Η αναζήτηση βρήκε 166 εγγραφές
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Η επόμενη αγωνιστική θα ξεδιαλύνει το εάν η Κούλα θα μπορέσει να διεκδικήσει πρωτάθλημα. Εάν δε βρει τρόπο να σταθεί κόντρα σε γαύρο και ΠΑΟΚ θα πάει για τουρισμό στα πλέι οφ. Είναι 6 παιχνίδια ακόμη δηλαδή 18 βαθμοί που δεν καλύπτονται με νίκες μισό μηδέν κόντρα σε Τριπολιτσά και Αγρίνιο....
- Δευ 26 Ιαν 2026, 23:05
- Jump to forum
- Jump to topic
@Afanas κατάλαβα.
Δε δίνονται οι απόλυτοι βαθμοί ανωτερωτητας ή κατωτεριτητας ανά αγώνα.
Που βρίσκεις τα στοιχεία ώστε να μη σε παιδεύω;
Αν πάλι δεν βγαίνουν τα νούμερα τσέκαρε λίγο το ματς με τον ΟΦΗ εκτός .
Οταν έλεγα στον Ρενε ότι η ομάδα παίζει μια χαρά στην κακή μας περίοδο είχαμε ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 00:52
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Παντως σε χαίρομαι που συμμετέχεις μόνο στο όμορφο κομμάτι του φόρουμ και δεν σε έχει πάρει και εσένα η κατηφόρα όπως εμένα αλλά τι να κάνω με πιάνουν ώρες ώρες τα συναισθηματικά - επαναστατικά μου …
...
Φιλαράκι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητας μου. Μου ...
- Τετ 11 Φεβ 2026, 18:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως πέρυσι ετσι και φέτος για λόγους αρχής ιστορίας και σεβασμού είμαι ξεκάθαρα με τον ΟΦΗ
Θεωρώ αδιανόητο να "προτιμήσω" τον Λεβαδειακό, ΑΣΧΕΤΑ με την ομολογουμένως καλή φετινή του μπάλα και πορεία.
Έχει ήδη αποδειχθει διαχρονικα οτι στο ηθικό κομμάτι είναι σαφώς προτιμότερος ο ΟΦΗ, χωρίς να έχω ...
Θεωρώ αδιανόητο να "προτιμήσω" τον Λεβαδειακό, ΑΣΧΕΤΑ με την ομολογουμένως καλή φετινή του μπάλα και πορεία.
Έχει ήδη αποδειχθει διαχρονικα οτι στο ηθικό κομμάτι είναι σαφώς προτιμότερος ο ΟΦΗ, χωρίς να έχω ...
- Τρί 23 Δεκ 2025, 13:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιδανικότερο + Ρεαλιστικότερο Φορμάτ Ελληνικού Πρωταθλήματος
Ασχέτως του φορμάτ κι ασχέτως του τι μας συμφέρει με την κοντόφθαλμη λογική του "γεμίζουμε αντιπάλους", το ελληνικό πρωτάθλημα θα ανέβει όντως επίπεδο αν βρεθεί τρόπος να ισχυροποιηθούν και να είναι ανταγωνιστικά στην σούπερλιγκ η ΑΕΛ, ο ΟΦΗ, ο Πανιώνιος, ο ΠΑΣ, η Παναχαϊκή, ο Ηρακλής, η Ξάνθη ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Επικαιροποιηση λοιπόν στις πρόσφατες προτάσεις..
Για το οφη - ΠΑΟΚ
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 13-14 Σεπτέμβρη
Το τριήμερο 16-18 Σεπτέμβρη διεξάγεται μάλλον κουτσουρεμένη η πρώτη αγωνιστική κυπέλλου. Η κλήρωση γίνεται στις 03/09.
Αν ο αντίπαλος είναι υπολογίσιμος (πχ. άρης) δεν είναι κακή ιδέα να ζητήσουμε να ...
Για το οφη - ΠΑΟΚ
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 13-14 Σεπτέμβρη
Το τριήμερο 16-18 Σεπτέμβρη διεξάγεται μάλλον κουτσουρεμένη η πρώτη αγωνιστική κυπέλλου. Η κλήρωση γίνεται στις 03/09.
Αν ο αντίπαλος είναι υπολογίσιμος (πχ. άρης) δεν είναι κακή ιδέα να ζητήσουμε να ...
- Κυρ 14 Σεπ 2025, 21:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 14/9-21:30,CosmotesportsHd
Ο Πέλκας πράγματι έκανε κάποιες λάθος μεταβιβάσεις/επιλογές ΑΛΛΑ ήταν στην κυριολεξία ΠΑΝ ΤΟΥ. Συμμετείχε σε όλες τις φάσεις, πίεσε σαν παλαβός και δεν έκανε βεβιεσμένα πράγματα.
Γι αυτό και είχα χαλαστεί με το μέτριο ξεκίνημα της σεζόν με τραυματισμό/ασθένειες που είχε, γιατί είναι πολύ χρήσιμο ...
Γι αυτό και είχα χαλαστεί με το μέτριο ξεκίνημα της σεζόν με τραυματισμό/ασθένειες που είχε, γιατί είναι πολύ χρήσιμο ...
- Κυρ 14 Σεπ 2025, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 14/9-21:30,CosmotesportsHd
Πόσο δύσκολο είναι να κατανοήσετε...αρκετοί...οτι το ποδόσφαιρο που παίζει ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται σέντερ φορ που...έχετε...στο μυαλό σας...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:54
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 21:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Βόλος ΝΠΣ 26/10, 19:30, Novasports Prime
Αν ο Τάισον είναι καλά μπορεί να παίξει και στο 10 με τον Ιβανούσετς αριστερά ή και το αντίθετο, αλλά ας πάρει μερικές ανάσες ο Ντέλιας.
Κάλιστα επίσης ο Μπιάνκο μαζί με Οζντόεφ για να ξεκουραστεί και ο Μεϊτέ που δεν έχει χάσει ούτε δευτερόλεπτο ως τώρα, πλην του ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.
Κάλιστα επίσης ο Μπιάνκο μαζί με Οζντόεφ για να ξεκουραστεί και ο Μεϊτέ που δεν έχει χάσει ούτε δευτερόλεπτο ως τώρα, πλην του ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
Υπάρχουν κι αυτές οι βραδιές. Θα υπάρξουν κι άλλες τέτοιες στη σεζόν. Πάντως ένα δεκαρικακι στο 2πλο με απόδοση 20, αξίζει.
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
Εγώ να ρωτήσω σε τι σας φταίει ο Τσιφτσής ακριβώς;
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 19:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 30/11, 19:00, Novasports Prime
Παπαδοπουλε ρουφα της μυξες σου αρχιδι
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 30/11, 19:00, Novasports Prime
Ωχ μωρε, δεν βαρεθηκατε πια?
Σας φταιει ο Σιδηροπουλος τωρα?
Εσεις δεν πανηγυριζατε οταν ο Ιβαν εστελνε με τις ευλογιες του τον Μακουλη στην ΕΠΟ?
Εσεις δεν πανηγυριζατε που κρατησε το καλοκαιρι τον Λουτσεσκου?
Εσεις δεν πανηγυριζατε που εφερε 2 ελευθερα μπακ 2 και 4 δανεικους εκ των οποίων τους ...
- Δευ 01 Δεκ 2025, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Εχω την εντύπωση ότι δεν είναι πέναλτι γιατί η μπάλα βρήκε στο μπούτι του Μουκουντι πρωτα