Η αναζήτηση βρήκε 423 εγγραφές

Return

από keep_paokizein
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Συγκρατημένα χαρούμενος και επιφυλακτικά αισιόδοξος.
Ελπίζω συντομα να διαγραψω τα ανασταλτικά τροπικά επιρρήματα.

Μια δήλωσή του:
"Αποσυρω το ενδιαφέρον μου για την κατασκευή της νεας Τούμπας, μέχρι ο ΑΣ να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ώστε το γήπεδο να χτιστεί από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στο ...
από leomatos88
Τρί 02 Σεπ 2025, 00:25
Jump to forum
Jump to topic

‘’ΠΑΟΚτσάκι Τέλη’’, μιας και μας διαβάζεις, θα μου επιτρέψεις να σου θυμήσω:

1. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει μεγαλομέτοχο.

2. Το ΣΤΑΔΙΟΝ ΠΑΟΚ, την Τούμπα, δεν θα το πάρεις ΠΟΤΕ, άμα δεν πάρεις και την ΠΑΕ.

3. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όπως έγραψε μόλις και ο γίγαντας Θανάσης Χατζόπουλος, έχει μεγαλομέτοχο.

4. Θα ...
από Black_Knight
Τρί 02 Σεπ 2025, 00:59
Jump to forum
Jump to topic

Αληθευει πως απο την τριαδα της επιτροπης,ο ενας ειναι στην Τραπεζα Πειραιως (μετοχος ο Τελης) κ ο αλλος ειναι στην εταιρια ΑΝΑΔΟΜΩ (που χρωσταει της Μιχαλους);

Δηλαδη και καλοπροαιρετα να το δεις ρε γαμωτο,δεν μπορεις!

Και εμενα μου εκανε εντυπωση αυτο. Γενικα απο τα βιογραφικα τους δεν ...
από george188
Τετ 03 Σεπ 2025, 23:51
Jump to forum
Jump to topic

Δεν εχει λογο ο ιβαν να κανει κατι τετοιο, μονο χαμενος θα βγει κ ο ιδιος και η ομάδα. Απο εκει και επειτα εγω το χω ξαναπει, προ τετελεσμενων ειμαστε, το γηπεδο έχει ήδη δωθεί. Απλα δεν εχουν τα @@ να το πουν
από Cylon-4
Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:59
Jump to forum
Jump to topic

Την ιδια στιγμη ο Μιμης Μπουζας, ανεβασε ενα ακομη αρθρο γεματο σαλια για τον θεσσαλονικεα, ο οποιος
"γαλουχηθηκε οπαδικα στα τσιμεντα του ναου της Τουμπας".
Κι αναρωτιεμαι εγω με το φτωχο μου μυαλο.
Γεννηθηκε εκτος Ελλαδας.
Μεγαλωσε εκτος Ελλαδας.
Εχει μονιμη κατοικια εκτος Ελλαδας.
Ποτε ακριβως ...
από gergeo4
Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:48
Jump to forum
Jump to topic

ζαιρης

Και πάμε τώρα στην ερώτηση του ενός εκατομμυρίου: θα πάρει και την Τούμπα τώρα; Μα ο ίδιος ο Μυστακίδης είχε συναινέσει στην απόφαση του ΑΣ να δοθεί προτεραιότητα στον Ιβάν Σαββίδη. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχει αυτό το περιθώριο. Γνωρίζω όμως πάρα πολύ καλά πως και η πλευρά Μυστακίδη κάνει ...
από navigator11
Παρ 05 Σεπ 2025, 18:10
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα πάλι η απορία μου δε λέει να λυθεί μετά από τόσον καιρό. Υποτίθεται πως έγινε μια συμφωνία μεταξύ ΑΣ και Θεσσαλονικέως. Νομικό κουρελοκωλόχαρτο κατά την κυρία νομική εκπρόσωπο της ... ΠΑΟΚομητρός. Παρά ταύτα, και πιστεύω ότι σχεδόν ουδείς το αμφισβητεί αυτό, ουδέποτε, ενώ ζητήθηκε από πλευράς ...
από Equalizer
Κυρ 07 Σεπ 2025, 10:47
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν κοιτάξτε να δειτε

Σε ένα φόρουμ με εκατοντάδες ενεργά μέλη και δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες, είναι απολύτως λογικό τα πράγματα να είναι έντονα. Για οποιοδήποτε ζήτημα από οποιαδήτε πλευρά ΠΑΝΤΑ Κάποιος θα λέει κατι στραβό ή οχι τέλειο. Εγώ, εσύ, ο τάδε, ο δείνα.

Η γενική εικόνα παραμένει.

Ο ...
από Guitarman
Τετ 24 Σεπ 2025, 12:39
Jump to forum
Jump to topic

Έχω κατηγορήσει πολλάκις τις πρακτικές του ΑΣ και του Τέλη από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα.

Η πληροφορία που βγηκε ότι η πρόταση της επιτροπής είναι να μην υπάρξει τελεσίγραφο για εγγυητική μέχρι τα Χριστούγεννα αφήνει μια χαραμαδα αισιοδοξίας ότι δεν θα προτείνουν στην ΠΑΕ κάτι το ανεδαφικο που θα ...
από leomatos88
Τετ 01 Οκτ 2025, 12:32
Jump to forum
Jump to topic

Με έφαγε η αγωνία για το τι μπορεί να λένε στο συμβούλιο, συγκινήθηκε η μούσα και μου μίλησε.

Έλα Τέλη φτιάξε μου το κέφι
Και εγώ θα σου χτυπώ το ντέφι
Να μην είναι μεσημέρι μόνο
Που κοιμάμαι και δεν έχω χρόνο!

Για θεματοφύλακα θ’ αφήσω
Σαν σφουγγοκωλάριος να ζήσω
Το ραδιόφωνο της αμαρτίας
Ωχ ...
από DamoN
Σάβ 28 Ιουν 2025, 12:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Αν είναι Λαζάρ δηλαδή μπορεί να γυρίσει και να την κουβαλήσει μακάρι να γίνει . Νομίζω όντως αυτό χρειαζόμαστε και θα είμαστε καλά και στο κέντρο
από Psagmenos4
Κυρ 29 Ιουν 2025, 17:46
Jump to forum
Jump to topic

Στις πωλήσεις ο ajax είναι πολύ σφιχτός. Δϋσκολα να δώσει κάποιον παίκτη με λιγότερα από την αξια του. Βέβαια εδω τον βάζει στα αζήτητα. Πιστεύω οτι για να πάρουμε τον Akpom θα πρέπει να περιμένουμε ως το τέλος Αυγούστου με μια προσφορά του τύπου 2Μ.

Πάντα υπάρχει και ο δανεισμός. Ο αγιαξ θέλει ...
από tonipap801
Τρί 01 Ιούλ 2025, 19:55
Jump to forum
Jump to topic

Κάτι για Τσουμπάκα διαβάζω σε αγγλικά accounts...

Ο Αγιαξ θέλει διακαώς να παραχωρήσει τον Άκπομ και ζητάει 4,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο παίκτης αμοιβεται με 1,5 εκατ. το χρόνο. Εάν οι ΠΑΟΚ και Αίαντας τα βρουν στα 3 μύρια και ο ΠΑΟΚ με τον Τσούμπα στα 4 εκατ. για τα επόμενα τρία χρόνια, τότε είναι ...
από nkoss
Παρ 04 Ιούλ 2025, 20:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Αν πάρουμε Σελκε, βλέπω να μένει και ο Ντεσπόντοφ.
από Unpsofable78
Παρ 04 Ιούλ 2025, 21:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Παιδιά αν μπορούμε να φέρουμε Ζέλκε ως ελεύθερο είναι ότι καλύτερο....επειδή παρακολουθώ πολύ budesliga 2 μπορώ να πω ότι θα είναι το καλύτερο φορ που είχαμε από την εποχή Πρίγιο...ενα πραγματικό φορ που θα πονοκεφαλιάζει τους αντίπαλους πως θα τον αντιμετωπίσουν,,,είμαι ευχαριστημένος και με τον ...