Αναζήτηση για περισσότερες από 1059 εγγραφές

Return

από Guitarman
Τρί 04 Νοέμ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Μη λες τέτοια Ιάσονα. Δεν θα μας χαλάσεις εσύ το πανυγηρι! Που την θυμήθηκες τωρα εκείνη την ανακοίνωση κάποιων οργανωμένων που στοχοποιουσαν Χατζόπουλο και άλλους...
από Equalizer
Τρί 04 Νοέμ 2025, 23:42
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβουμε ότι ο Χατζόπουλος έχει μια πολύ καυτή πατάτα στα χέρια του?
Ήταν νομίζετε εύκολο για τον κάθε Χατζόπουλο ( που δεν κάνει αιρετή διοίκηση για να μην επωμιστεί τα παλιά χρέη) να πει στον κάθε δισεκατομμυριούχο δεν πουλάω?
Ακόμα και αυτό για την έγκριση που ...
από Equalizer
Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:02
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπική μου άποψη

- επιτακτική ανάγκη η διακοπή των συνομιλιών μεταβίβασης της ΚΑΕ έως ότου ξεκαθαρίσει το τι συμβαινει με την Τουμπα, δημοσιευθεί επίσημα το τι έχει συμφωνηθεί και τεθούν ξεκάθαροι όροι παραχώρησης χρήσης του γηπέδου μπάσκετ στον ενδιαφερόμενο επενδυτή, υπό προϋπόθεση έγκρισης ...
από Ιάσονας
Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:58
Jump to forum
Jump to topic

@Guitarman αν ο Χατζόπουλος έλεγε πεστα Χρυσόστομε τι τον εμποδίζει να σταματήσει τηλ όλη διαδικασία?

Τον εμποδίζουν οι ίδιοι που μόλις ανέφερε πως υπάρχει και άλλο ενδιαφέρον τον έβριζαν από το πρωί ως το βράδυ ξεχνώντας όσα έχει προσφέρει

Άρα ασκούν διοίκηση τα τρολακια του τουιτερ ...
από Χωρικός
Τετ 05 Νοέμ 2025, 13:33
Jump to forum
Jump to topic

γιατί; (αλήθεια τώρα) , θέλετε να ολοκληρωθεί;
από Montrealiotis
Τετ 05 Νοέμ 2025, 14:50
Jump to forum
Jump to topic

Τα έχουμε πει, το μπάσκετ να κερδαει και όλοι οι υπόλοιποι (στον ΠΑΟΚ) να παν να…
από Taseos
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 20:35
Jump to forum
Jump to topic

Λαός που θάβει τα λάθη του είναι καταδίκασμενος να τα ξαναζήσει. Και εγώ δεν θέλω επουδενί η νέα γενιά του ΠΑΟΚ να ζήσει τα σκατα τα δικά μας. Που μοναδική χαρά μας ήταν μια οπαδική κατάβαση Αθήνα και ένα ματς με τον ολυμπιακό εδώ μέσα. αυτόν τον ΠΑΟΚ δε θέλω καν να τον γνωρίσουν τα νέα παιδιά. Ο ...
από leomatos88
Πέμ 13 Νοέμ 2025, 16:04
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορώ να κρύψω τη συγκίνησή μου για τη συνέντευξη που έδωσε ο γνωστός… Αρκούδης της γνωστής ΕΕΑ στο πασίγνωστο μετρόπολις. ‘’Θα βοηθήσουμε’’, λέει, ‘’για την έγκριση του φακέλου Μυστακίδη στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ’’. Δεν υπονοώ φυσικά ότι σημαίνει οτιδήποτε αρνητικό αυτή η βοήθεια, όμως, τί σου είναι οι ...
από warmeater
Πέμ 13 Νοέμ 2025, 16:21
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα "εξηγούνται" πολλά από το παρελθόν που "εξηγούν" το παρόν και σηματοδοτούν το μέλλον
από Equalizer
Πέμ 13 Νοέμ 2025, 17:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Το πραγματικό ερώτημα, την απάντηση βεβαίως ήδη την ξέρουμε, είναι για ποιο λόγο τόσο πολύς κόσμος παριστάνει τον χαζό και ισχυρίζεται ότι δεν αντελήφθη ή δεν καταλαβαίνει ούτε τη διεύθυνση ούτε την κατεύθυνση τόσων και τόσων στοχευμένων λασπολογιων και επιθεσεων
από Dimitris_L4
Τρί 18 Νοέμ 2025, 17:49
Jump to forum
Jump to topic

Αχού μωρε μας νοιάζονται τόσο λες στην Αθήνα;

Βασικά σε αυτό αθηνοκεντρικό κράτος δεν πιστεύω ότι ενδιαφέρονται για τίποτε άλλο εκτός της Αθήνας, λίγο Πελοπόννησο και λίγο Κρητη.
Απλά λέω ότι δεν πιστεύουν ότι πρόκειται για κάποια σοβαρή αλλαγή που θα τοὺς απειλήσει και για αυτο δεν ...
από trouman
Τετ 19 Νοέμ 2025, 08:13
Jump to forum
Jump to topic

Θα ήθελα πολύ να ακούσω τι λέει και πώς νιώθει ο Μπαρκαρούτσος..

Είναι ένας από τους πολλούς που πραγματικά έδωσε αγώνα με το δικό του τρόπο...

Για εμένα, ο οποίος πραγματικά "εγκατέλειψα" τον ΠΑΟΚ του μπάσκετ ( από απογοήτευση και πόνο, δεν άντεξα ποτέ τη μετάβαση αυτή στην Αθήνα, και την ...
από navigator11
Τετ 19 Νοέμ 2025, 08:41
Jump to forum
Jump to topic

Για εμένα, ο οποίος πραγματικά "εγκατέλειψα" τον ΠΑΟΚ του μπάσκετ ( από απογοήτευση και πόνο, δεν άντεξα ποτέ τη μετάβαση αυτή στην Αθήνα, και την ...
από loukas karadimos
Τετ 19 Νοέμ 2025, 10:10
Jump to forum
Jump to topic

από Dimitris_L4
Τετ 19 Νοέμ 2025, 10:31
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει, ακολουθώντας λίγο το κλίμα των εκστασιασμένων φίλων του Τέλη, που εδώ και καιρό αποκαλούν καθημερινά τον Σαββίδη μπατίρη και μπαταχτσή, γράφεται και καμία υπερβολή για τον Θεσσαλονικέα. Δεν έγινε και τίποτα.

Καλα λαρωσε εσυ και ξιδακι.
Ξερω οτι προτιμουσες να συνεχιζαμε να παιζαμε με ...