Η αναζήτηση βρήκε 269 εγγραφές

Return

από nunies4
Τετ 17 Σεπ 2025, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Τι λέτε ρε

Τι γράφετε ρε

Πάτε καλά? Οπαδοί της Λαμίας είστε ?

4 έφαγες απ τον κόμποτη και σε χει βγει η πτσα σουβλάκι απ το άντερο

Πριν λίγα χρόνια δεν θα τολμούσαν να γυρίσουν Θεσσαλονίκη μετά από τέτοιο κλαρίνο

Ποια φανέλα φοράνε? Σε ποια ομάδα παίζουνε?

Θα έτρωγε 4 ο γκεη και δεν θα ...
από marsantos
Τετ 17 Σεπ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026

Plott twist..
Κερδίζει η Λιβαδειά αελ και Αστέρα .
Εμείς αφήνουμε τον άρη να μας κερδίσει 4-0 κάνοντας το κόλπο γκροσο στέλνοντας Λιβαδειά και άρη στην τετράδα πετώντας την αεκ έξω απο αυτήν.
Εμείς τελευταία αγωνιστική με το Μαρκό βάζουμε όσα γκολ απαιτούνται (πολλά ή λίγα) ώστε να τερματίσουμε στο ...
από sn0ufel4
Τρί 28 Οκτ 2025, 12:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Τετάρτη 29/10, 21:30, COSMOTE SPORT1 HD

ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 21:21 Ο μόνος που δεν έχει αρρωστήσει και δεν έχει χάσει δευτερόλεπτο (ακόμη) είναι ο Meite...
Εικόνα
από john4serres
Παρ 08 Αύγ 2025, 08:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Κακή εμφάνιση, κολακευτικό το 0-0 που σου δίνει κάποιες ελπίδες στο Κλάγκενφουρτ.
Θα χάσουμε εκεί. 2-0
από icue
Παρ 15 Αύγ 2025, 08:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Εγω ειμαι πεπεισμενος οτι ο μονος τροπος να μπουμε σε ομιλο τσουλου ειναι να σηκωσουμε το Γιουροπα. :mrgreen:
από marsantos
Παρ 15 Αύγ 2025, 15:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ. 21/08

Νομίζω πως θα προκριθούμε πιο εύκολα από ότι με τους Αυστριακούς.
από Equalizer
Παρ 15 Αύγ 2025, 15:22
Jump to forum
Jump to topic

Η τυφλή θεά τύχη μας έβγαλε πάλι απέναντι σε ομάδα πρωταθλητισμού από τον ποδοσφαιρικό πυρήνα της Ευρώπης...

Πολύ δύσκολο ματς σε παραδοσιακά δύσκολες συνθήκες για τους γνωστούς λόγους.

Ευελπιστώ να δούμε έναν ΠΑΟΚ ένα κλικ καλύτερο και πιο φρέσκο απ΄οτι στα πρώτα δυο ματς μέχρι τώρα.

Με λίγο πιο ...
από Kostas_FI
Παρ 15 Αύγ 2025, 17:54
Jump to forum
Jump to topic

Προτιμώ conference αλλά η ΠΑΟΚΑΡΑ δεν αποκλείεται από τη Ριέκα. Μισή ώρα στο δεύτερο ημίχρονο τους παίξαμε καλά τους Αυστριακούς. Από εκεί που σταματήσαμε από εκεί θα αρχίσουμε με τους Κροάτες. Να δούμε αν θα βελτιωθεί η αμυντική μας λειτουργία στο επόμενο ματς, αλλά έχω Παβλενκα όπως και να ...
από Baldur
Παρ 15 Αύγ 2025, 20:11
Jump to forum
Jump to topic

Ενω ειλικρινα καταλαβαινω το σκεπτικο των φιλων που θελουν Κονφερενς για δυνητικα υψηλοτερη συγκομιδη βαθμων ωστε να χουμε ευνοϊκοτερες κληρωσεις, πιστευω πως ειστε λαθος. Και εξηγουμαι:

Ειναι η ιδια λουπα με οσους λενε "ειναι κακο να χασουν ομιλους τα χαρτια / οι βαζελοι, γιατι θα ναι ξεκουραστοι ...
από Dimpatra
Σάβ 16 Αύγ 2025, 10:33
Jump to forum
Jump to topic

ΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 19:33
Hayate έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 19:29 Αν είναι δυνατόν να γράφετε για Conference....Σας χάλασε δηλαδή να βλέπετε ΠΑΟΚ με Μαν Γιουνάιτεντ,Γάλατα,Σοσιεδαδ . Θέλετε Τζουγκαρντεν και Αραζ ή όποια άλλη...

Μια εβδομάδα εκτός και οι δύο...
Με τα χωριά του Manchester χαλιέμαι κι εγώ.
Εσύ κανόνισε να ανοίξεις το τοπικ του επαναληπτικού
από icue
Σάβ 16 Αύγ 2025, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Θα τον παρει ο Μειτε και θα τον βαλει μεσα στο σορτσακι την ωρα που δεν κοιταει ο διαιτητης.
από ΑποστόληςΑ
Παρ 22 Αύγ 2025, 08:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

O προπονητής έχει ένα ρόστερ που δεν είναι καινούριο και του έχει περάσει αυτά που θέλει εδώ και πολύν καιρό. Όταν αυτό το ρόστερ αγωνίζεται λες και είναι 11 παίκτες που παίζουν για πρώτη φορά μαζί, τότε ναι, η ευθύνη είναι του προπονητή. Δεν είναι καινούριος προπονητής, ούτε μπορεί να ισχυριστεί ...
από JohnDag
Παρ 22 Αύγ 2025, 09:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

makispaspartou

Κοίτα, υπάρχει η συζήτηση με τα αν (αν έμπαινε γκολ) και τα ευχολόγια (θα ρίξουμε 5) και η συζήτηση βάση πεπραγμένων.

Εγώ σε συζήτηση για το τι θα μπορούσε να γίνει και το τι θέλουμε να γίνει στο μέλλον δεν μπαίνω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κρίνω αυτά που έχω δει σε 3 ...
από ΑποστόληςΑ
Πέμ 28 Αύγ 2025, 21:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Μετά το γκολ του Πέλκα πίστεψα ότι θα προκριθούμε...
από Equalizer
Πέμ 28 Αύγ 2025, 21:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Καιρός να πάψουμε να ΑΝΕΒΟ-ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ απόψεις για προπονητές και παίκτες με βάση τη "φωτογραφία" μιας στιγμής ή ενός αγώνα

Αυτό που άλλαξε σήμερα ήταν η ενέργεια του ΠΑΟΚ που ήταν σαφώς ένα επίπεδο πάνω από τον εαυτό του λίγες μέρες πριν

Και κατά την ταπεινή μου γνώμη σημαντικό ρόλο έπαιξε, εκτός ...