Η αναζήτηση βρήκε 74 εγγραφές
- Κυρ 31 Δεκ 2023, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Άγγελος Αναστασιάδης Β' Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ
απο τον Αγγελο δεν περιμενα τιποτε αλλο ......μπραβο Αγγελε......
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Άγγελος Αναστασιάδης Β' Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ
H σημερινή ραδιοφωνική συνέντευξη του Άγγελου.
- Πέμ 09 Οκτ 2025, 15:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Επικρατεί απίστευτη σύγχυση στα μυαλά αρκετών. Έχετε βγάλει το λάθος συμπέρασμα πως αν μαλώσετε με 3-5-7 μέλη εδώ μέσα θα καταφέρετε κάτι. Στην πραγματικότητα δεν θα καταφέρετε τίποτα.
Γράψτε τις απόψεις σας (αν γίνεται όχι κάθε μέρα τα ίδια) και τέλος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για προσωπικές ...
Γράψτε τις απόψεις σας (αν γίνεται όχι κάθε μέρα τα ίδια) και τέλος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για προσωπικές ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ που έχω εμμονή και με ένα βαψιματακι απέξω και καμία τουαλέτα καλά είμαι μάγκες
Τι Καυτατζόγλειο μ λέτε;
Κάνεις αυτά αλλάζεις και πίνακα , βγάζεις το δίχτυ , και αν θέλετε ντε και καλά να δείτε μπετά . Ε κάντε την 7,8 στο ύψος της 4
Βγάλε και τα κάγκελα βάλε πλεξι Γκλας.
Βάλε και κορτ σίτς στον ...
Τι Καυτατζόγλειο μ λέτε;
Κάνεις αυτά αλλάζεις και πίνακα , βγάζεις το δίχτυ , και αν θέλετε ντε και καλά να δείτε μπετά . Ε κάντε την 7,8 στο ύψος της 4
Βγάλε και τα κάγκελα βάλε πλεξι Γκλας.
Βάλε και κορτ σίτς στον ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Α ρε Ιβαν που να ήξερες ότι όταν πλήρωνες τόσο ακριβά αυτό το τσάι και βοήθησες τόσους που να ήξερες ότι θα έχεις τέτοιο πόλεμο.Τα τελευταία χρόνια χαμογελάμε χάρη σε σένα αλλά κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν …είναι αυτοί που θέλουν να πέσει η ομάδα πάλι στη μιζέρια.
Αυτοί για μένα δεν είναι ΠΑΟΚ.
Αυτοί για μένα δεν είναι ΠΑΟΚ.
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Γινεται χαμος απο σχολια κατω απο ποστ του Α.Σ. για τον αγωνα μπασκετ.
Εγω δεν σχολιαζω για να μη φαω ακυρο στην εγγραφη μου,το επιθετο μου κανει μπαμ.Στη τανα τανιες δεν πουλανε.
Μλκ γελάω πολύ μαζι σου να ξέρεις πρέπει να είσαι γαματος τυπος
Καμπαμαρου Σαββιδη τον λένε
Αδερφε μου ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 08:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Από SDNA: Βασιλόπουλος
Αποκαλύψεις αναφορικά με τη Νέα Τούμπα αλλά και το νέο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στους Ταγαράδες, περιλάμβανε η εκπομπή «11 αυτοί, 11 εμείς» του OPEN.
Μετά την ιστορική υπογραφή του μνημονίου ανάμεσα σε ΠΑΕ και ΑΣ ΠΑΟΚ, οι εξελίξεις τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς τόσο για ...
Αποκαλύψεις αναφορικά με τη Νέα Τούμπα αλλά και το νέο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στους Ταγαράδες, περιλάμβανε η εκπομπή «11 αυτοί, 11 εμείς» του OPEN.
Μετά την ιστορική υπογραφή του μνημονίου ανάμεσα σε ΠΑΕ και ΑΣ ΠΑΟΚ, οι εξελίξεις τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς τόσο για ...
- Παρ 22 Μάιος 2026, 16:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ετοιμος ήταν να τους ορμήσει αλλά του είπε το Μαράκι για cost control και ότι τα καύσιμα για το ελικόπτερο είναι ακριβά και συγκρατήθηκε. 
- Παρ 29 Μάιος 2026, 16:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε ας τον λενε και μπουλμπασαρ. Ικανος στο να ανεβασει το διοικητικο επιπεδο θελω να ειναι. Και ας ειναι απο την ποδοσφαιρο μανα κουαλα λουμπουρ.
- Παρ 29 Μάιος 2026, 17:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέρασαν δύο εβδομάδες από το κάζο της Λεωφόρου και ένας μήνας από τότε μετά το μεγαλύτερο κάζο του τελικού, που ο Παπαμιμίκος ανήγγειλε μεγάλες αλλαγές και επί του παρόντος, τίποτα εκτός από κάποιες εικασίες.
Φαίνεται πως θέλουν να έρθει το τριήμερο για να τους φωτίσει το Άγιον Πνεύμα.
Φαίνεται πως θέλουν να έρθει το τριήμερο για να τους φωτίσει το Άγιον Πνεύμα.
- Παρ 05 Ιουν 2026, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Είχα πολύ καιρό να μπω στο χαζέτα. Και πέφτω στον Σουντουλίδη να λέει ότι ακούγεται το αλάνι ο Μάτος, ο... συνονόματος, για ρόλο στην επόμενη μέρα. Με τον Αντρέ μαζί κτλ. Χωρίς να είναι ξεκάθαρος ο ρόλος. Δεν είδα τη συνέχεια της εκπομπής, μιας και δεν τους αντέχω, να τους ακούω και να τους βλέπω ...
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Σημασία δεν έχει ο χρόνος που θα ανακοινωθούν αλλά το πότε έπιασαν αν έπιασαν δουλειά όσοι ήρθαν ή έρθουν. Από εκεί και πέρα εγώ η μόνη μεγάλη αλλαγή που θα ήθελα αφορά τους γυμναστές τους ιατρούς τους φυσιοθεραπευτές. Μιλάμε για ολική κατάρρευση χωρίς καμία εξαγωγή
Ναι φίλε φταίνε οι γυμναστές ...
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Léo Matos - Αθλητικός Διευθυντής
Welcome home loco!

- Πέμ 11 Ιουν 2026, 20:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα πάντως δεν με έχει ξενερώσει ούτε κάποια αγωνιστική αποτυχία (που είχαμε), ούτε κάποιο λάθος της διοίκησης (που έκανε και κάνει), όσο με έχουν ξενερώσει τα φορα και τα social media. Πραγματικός καρκίνος. Διαβάζεις ανθρώπους χωρίς τρόπους, χωρίς άποψη, χωρίς στοιχειώδη λογική, χωρίς έστω αγάπη ...