jump to topic

Πρωτη φορα βλεπω συνοπαδους να τους λεει ο αδερφος blackzone μεχρι και το ονομα και αυτοι να επιμενουν...."πες μας ποιος ειναι" αρνουμενοι να πιστεψουν οτι δεν ειναι ο Μιτροβιτς.. :lol: :lol:

-Ποιος ειναι ο παικτης που φέρνουμε Βίρνα?
-Ο μπρεθγουειτ γιαγκο?
-Ειναι ο μιτροβιτς βιρνα?
-Κλείσαμε ...
από Michael Scott
Δευ 01 Σεπ 2025, 17:47
Jump to forum
Jump to topic

Εν τω μεταξύ ο Πουερτας κλείνει τελικα με μεταγραφή στην Σαντατερ, στην 2η κατ. Ισπανίας. Μιλάμε για τζιμανια... και αυτός και ο Μανατζερ του και ο προπονητής της Εθνικής του
από thomas Murg
Τρί 02 Σεπ 2025, 10:14
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως ενθυμούμενος τα περσινά εκτός έδρας ευρωπαϊκά όπου ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν τη γρήγορη μετάβαση στις αντεπιθέσεις ο Τσάλωφ την έκανε πολύ καλά τη δουλειά του. Δυστυχώς ο Τισου έχασε κανά δύο άχαστα και στράβωσαν τα παιχνίδια. Ίδωμεν.

Κι ένα γενικότερο σχόλιο: ευτυχώς δεν στράβωσε το ματς με ...
από nunies4
Τρί 02 Σεπ 2025, 12:21
Jump to forum
Jump to topic

Ειπε ομως απο οτι διαβαζω οτι δεν εχει πατησει τα 30. Αυτο αποκλειει και τον ανασα και τον Σερβο και αφηνει μονο τον Μοπευ
Οτι θα τον κυνηγησουμε ασχετως λιστας εμενα με κανει να σκεφτομαι το εξης σεναριο που ταιριαζει με οσα λενε απο το πρωι.
Τα εχουμε βρει με τον παικτη στο οικονομικο και η ομαδα ...