Η αναζήτηση βρήκε 45 εγγραφές

Return

από giapas
Παρ 06 Μαρ 2026, 15:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Κυριακή 8/3, 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD

Πάντως όσο εξοχικό είναι το Καραισκάκη για εμάς, άλλο τόσο είναι η Τούμπα για αυτούς.
Υπάρχουν πολλά διπλά εκατέρωθεν.
Πράγμα που δείχνει πως όταν οι ομάδες είναι πραγματικά δυνατές, η έδρα παίζει όλο και πιο μικρό ρόλο.
από Taseos
Παρ 20 Μαρ 2026, 15:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Βόλος ΝΠΣ - ΠΑΟΚ 22/03 - 19:00 Cosmote Sports 3 HD

Μόνο νίκες ως το τέλος και το τρόπαιο θα πάει πρώτα Ρουμανία και μετά καλαμάρια για όλα τα ΠΑΟΚΣΑΚΙΑ σημείο συγκέντρωσης να γίνει η αργοναυτών !
από Λεμεσος4
Κυρ 22 Μαρ 2026, 21:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Βόλος-ΠΑΟΚ 2-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Παμε παρακάτω κακη βραδια. Ολοι δικαιουμαστε.μια κακη μερα. Να πεισμωσουν και να αποδειξουν οτι αξιζουν τον πρωτάθλημα.
από renegade
Παρ 03 Απρ 2026, 21:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 5/4 19:30 NovaSports

Είναι τεράστιο λάθος να προσωποποιήσουμε και ακόμα χειρότερα να στίγματίσουμε τον βούλγαρο για ένα ζήτημα που όλες οι ομάδες ( άλλες πολύ άλλες λιγότερο ) αντιμετωπίζουν.
Παραδείγματα ανάλογα με του ντεσπο πάρα πολλά, με ίσως ποιο τρανταχτά αυτά των τορες-φαλκαο
Καλό είναι να προσπαθούμε να ...
από Rexaris
Παρ 01 Μάιος 2026, 15:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ολυμπιακός Κυριακή 03/05 19:00 Novasports Prime

Εδώ κι ενάμιση μήνα περιμένω να δω την ομάδα να παίζει με το μαχαίρι στα δόντια και τελικά το μόνο που έχει στα δόντια είναι τσιχλόφουσκα.

Για να δούμε με τον γάβρο τώρα που έφυγε το άγχος των τίτλων.
από alexgarcia6
Πέμ 07 Αύγ 2025, 19:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv

Jairo έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 19:27 Βάλτε καμία φωτογραφία ρε
Εικόνα
από obanebane
Παρ 23 Ιαν 2026, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Δεν μας βολεύουν ομάδες που παίζουν πίσω απο την σέντρα, τέτοια ειναι η πλζεν,ο ΠΑΟΚ θέλει ομάδες που επιτίθενται,θέλει ομάδες που παίζουν ποδόσφαιρο, οχι ομάδες που πάνε να κλέψουν το παιχνίδι.
Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι εδω που φτάσαμε, ας είναι όποιος θέλει,θα τον γαμησουμε γιατί έχουμε ...
από pilotos
Παρ 23 Ιαν 2026, 15:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

«Από τη γέννα η πρώτη λέξη»

Πολλές ιστορίες ξεκινάνε με πόνο. 30 βάλε βαθμοί, ζέστη, ιδρώτας—μαυρισμένος από τα μπάνια, κουρασμένος από τη θερινή ραστώνη. Κι ένα 0-0 που σε αφήνει να κοιτάς το ρολόι σαν να μη ξεκίνησε ποτέ ο αγώνας. Φεύγεις από την Τούμπα με το ίδιο βάρος που είχες όταν μπήκες ...
από hariskastoria
Τρί 26 Αύγ 2025, 15:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Χρήστος Ζαφείρης

Πω μαλακα ανατριχιλα!
Αυτες οι παρουσιασεις της ΠΑΕ ειναι για οσκαρ!
Μελας και Ζαφειρης μαζι!
Αν το τραγουδουσε και λιγακι στο τελος το Ζαφειρενια μου, θα μας εφτιαχνε ακομη περισσοτερο!
Καλη αρχη Χρησταρα, και ειπαμε... συχνα πυκνα νιωθεις τσιμπηματα στον τετρακεφαλο και καλο ειναι να μην ρισκαρεις ...
από abc_o_ karpouzas
Τρί 26 Αύγ 2025, 15:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Χρήστος Ζαφείρης

ηρθες...

υγεία και οταν με το καλο πατήσεις το χορτάρι της τουμπας δώσε οτι έχεις......

σκύλος είσαι απο όλους ζητάς ...βίζα...

Εικόνα
από PAOK_Antarctica
Κυρ 26 Απρ 2026, 14:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: 16. Tomasz Karol Kędziora

Άρα πάλι επανερχομαστε στο ότι το κύριο πρόβλημα δεν είναι αυτό που πιστεύουμε. :geek:

Δεν ξέρω ποιο πιστεύει ο κόσμος πως είναι το κύριο πρόβλημα. Ξέρω ποιο πιστεύω εγώ.

Εγώ πιστεύω πως το κύριο πρόβλημα είναι πως η οικογένεια έχει επιλέξει έναν τρόπο διοίκησης όπου δεν υπάρχει κανείς ...
από leomatos88
Τρί 28 Απρ 2026, 17:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Μακάρι να ισχύει το ότι ξέσπασε για πρώτη φορά ο Ραζβάν στους παίχτες μετά το κύπελλο. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι ακούνε τα εξ αμάξης ο μεγαλύτερος παράγοντας που πέρασε ποτέ από τον ΠΑΟΚ και ο πιο ΠΑΟΚ προπονητής όλων των εποχών, και όχι αυτοί οι απαράδεκτοι κακομαθημένοι που δεν έπαιξαν ούτε για ...
από Panostas1995
Τετ 13 Μάιος 2026, 16:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Αραγε, ο Ουκρανός, που ειχε ερθει στα επισημα, πριν λιγο καιρο, (Λεγανε οτι ειναι Αθλητικος διευθυντης) θα ερθει?? Η θα παμε σε μοντέλο με τεχνικο διευθυντη, πλήν Καρυπίδη?
Θα δειξει...

Ο Ουκρανός δεν είχε σχέση με το αγωνιστικό σε καμιά ομάδα που ήταν.... Δεν είναι αθλητικός διευθυντής είναι ...
από tad
Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:49
Jump to forum
Jump to topic

Τι μαλακιες δηλώσεις είναι αυτές που έκανες;

Να γράψω και εγώ την μαλακία μου μετά από μήνες ? τέτοια μαυρίλα που έχω μέσα μου δεν έχω όρεξη ούτε για αναλύσεις ούτε για τίποτα ... Ας το κάνουν αυτοί που πληρώνονται αδρά και πάνω από όλα ο πρόεδρος ...

αλλά ρε Μπάνε ... πόσο δίκιο έχεις ...
από Andrew R
Σάβ 16 Μάιος 2026, 12:42
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα σε όλους.
Κάθισα με ψυχραιμία και αργά το βράδυ έβαλα να δω τη συνέντευξη τύπου του Ρασβάν γιατί αυτή τη φορά ήθελα να δω εκφράσεις, γλώσσα σώματος, ύφος απαντήσεων κτλ.
Ειλικρινά μου προκλήθηκε μια αμηχανία και βρίσκομαι σε μια περισυλλογή από χθες το βράδυ.
Άκουγα τον προπονητή να ...