Μπορεί να εννοούν τα πρώτα είκοσι ευρώ που έβαλε ο Μπατιρης στον κουμπαρά με στόχο την πρωτοχρονιά
Η αναζήτηση βρήκε 53 εγγραφές
- Τετ 20 Αύγ 2025, 18:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 09:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Πότε έρχεται ρε το σκυλί να πάμε για υποδοχή να καυλώσει η παιχτούρα ; :opaokara: :opaokara:
Όντως, ίσως είναι ο μόνος πλέον, με την θέληση που έδειξε και το πάλεψε και ο ίδιος για να έρθει, να του αξίζει μια πολύ θερμή υποδοχή για καλοσόρισμα! Και σε αυτόν που έφυγε 10 χρονών από Ελλάδα και ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 09:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Παράκληση στα τρολς: ΜΗ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ούτε στα γυμνάσια! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΟΚ καί με 20 λεπτά του ευρώ δεν παίρνετε φανέλα του ΖΑΦΕΙΡΗ ούτε του ΝΤΕΛΙΑ!
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Θερμή παράκληση προς mod, δεν θα πρέπει να ανεχόμαστε το αιλλάδα.
Είναι ντροπή, υπάρχει τιμωρία για προσβολή και ειρωνία προς μέλη και
μηδενίζουμε την χώρα μας χωρίς να ενοχλεί κανέναν.
Είναι ντροπή, υπάρχει τιμωρία για προσβολή και ειρωνία προς μέλη και
μηδενίζουμε την χώρα μας χωρίς να ενοχλεί κανέναν.
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 12:09
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 22 Αύγ 2025, 15:21
- Jump to forum
- Jump to topic
το βοθρόπολις και το βοθροσπορτ έχει πουληθεί και είναι ταγμένο στην πόλεμο κατά του Ιβάν
είναι υποχρέωση όλων των ΠΑΟΚτσήδων να του κάνουν εμπάργκο
στα των μεταγραφών, φτάσαμε αισίως στη γη της επαγγελίας, την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου
θα ακουστούν πολλά ονόματα ακόμα. μακάρι μόνο να μην ...
είναι υποχρέωση όλων των ΠΑΟΚτσήδων να του κάνουν εμπάργκο
στα των μεταγραφών, φτάσαμε αισίως στη γη της επαγγελίας, την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου
θα ακουστούν πολλά ονόματα ακόμα. μακάρι μόνο να μην ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 09:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντελώς παράλογο να σπαταληθούν λεφτά σε άλλο ένα αριστερό εξτρέμ. Υπάρχει ο Τάισον που ο Λουτσέσκου λύσσαξε να ανανεώσει, υπάρχει ο Ιβανούσετς (hello!), υπάρχει ο Σορετίρε, και υπάρχει και ο Μπαλντέ. Και υπάρχει και ο Πέλκας πασπαρτού.
Διαφωνώ μόνο σε αυτό, όχι στο αν πρέπει να σπαταληθούν ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θέμα φορ είναι πολύ περίεργο για την ομάδα
Δυστυχώς αν ι φορ δεν είναι παλεστης δεν πρόκειται να δείξει τίποτα
Έχουμε γαμησει την ψυχολογία σε ότι δηλώνει φορ οι οποίοι εκεί που είχαν 3 τελικές ανά 90λεπτο τώρα δεν βγάζουν 3 τελικές σε 3 παιχνίδια
Νομίζουμε ότι θα έρθει ο κάθε λαριν και θα ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 17:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιβάν,
σε ευχαριστώ που με έκανες ρόμπα.
Συνέχιζε να κάνεις να πιστεύουμε πως η δική σου πραγματικότητα είναι απάντηση στην δική μας ηττοπάθεια.
σε ευχαριστώ που με έκανες ρόμπα.
Συνέχιζε να κάνεις να πιστεύουμε πως η δική σου πραγματικότητα είναι απάντηση στην δική μας ηττοπάθεια.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 07:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Καλα αυτος ο μπουζας τον εχω ικανο μεχρι και να βγαζει στον τακο τα ονοματα που προσπαθουμε να κλεισουμε επιτηδες σιχαμερα μηπως και χαλασουν για να κανει ζημια επικοινωνιακη στον Ιβαν.
Τραβηγμενο λιγο απο τα μαλλια; Ναι. Απιθανο; Δε θα το ελεγα. Εχουν αποδειξει οι συγκεκριμενοι οτι ειναι σε ...
Τραβηγμενο λιγο απο τα μαλλια; Ναι. Απιθανο; Δε θα το ελεγα. Εχουν αποδειξει οι συγκεκριμενοι οτι ειναι σε ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε περίπτωση που έλειπες τις τελευταίες 3 μέρες να σε ενημερώσω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μεταγραφή 12εκ, εκ τών οποίων το μεγαλύτερο μέρος το έδωσε κασέρι άμεσαbeyes4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:41 Ειχα μια ελπιδα για αλλαγη οικονομικης πολιτικής αλλά....
Ποιος Βολιακο ρε;ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!
Περί αλλαγής οικονομικής πολιτικής
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:18
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε τον ανετοιμο τον τζιμα. 2 κολλησε. και τα 2 σεντερφορισια. Δαγκωνομαι ρε φιλε...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλώς ήρθες Βολιακο στην μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη. Δώσε το 110% και εγώ επειδή φέτος πιστεύω στους ανθρώπους των μεταγραφων πιστεύω ότι θα βγεις λιρα 100
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 13:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι νομίζω βασικός μας φορ θα είναι ο Γιακουμάκης, και να σας πω δεν με χαλάει.
Δυνατός είναι, καλός στις κεφαλιές, αν του έρθει η μπάλα ξέρει να παστελώνει, και κυρίως, έχει μεγάλο κίνητρο να επιστρέψει στην Εθνική.
Και για εμένα το κίνητρο είναι το παν.
Δυνατός είναι, καλός στις κεφαλιές, αν του έρθει η μπάλα ξέρει να παστελώνει, και κυρίως, έχει μεγάλο κίνητρο να επιστρέψει στην Εθνική.
Και για εμένα το κίνητρο είναι το παν.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιστεύω ο Σερα να κατάλαβε σε ποια ομάδα ήρθε. Παίκτης της Μοντζα κ Ρετζιανα δυακολα να σταθεί εδω
Δεν ξέρω τι να πρώτοσχολιάσω...
Το αν ο Σέρα ξέρει που ήρθε;
Το αν ξέρει τι παίκτες χρειάζεται η ομάδα;
Το ότι ο ΠΑΟΚ απαξιει να ψωνίσει από τις Μοντσες και τις Παρμες από τις οποίες όμως ...