Η αναζήτηση βρήκε 173 εγγραφές

Return

από george188
Τετ 17 Σεπ 2025, 18:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Το ξαναπα, θεμα νοοτροπιας ειναι το σημερινο και οχι ποιοτητας! δεν ειναι θεμα παικτων ουτε τους παικτες που πηραμε θα τους βγαλουμε β διαλογης με τη μια, τα εγκληματα απο παικτες που ειναι και βασικοι εγιναν. Ξεφτιλα το σημερινο, ελπιζω να το θυμουνται, ο ΠΑΟΚ του λουτσεσκου πρωτη φορα τετοια ...
από TylerDurden
Τετ 17 Σεπ 2025, 19:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Afanas έγραψε: Τετ 17 Σεπ 2025, 19:02 Και μια υπενθύμιση ότι αυτά συμβαίνουν ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες...
Εικόνα
To κορυφαίο ήταν το Αλκορκόν (3η εθνική) - Ρεάλ 4-0.

Εμφάνιση ξεφτίλα, σίγουρα για ομαδικό πρόστιμο.
από marsantos
Τετ 17 Σεπ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026

Plott twist..
Κερδίζει η Λιβαδειά αελ και Αστέρα .
Εμείς αφήνουμε τον άρη να μας κερδίσει 4-0 κάνοντας το κόλπο γκροσο στέλνοντας Λιβαδειά και άρη στην τετράδα πετώντας την αεκ έξω απο αυτήν.
Εμείς τελευταία αγωνιστική με το Μαρκό βάζουμε όσα γκολ απαιτούνται (πολλά ή λίγα) ώστε να τερματίσουμε στο ...
από Γερασίμου
Τρί 28 Οκτ 2025, 21:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026

Για να μην με λέτε "σας τα έλεγα-κια", είχα εκφράσει την πλήρη αντίθεσή μου για το σύστημα του κυπέλλου πολύ πριν γίνει η κλήρωση, από το καλοκαίρι.
Τελείως ατυχής η έμπνευση για να μην την πω και γελοία. Κακέκτυπο των league stage στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, υποχρεώνει και τις ομάδες που έχουν ...
από Rexaris
Τετ 03 Δεκ 2025, 03:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αρης-Π.Α.Ο.Κ 3/12/25 21:30 cosmotesports 1HD

1984-85 κληρωθήκαμε με το σκουλίκι στη διοργάνωση τού Κυπέλλου που τελικά φτάσαμε τελικό, διεκδικήσαμε το νταμπλ, έγινε η ιστορία με τον "φονιά", αποβλήθηκε και ο Βασιλάκος στον τελικό και χάσαμε 4-1 από τα τυριά.

Εν πάσει περιπτώσει πάμε λίγους μήνες πίσω, κερδίσαμε στην Τούμπα 2-0 (όπως και στο ...
από wickerman
Τρί 06 Ιαν 2026, 22:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-1 (5-4 πεν.) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σκέψου τώρα λέει να σηκώσεις αυτό το κύπελλο αποκλείοντας κατά σειρά Ατρόμητο, Γαύρο, Βάζελο και Χάρτινη ή αλλιώς Περιστέρι, Πειραιά, Αρχοντοχωριάτες Αθήνας και Δεκελειακό.
Πως είπατε κυρία μου;
Ο ορισμός του ΌΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΠ'ΤΟΝ ΠΑΟΚ Γ@ΜΗΜΕΝΗ.
Για να δούμε. Πλάκα θα έχει να γίνει.
από navigator11
Τετ 14 Ιαν 2026, 18:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 14/1-18:30,cosmotesportshd

Έχω φωνή για γκολ Μάγκο σήμερα.
από hasio_john
Τετ 14 Ιαν 2026, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα

wickerman έγραψε: Τετ 14 Ιαν 2026, 20:53 Ο άλλος ο πουσταράς ο Ταρεμί νομίζει έχουμε ακόμη Θεοφάνεια. Τόσες βουτιές έκανε τον σταυρό δεν μπόρεσε να τον πιάσει. :lol: :lol: :lol: :lol:
Εικόνα
από Sera4
Πέμ 15 Ιαν 2026, 08:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι οι καταδύσεις των γαύρων είχαν περισσότερα ριπλέυ από τα ίδια μας τα γκολ. Επίσης εντυπωσιακή η θέληση του Κολομπαρίνι να ανακοινώσει το πέναλτι στην πρώτη ευκαιρία κατάδυσης. Όταν κατάλαβε ότι δε σφυρίχτηκε ήταν σαν να είχε βγει off script.

Νομίζω ότι το στίγμα το ...
από Γερασίμου
Τρί 03 Φεβ 2026, 18:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ - ΠΑΟΚ Τετάρτη 4/2, 20:30, COSMOTE SPORT1 HD

Ξεκινάει αύριο το διαβολο-δωδεακαήμερο, το οποίο στις εγχώριες διοργανώσεις είναι πάνω από την μισή χρονιά. Δεν συμμερίζομαι την άποψη όσων δεν φοβούνται τον βάζελο. Δεν είναι μαραθώνιος 32 αγώνων οι ημιτελικοί του κυπέλλου. Είναι δύο αγώνες στους οποίους ένα φάουλ που δεν δόθηκε και μια κόκκινη ...
από george188
Τρί 10 Φεβ 2026, 18:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Τετάρτη 11/2, 20:30, Cosmote Sports 1 HD

Με μειτε κανονικα αυριο! θετικα νεα
από embuji
Τετ 11 Φεβ 2026, 23:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Afanas έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 22:51
embuji έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 22:49
wickerman έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 22:45
Εσύ κανόνισε να συνεχίσεις το γούρι του clean sheet τουλάχιστον μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.
ξερω το καθηκον μου :lol: :lol: :lol: :lol:
μήπως να αρχίσουμε κάτι και για τους τραυματισμούς;
Δεν εχω ξορκι για τραυματισμους να βρει κατι ο @marsantos :lol: :lol:
από Ronnie
Σάβ 21 Ιουν 2025, 09:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Europemania II

Φτιάχνεις ομάδα, μπαίνεις λυσσασμένος στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και παίρνεις πρωτάθλημα. Στόχος -πρέπει να- είναι να περάσουμε τις Ντιναμό, Σάλτσμπουργκ, Κοπεγχάγη και μετά να περιμένουμε.
Την καλημέρα μου στον Ντουμ.

Εικόνα
από Σουριναμέζος
Τρί 19 Αύγ 2025, 23:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Europemania II

Οι χαμένοι στον τρίτο προκριματικό από το μονοπάτι των μη πρωταθλητών μπαίνουν απευθείας League Phase Europa.

Οι χαμένοι στον τρίτο προκριματικό από το μονοπάτι των πρωταθλητών πάνε στα πλέι-οφ του Europa.

Δηλαδή ο βάζελος αν περνούσε την Ρέιντζερς και αποκλειόταν στον επόμενο γύρο έμπαινε απ ...