Η αναζήτηση βρήκε 381 εγγραφές

Return

από icue
Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Ο Ιβανουσετς στο τελευταιο φιλικο μπορει να ηταν στο δεκα αλλα 3-4 φορες την μπαλα την πηρε στην γραμμη αριστερα και απο εκει βρηκε χωρο και επιτεθηκε. Και με τον Ταισον αριστερο εξτρεμ. Αρα με Ντελια και Πελκα ειναι πιθανο να δουμε αυτη την κινηση πολλες φορες. Το δεκα με το αριστερο εξτρεμ να ...
από icue
Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:12
Jump to forum
Jump to topic

kz1111 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:56 Ο Βελγος ρεπορτερ Ταβολιερι γραφει οτι ξεκινησαν και παλι οι συζητησεις ΠΑΟΚ - Στουτγκαρδης και οτι πιεζει να φυγει ο Κωνσταντελιας
Σορι αλλα δεν μπορω να παρω στα σοβαρα ανθρωπο που βαζει τετοια φωτο στο προφιλ του στο τουιτερ.
από icue
Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:19
Jump to forum
Jump to topic

Καλα μπορει να περιμενουμε να δεχτει και να τον εχουμε stand by, δεν θα ειναι και η πρωτη φορα. Γινονται αυτα και απλα βαζει ο καθενας ενα deadline.
από icue
Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Εάν αυτό που είχε υπογράψει ο Κατσάρης με τον Μυστακίδη είναι δεσμευτικο δε θα το ήξερε η ΠΑΕ;

Εγώ λέω θα το ήξερε και αν όχι εξαρχής στην πορεία. Άμα είναι ήδη δεσμευμένος ο ΑΣ (δε γίνεται να κάνανε τέτοια λαμακια) τότε η ΠΑΕ τσάμπα έβγαλε τα σχέδια, τσάμπα έφτιαξε το μνημόνιο τσάμπα τα έκανε ...
από icue
Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:57
Jump to forum
Jump to topic

Να υποθεσουμε οτι η περσινη επισκεψη του Τελη στο Καυτατζογλειο ειχε να κανει με το γηπεδο που θα παιζει η ομαδα; Και να υποθεσουμε οτι πηγε για να δει τι γινεται και οχι για να δει τι δεν γινεται.. μεχρι να γινει.
από icue
Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ενταξει ισως για καποιους αν δεν βριζουν σαν τον Χιο να ειναι κυβερνητικοι.
από icue
Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:17
Jump to forum
Jump to topic

Αραγε αν ερθει ο Σεντιρα θα εχουν ανοιχτα τα σχολια στις ανακοινωσεις και στα βιντεακια; Περα απο τον οποιο χαβαλε, εγω θα αισθανθω πολυ ασχημα αν εμφανιστουν αυτοι οι περιεργοι βησιγοτθοι των σοσιαλ.
από icue
Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Παλι η bild τα γραφει αυτα;
από icue
Τρί 29 Ιούλ 2025, 09:25
Jump to forum
Jump to topic

Την διαβασα και εγω την ανακοινωση για τα ουσιαστικα δεν χρειαζεται να πω κατι, τα ειπατε ολα και απο τις δυο πλευρες.

Απλα να ρωτησω πως γινεται καποιοι να εμπιστευστε τον ΑΣ απο την στιγμη που σας λεει καταμουτρα ψεματα. Εκτος και αν οντως πιστευετε οτι μεσα σε τρεις μερες βρηκαν ανθρωπο και ...
από icue
Τρί 29 Ιούλ 2025, 09:44
Jump to forum
Jump to topic

Το καλο σεναριο ειναι οι Τεληδες (δεν το λεω υποτιμητικα απλα βαζω μεσα ολο το γκρουπ) να θελουν να παρουν τον ΠΑΟΚ.

Το κακο σεναριο ειναι να θελουν απλα να φυγει ο Σαββιδης.
από icue
Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:22
Jump to forum
Jump to topic

Οταν θες να παρεις μια ομαδα πας πρωτα σε αυτον που την εχει και κανεις μια προταση. Την δεχεται την αγοραζεις. Αν δεν την δεχτει μετα κανεις ΑΝΟΙΧΤΗ επισημη προσφορα βγαινοντας και λεγοντας οτι εγω δινω τοσα και εχω σκοπο να κανω αυτο και αυτο.

Εγω αυτο ξερω. Δεν ψαχνεις να βρεις κερκοπορτα και ...
από icue
Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:35
Jump to forum
Jump to topic

Ακριβωωωως...

Οποτε εφοσον ξερουμε οτι αυτη θα ειναι η αντιμετωπιση του, λογικα το ξερει και ο ιδιος αρα δεν μιλαει για να αποφυγει ακριβως αυτο.

Να μην λερωθει ενω στην τελικη και ο ιδιος δε φταιει για ολο αυτο. Ο τυπος το μονο που εκανε ειναι να πει στον ΑΣ εχω τα λεφτα και θελω να φτιαξω το ...
από icue
Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:45
Jump to forum
Jump to topic

Κρίμα που γίνονται όσα γίνονται. Πραγματικά λυπάμαι. Κρίμα που ο Ερασιτέχνης δεν υπολογίζει τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Είμαστε στη μέση ενός πολέμου, με άγνωστα αποτελέσματα. Καλό κουράγιο σε όλους μας.

Ο ερασιτεχνης δειχνει να μην υπολογιζει καν το μελλον του ιδιου του ερασιτεχνη, δηλαδη του ιδιου ...
από icue
Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Ολοι λεμε οτι κατα κοινη ομολογια το τελευταιο καλο "κανονικο" φορ ηταν ο Πριγιοβιτς. Και ετσι ειναι. Το οτι ο ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου πηρε νταμπλ με τον Πριγιοβιτς να εχει φυγει απο τον Ιανουαριο και πρωταθλημα με την καλυτερη επιθεση χωρις κανεναν ουσιαστικα "κανονικο" φορ, δεν σας εχει διδαξει κατι ...
από icue
Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:58
Jump to forum
Jump to topic

Εμενα μου κανει μεγαλυτερη εντυπωση απο αυτα που ειπε ειναι οτι οι οικονομικες εγγυησεις δεν ζητηθηκαν παρουσια της αντιπροσωπειας της ΠΑΕ. Οτι η συζητηση εληξε με το αστειο επιχειρημα οτι δεν το εχουν διαβασει ή δεν το εχουν λαβει ακομα το μνημονιο.

Αρα ή μας λεει ψεματα η ΠΑΕ και πρεπει να βγει ...